• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

sylwia bo tamten to z gondolką dlatego drożej pewnie a tu masz tylko samą spacerówkę , no ale fajnie, mam nadzieje ze bedziesz zadowolona :-) :-)

reklama
dzień dobry,
malami ale się uśmiałam z Twoich przygód weselnych. Super, że się wyszalałaś :) Ja mam wesele przyjaciółki w pierwszy weekend sierpnia, popić to nie popiję, ale mam nadzieję, że poszalejemy ;))) a najlepsze z tego wszystkiego jest to , że urosły mi cycory hihihi i super wyglądają w kiecce. Fajnie by było jakby takie zostały :) I kupiłam sobie spódnice na allegor mrrr jak mi się spodobała. Widziałam kobitkę ostatnio jak w podobnej szła i zachorowałam na nią :)
MAXI PLISOWANA SPÓDNICA HIT GWIAZD KORAL (2376226102) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dzień dobry Gwiazdeczki :-):-):-)

Przede wszystkim Roza wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.. Dużo miłości, prawdziwych przyjaciół i owocnego seksu zakończonego II kreseczkami :-):-):-)

Malami Ty wariatko:-D:-D:-D Rano mam spotkanie z porcelana, ale później już jest lepiej... Musze cos mieć przy łóżku,żeby przekąsić zanim wstanę :-):-):-)

agnes, katy to może Wam moje pranie podrzucę??? Bo ja nie lubię :-);-):-)

Ilonko ja bardzo chętnie na te placuszki wpadnę, jeśli jeszcze masz :-):-):-)

Karola fajnie,że wróciłaś już do nas i mam nadzieję,że odpoczęłaś troszku psychicznie ;-)

Wczoraj nie dałam rady już wpaść, bo jak wróciłam z pracy po 22, to padłam... Nie miałam siły siadać już do kompa...
Ale dziś mam wolne, tylko rehabilitację załatwię i będę z Wami :-):-):-)'

Miego dnia wszystkim życzę :-):-D:-)

edit Domiska a ta sukienka jest na gumce, bo jest bajeczna, ale ja muszę mieć na gumce

hmmm Rozia dobre pytanie :) nie wiem czy na gumce, ale chyba tak, bo napisali ze bez rozciągania w talii 2x30, a po rozciągnieciu 2x50 więc jakoś się naciąga :)
Co do mdłości mi pomogły pastyli dla dzieci lokomotiw. Poleciła mi je moja gin, bo to wyciąg z imbiru ale wcale jak imbir nie smakują.

Na razie mdłości w ciągu dnia nie mam, tylko rano mnie tak ciągnie.Wcześniej miałam, ale póki co mi przeszły :-) Muszę po prostu coś szybko zjeść... Dziś np. nie zdążyłam śniadania sobie zrobić, bo w trakcie zaczęła mnie wzywać porcelanowa koleżanka, ale jak już zjadłam, to jest ok... Tylko mam problem, bo jestem non stop głodna i już mam dośc ryżowych wafli i nie wiem co podjadać...

Roszpunko- no ta pościel z tchibo jest calkiem oki :)

Losiczko- słoneczko- a czy Ty już może poczyniałaś jakies kroki w tym zakresie, bo jeśli nie jeszcze to nie będę Cie kłopotać i po prostu zamówię w tym e-sklepie ;)

Dziendoberek :-) oj nie bedzie tego berka :-( tak czuje bo krzyze zaczely mnie pozdrawiac wiec wiadomo co mnie czeka za pare dni :-( no ale glowka do gory mezusc sobie postrzela w przerwach meczu na euro :-D:-D:-D

Silwia slicznosci ta twoja corcia mam nadzieje ze wszystkie moje synowe he he beda takie sliczne :-)

Rozia Domiska och jak ja bym chciala dolaczyc do was i pogadac sobie na temay mdlosci hi hi :tak:

Dziewczynki malo mnie tu bedzie dzisiaj szyje rocendrolowki wiec sie dzisiaj zafalbankuje he he.

Karolciu :-) ty to jestes nie mozliwa :-) Kochana jeszcze nie wybralam sie do sklepu bo szuram od rana do wieczora i nie mam kiedy. :-(

Malami wybacz sloneczko jeszcze nie wyslalam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Milego dnia dziewczynki

reklama
Hallo Kochane! Wykorzystuję przypływ siły fal internetowych;)
Ilonka doczytałam i strasznie się cieszę, że mała Juleczka u Ciebie mieszka, i będę trzymać kciuki za to, żeby jej nic nie wyrosło!!!!!!!!!!!
Karola no Ty to biedna jesteś z tą teściową, moja była i obecna teściowa całkiem spoko, zero wtrącania się absolutnie, ale też jakich wielkich chęci do pomocy to też nie ma:) Za to moja Mama, o to dopiero jest materiał na książkę o psychopatycznym terroryście psychicznym:szok: Twoja teściowa może się schować:)
Rozia mnie nic nie pomagało, musiałam cały czas coś mielić w paszczy, i wtedy było lepiej, no ale tu pomogło, a tu 8 kg w dupkę weszło od tego mielenia!!! Oj będę się kulać, oj będę, już przyjmuję specjalne pozycje, żeby sie oderwać od łózka:)
Sylwuś malutka przecudna, strasznie mi się podobają te opaski na główce (Adolinka ma już 3 zakupione:tak:)
Muszę jeszcze doczytać, chyba, że mi się zatnie ten superszybki internet!
U nas ok, w Niemcach superowo jest, no i najważniejsze, że jesteśmy już razem z M:) Mój Kacuś dostał piętrowe łóżko, i.............. zaczął spać sam:szok: A ja z M w sypialni:szok: A tak mi się dobrze spało z moim synkiem, nic nie chrapał!
Adolinka będzie na początku z nami w sypialni, i już pożyczyłam od koleżanki 50-letni kosz Mojżesza, no cudo po prostu jak go postawie, to cykne kilka fotek, zobaczycie jaki piękny:) Wstyd się przyznać, ale nie mogłam się opanować, i Malutka ma już milion rzeczy,........... różowych:-) Biedne dziecko:-p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry