• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam się z wami!
Wpadłam tylko na chwilkę, bo pracy masa... :baffled::baffled::baffled:

[FONT=Coronet, cursive]Wszystkim życzę wszystkiego naj, naj, najlepsiejszego w dniu dziecka, bo w końcu każdy z nas ma w sobie coś z dziecka!!!!!![/FONT]

Axa, śliczny brzuszek i lokatorka też niczego sobie ;-). Twój Kacuś też słodziutki :-)!!!

Jane, najlepszego dla męża i żeby się doczekał tego spóźnionego prezenciku w postaci II &&&&&&&&&&&&

Roszpunko, świetne łowy :tak:! Ja też zamierzam szukać ciuszków na lumpach, zwłaszcza, że w sklepach wszystko kosztuje majątek, a te na lumpach, to zdarzają się nowe, albo prawie nowe rzeczy za kilka zł!

Losiczko, tempka super i bez czarnowidztwa mi tutaj poproszę :angry::angry::angry:!

Piąteczko, widzę, że z oczkiem już lepiej, bo wróciłaś!!!

Sylwia, ale exxxxxtra!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Krechy są mega wypas!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Katy, torcik BDSM wymiata!!!:cool2:

Katrino, ja Cię nie chcę martwić, ale nie sądzę, żeby Twoje młode chciało mieć urodziny w dzień dziecka, więc... ;-);-);-)

Wszystkim potrzebującym przesyłam masę:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Przepraszam wszystkie dziewczynki, które pominęłam, ale w głowie mam teraz aktywa, pasywa, zyski i straty... :-(

Sylwia witam w ciężaróweczkach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a poza tym nie dość ze dziś dzień dziecka to jeszcze masz tak naprawde wcześniejszy przezent urodzinowy !!! I to jaki spontaniczny !! :-)

podaj jeszcze ostatanią @ :-)

axarai sliczny brzusio! losiczka72 a ja trzymam kciuki zeby juz nie spadla!!!!!!! katrina115 ale uparciuszek z Twojego maluszka:-D:-D:-D jane to milego weekandu u rodzicow i najlepszego dla Twojego M.!truskafka moze jeszcze wiaterek rozgoni chmurki zeby dzieciaczki sie dobrze bawily:sorry2:.A sa jakies wiadomosbi co u Violi??? Rozia dzieki za fluidki,lapie co sie da!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry