Hallo Kochane! Wykorzystuję przypływ siły fal internetowych
Ilonka doczytałam i strasznie się cieszę, że mała Juleczka u Ciebie mieszka, i będę trzymać kciuki za to, żeby jej nic nie wyrosło!!!!!!!!!!!
Karola no Ty to biedna jesteś z tą teściową, moja była i obecna teściowa całkiem spoko, zero wtrącania się absolutnie, ale też jakich wielkich chęci do pomocy to też nie ma

Za to moja Mama, o to dopiero jest materiał na książkę o psychopatycznym terroryście psychicznym

Twoja teściowa może się schować
Rozia mnie nic nie pomagało, musiałam cały czas coś mielić w paszczy, i wtedy było lepiej, no ale tu pomogło, a tu 8 kg w dupkę weszło od tego mielenia!!! Oj będę się kulać, oj będę, już przyjmuję specjalne pozycje, żeby sie oderwać od łózka
Sylwuś malutka przecudna, strasznie mi się podobają te opaski na główce (Adolinka ma już 3 zakupione

)
Muszę jeszcze doczytać, chyba, że mi się zatnie ten superszybki internet!
U nas ok, w Niemcach superowo jest, no i najważniejsze, że jesteśmy już razem z M

Mój Kacuś dostał piętrowe łóżko, i.............. zaczął spać sam

A ja z M w sypialni

A tak mi się dobrze spało z moim synkiem, nic nie chrapał!
Adolinka będzie na początku z nami w sypialni, i już pożyczyłam od koleżanki 50-letni kosz Mojżesza, no cudo po prostu jak go postawie, to cykne kilka fotek, zobaczycie jaki piękny

Wstyd się przyznać, ale nie mogłam się opanować, i Malutka ma już milion rzeczy,........... różowych:-) Biedne dziecko