• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam moje panie
miałam pomyśleć co tu napisać a tu patrzę taka wiadomość
Sylwia gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wszystkiego najlepszego dla naszych dzieciaczków zdrowia i uśmiechu na buzi każdego dnia

Jane popłakałam się na tych filmikach super sprawa :)))

reklama
Udal mi sie dzien dziecka co nie ale mam jeden objaw jestem non stop wsciekla wrrrr
01062012081.jpg

Dzieki ilonko :) tym bardziej ze ja mam dlugi cykle i krechy az za ciemne ale sie ciesze a powiem wam ze wogole sie nie staralismy moze z 2 razy w kwioetniu bylo ale to tak by nie zajsc w ciaze i baachh bo mialam isc do pracy

nono ale masz suprisówkę na dzień dziecka Sylwia !! Gratki!!!

ja w pracy...z kawką i swoim lapem (bo mam robić dyplomy dla dzieciaków, a łośki-szefostwo w komputerze nie mają programu:-D) ...i... obijam się...a co, dzień dziecka w końcu!!:-D

Sylwuś no tak się cieszę, piękne kreseczki! Ogromne gratulacje!!!!
Witam Kochane, ale dziś pospaliśmy:) Mówię do Kacusia, że dziś święto ma, i że ja też bo w zasadzie w brzuszku mam przecież dziecko:) Nie ma co musi się M na dwa prezenty przygotować:)
Losiczko i Jane trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i nie puszczam i jeszcze dosyłam~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ żeby było pewniejsze!!!!!!
Katy dziękuję za zaproszenie:)
I życzę Wszystkim spełnienia Marzeń w tym szczególnym ukochanym przez Nas Dniu!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry