Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

!
.
!!!
. Mam nadzieję, że będziesz zadowolona z tej swojej zabawki! Jeśli mogę, to ja też bym prosiła o zaproszenie
.
!

.
?

plywanie koszykowka siatkowka splywy kajakowe ale takie 14 dniowe:-) zima narty doslownie wszedzie mnie bylo pelno :-) byleby sie ruszac :-)

! Mam nadzieję, że masz dobrego gina, który poważnie podejdzie do sprawy, bo mój zachował się naprawdę profesjonalnie, wszystko mi wyjaśnił itd. Bardzo, bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki &&&&&&!!!
Powiedziałam m, że najszczęśliwszą chwilą będzie ta kiedy będę wychodzić stamtąd z Maksiem na rękach

Pani doktor przeprowadziła wstępny wywiad, wszystko jest w porządku, więc jak dobrze pójdzie to doczekam się zzo:-):-)
Urocze
Zobacz załącznik 468937 Też już mam trójkę z przodu

A u mnie znowu lipa, nie wiem na co liczyłampowinnam chyba się już do tego przyzwyczaić buuu. Niesprawiedliwe to jest:-(. Idę wygrzebywać się z doliny teraz ja. W środę badanie progesteronu potwierdzi że owu znowu nie ma. Dziś to wyć mi się chce.....
Przepraszam dziewczynki za smuty:-(
Miłego dnia, lecę do pracy się szykować...
sikańca nie będzie bo przylazła @- ale karolcia już dzwoni do m, żeby ją odstrzelił
- no ale jak trzeba to trzeba) i jak wszystko będzie ok, to w będziemy się przygotowywać do inseminacji (koszt ok 1000 zł
), tak więc jestem pełna nadziei...