• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Karola super że już wyszłaś, ale jestem w szoku:szok::szok: że już w pracy jesteś. Szczerze to ciężko mi to zrozumieć:-), no ale to chyba "miłość" do teściowej cię tak wypędza z domu biedaku:tak:
Oby nic już się nie przyplątało:-)

reklama
Katy hehe myslisz ze mnie przebijesz hihi zapomnialam dodac ze juz w kościele strzelił mi pasek od biustonosza i cycki mi opadły heheheeh ale poxniej mnie zaszyli i było git :-D:-D

Roza_ ja wciąż mysle ze bedzie ok ;) zobaczysz :*

Karolinko a Ty juz do pracy???????????

a gdzie reszta??????????????????????????????/

Witam ;-)
Karolina :-) super ze juz jesteś !!!!! no ale po dupsku powinnaś dostać ze juz do pracy przyszłaś..... mogłaś choć do konca tyg, posiedzieć w domciu i odpocząć !!!!!!!!!!!!!!!!!!! albo nawet to mamy jechać i tam posiedziec !!!!!!!!!!!!!!!!!!! choć pewnie wypoczęłaś w szpitalu troszkę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pamela juz nie było wiecej wstrząsów ????????
Piąteczka bidulko nasza !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roza pochwal sie , mąż coś kupił żonce na urodziny ????????????? :-)

ktoś chętny na cieplutkie placki z jabłkami?????? upierdzieliło mi sie na śniadanie :szok: i juz zrobiłam włąsnie :-) teraz tylko polać śmietanką i zjeeeeeeeeść ;-) :-)

No i oczywiscie od rana bół brzucha znów .... takze nospa chyba juz codziennie bedzie w ruchu !!!!!!!!!!!!!!!

Ja na chwilke bo musze juz uciekac;-)
Karolcia baaaaaaaaaaaaaaardzo sie ciesze ze juz wrocilas :tak::tak::tak:ale nalezy ci sie ochrzan za ta prace!!!!!!!! Wiem ze czujesz sie tam dobrze ale faktycznie trzeba bylo moze do mamci pojechac???? :-):-):-)
Piateczka ty nasz biedny jedno oki bandyto:-D:-D:-D wracaj szybko do siebie a faktycznie czyms przykladaj :tak::tak::tak:
Ilonka ty to litosci nie masz a ja na diecie probuje byc:zawstydzona/y::-D
Roza a moze termometr ci siadl....moj wlasnie taki odpal dzisiaj strzelil i taka sama tempka jak wczoraj....jak go sprawdzilam to sie okazalo ze tylko taka pokazuje:szok::szok::szok:
Malami juz widze twoje zdziwienie jak sutki z gornej czesci sukienki zaczely zjezdzac nizej....i nizej.......:-D:-D:-D

Ja zmykam bede pozniej ........;-);-);-)

Małami ehh ty:-D no musi być dobrze:-)
No nieźle :-D:-D wyobrażam sobie jak musiało to wyglądać ha ha. Miałaś dobry początek zabawy:-p

Katy sama nie wiem, ale dziś zajdę do apteki i zapytam o taki z dwoma miejscami po przecinku - a co tam:-)

Ilonka nie zgadniesz nigdy ha haha:-D- mój szanowny współmałżonek poszedł na łatwiznę i ...... dał żonce kaskę ot co:wściekła/y: nie powiem byłam trochę zła że się nie wysilił i nawet nie próbował:wściekła/y::-)

Zbieram się do pracy - miłego dnia

Ostatnia edycja:
Witaj Karolciu cieszę się że już lepiej wszystko ale porządne sklepanie tyłka i tak powinnaś mieć jak któraś z dziewczyn napisała chociaż do końca tyg trzeba było odpuścić :) swoją droga mam pytanie czym się zajmujesz ze taka pracoholiczka z Ciebie z zamiłowaniem ogromnym :)
Katy tekst próbuje być na diecie mnie powalił :):):) PRÓBUJE dobre dobre wprowadzam w życie
Ilonka na takie pokuszenie zwodzić człowieka w pracy z samego rana :)zaśliniłam całe biurko

Roza ale spójrz na to z innej strony..... lepiej moze jak sama sobie kupisz to co byś chciała niz np mąz nie trafiłby w Twój gust :-) także nie ma tego złego ..........:-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciekawe co ja dostanę od mojego....... :confused: choć pewnie w moje urodziny bede miec tylko jedno życzenie, i moze poproszę aby mi pomógł w wywołaniu porodu :-D
Małami to TY miałaś przygody juz w kościele .........hihih dobre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Katka miłego dnia :-)

Prosze sie meldować kobietki- SZYYYYYYYBKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! losiczka. Roszpunka, Rozia , Jane, agnes, truskafka, Lori ,Kasia, Ania,.................... Katrina ???????????????

dziama

Ostatnia edycja:
Kochane- ja własnie początkowo nawet tak myślałam, że do końca tygodnia bym posiedziała na dupsku spokojnie. No ale niestety mam pewne zobowiązania w pracy, którtych sama się podjęłam, więc nie mogę zawieść ludzi i nie dotrzymać danego słowa. Na początku lipca- jak juz się uspokoi to wezme tydzien wolnego- jak teściowej nie będzie ;) Naprawdę nie chcę z nią siedzieć.
Dyrektor sie zgodził i mogę chodzić do pracy i wychodzić godzinę wcześniej ;)
Więc nie ochrzaniać, nie opieprzać, ale w pracy odpocznę psychicznie, a z teściową bym sie nerwicy nabawiła i po co mi te stresy jeszcze? ;)

Karolcia no chyba ze tak,,,,, w takim bądz razie juz nic nie mówimy , jak musisz to pracuj :-)
hehe fajnie wygląda Twój wykres w sygnaturce, juz sie nie miesci hihi :-) a mała coś sie rozkręciła ????? czy nadal leniuszek ????????????????

reklama
Witam i ja :)
Kupilam ten czerwony wozek bo wazy 7 kg tamten wazyl 14 ;/ no i kwota byla duzo wyzsza niz mialam a tak to mi jeszcze zostalo :P
Czy ktoras nasza kochana juz urodzila ???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry