• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
truskafka a gdzie jedziecie bo szukam pomysłu
my jedziemy na tydzień z całą moja rodziną nad jezioro a potem mamy jeszcze tydzień i chciałabym właśnie gdzieś tylko z m pojechać.

sylwia mój stary gin też jest ok pod względem kultury bycia tylko mamy wrażenie że on za szybko zalecił nam się "poddać" starać naturalnie. A ten aż tak czarni tego nie widzi i przyznam że czuję się spokojniejsza, chyba łatwiej mi będzie wyluzować:tak:

Witam kochane :) Poczytałam Was ale nie będę się rozpisywać bo padam na pyszczek ulatałam się dziś jak głupia ale mam płytki do kuchni i zlew :)jupi.
@ nadal brak wredota na weekend przyjdzie jak zjazd mam jak znam życie

Różyczko NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZONKA zdrówka, radości z każdego dnia i przede wszystkim Fasolinki z całego serducha :*:*:*:*:*:*:

Pamela no niezle sie strachu najadlas!!!!!!!
agnieszka zaraz ci wysle
Roza STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! torcik.jpg Niech ci sie spelnia marzenia
Roszpunka jaki paczek???? Ta pani doktor chyba dawno takich kobitek nie miala, slicznie i zgrabnie wygladasz
Agnes bardzo sie ciesze ze alergia ci ustepuje a prasowanie podrzuc do mnie ja tez lubie prasowac a jeszcze wyreczyc cieazowke.....sama roskosz
Malami ty wariacie.....tak sie zalatwic....ale czekaj ja tez nie dlugo mam wesekicho i mam zamiar sie ubawic po pachy wiec moge miec podobne przezycia..........AMEN
Truskaffka gwalc i nie proznuj............ja sie nie rozpieszczalam tylko raz bylo w czasie owu i gites
Axa milo czytac ze u ciebie wszystko oki
Jane to w sumie dobre wiesci nam przysnioslas a najlepsze w tym wszytskim to ze sama sie uspokoilas. a dowiedz sie co to za galkach to moze i my skorzystamy

Dzień dobry kochane :) melduje sie na dzień dobry :)
kurczę piąteczka aż tak załatwiona jesteś ? okładasz to czymś???
Wy chyba pączusia nie widziałyście w wolnej chwili pokażę go Wam na grupie Piękne i zgrabniutkie jesteście mimo brzuszków

hej kobitki:)

Jeszcze raz Wam dziękuję:-D
Kurka- czkawka, to było fajne uczucie:-)Ilonka

Jane
to super, odrazu widać u ciebie pozytywne nastawienie i nadzieje że się uda:-):-)

Małami dziękuję ci kochanie że wogóle chciało się tobie szukać czego kolwiek:-), ale dziś jest tak samo więc już złudzeń nie mam.

Pamela o matko, trzęsienie ziemi.... nieźle:tak:

Agnes dobrze że alergia odpuszcza:-)

Ja już w lepszym nastroju, bo w końcu doszłam do wniosku że moje doliny i tak nic nie zmienią:-)

Truskafka pracusiu nie znajdziesz czasu na małe bzykanko ??? :-p:-p

Sylwia śliczności:-) słodziutka Oliwcia:)

Chyba usunę granicę na wykresie.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Wszystkim.

Po pierwsze dziękuję za życzenia powrotu do zdrowia i trzymanie kciuków za mój pobyt w szpitalu.
Nie jestem w stanie wymienić was wszystkich z imienia, bo niestety niewiele z tych wielu stron zaleglości pamiętam.

Wczoraj wieczorem wrociłam. Zwolnienie mi dali do konca czerwca, ale jak się już dowiedziałam- mogę je przerwać ;) i tak też zrobię, a w zasadzie zrobiłam, bo jestem już w pracy.

Diagnoza szpitalna: infekcja pęcherza moczowego, powiększona prawa nerka. Opuchnięcia nóg to taki już mój urok osobisty i tak już będzie ;) Mam tylko nadzieję, że te obrzęki nie będą takie straszne, ale widze że już zaczynają wracać, więc boję się, że mąż mnie po prostu zlinczuje jak zobaczy po południu ;(

Buziooki dla wszystkich i raz jeszcze przepraszam, że nie pamiętam co pisalyście przez ten tydzień. :)

reklama
dziendobry Kochane! ja jak zwykle w pospiechu,bo do pracy lece...sylwia_d przesliczna Twoja pszczolka:-)!!!Roszpunka ciesze sie ze wizyta udana a ja osobiscie uwielbiam paczki,bo sa takie slodziotkie!:-D:-D a przy Twojej wadze to jestes raczej ciasteczkiem Kochanie!axarai fajnie ze jestes!jane czyli wszystko super po wizycie,wiec dzialaj Kochana! :tak:dziama86 oby @ jednak nie przyszla! Agnes dobrze że alergia wreszcie ustepuje. karol_in-a wreszcie jestes bidulko nasza bardzo tesknilismy! MalaMi ja tez pobawilabym na weselichu teraz moalam 2 ale niestety zbyt duzy koszt wyjazdu i ten urlop! super ze sie dobrze wybawilas!prosze juz nas wiecej nie opuszczac:tak:. wszystkim zycze spokojnego dnia i spadam do robotki!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry