• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dzień dobry

dziękuję w imieniu swoim i Matika i DLA WAS DUŻYCH I MAŁYCH SZCZĘŚLIWEGO DNIA DZIECKA

Ja biore się za śniadanie, a potem do pracy...po południu zwijamy się do mojej przyjaciółki i trochę poimprezujemy:-p
Mati w przedszkolu ma imprezę w stylu euro-mają być piłkarze, dzieciaki poprzebierane za piłkarzy i pomponiary :) będą mieli zabawy, upominki :)
impreza miała być na boisku ale oczywiście lejeeeee...także impreza przeniesiona do domu ludowego, który jest tuż koło przedszkola :)

reklama
WITAM :-)

Wszystkiego naj kochane i dla Was i dla Waszych dzieciaczków tych biegających i tych w brzuszku i tych co dopiero bedą w brzuszku
:-D
Roza miłego dzionka w pracy !!!!!!!!! :-)
Karolinko ojjjj ta Twoja tesciowa ....... na księżyc z nią !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sorry2:
losiczka a co to za złości od rana ????????????????????? nie wierze ze to TY :-p proszę sie uspokoić bo Ci faktycznie strzeli focha tempka i sobie spadnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shocked2: Bedzie co ma być prawda ??????? nic juz nie zmienimy teraz, tylko mając tyle testów ze TY taka twarda babka jesteś :szok: szacun !!!!!!!!!! :-) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&& kochanie i ślę fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Katrina co ja mogę powiedziec ????????? No uparte to Twoje dziecie jak cholera !!!!!!!!!!!!!!! :baffled: Może jednak sie rozkręci coś dziś ....moze własnie czekało sobie na taki dzien jak dziś maleństwo :-) Tego życzę, bo zdaje sobie sprawę ze to juz moze być frustrujące !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
domiśka jak sie słońce czujesz ???????????????????????
Jane &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~wyobrazam sobie jakie mysli krążą Ci po głowie ...... i mam nadzieje ze sie sprawdzą i ze rośnie mały bąbelek w Twoim brzuszku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystkiego najlepszego dla Twojego ukochanego ......... najwyżej bedzie drugi prezent urodzinowy ale pare dni spóżniony ????? :-)życzę tego aby na dzien ojca Twój mąż był tym OJCEM !!!!!!!!!!!!! :-)
NO i tak sobie myslę co TY piszesz......... jaki piątek..... co Ci sie pomieszało..... lece do kalendarza a tu faktycznie dziś piątek.... a ja bym sobie dała ręke obciąć ze dziś czwartek !!!!!!!!!!!! hehe :-) :szok:

MIłego dnia mimo tego deszczyku za oknem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dawniej kobiety aby poznać płeć dziecka siusiały w doniczki z nasionami - niestety nie pamietam jakimi- no co pierwsze zakiełkowało- było wyznacznikiem czy chłopiec czy dziewczynka--- no a teraz jest to udowodnione, że rzeczywiście to działa

doczytałam- chodziło o jęczmień i pszenice- jak jęczmień to chłopiec, jak pszenica- dziewczynka- i to juz w starożytnym egipcie takie my kobiety byłyśmy mądrale

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka
Dziewczynki ja rownież życze Wam jako że i wszystkie jesteśmy czyjeś dzieciaczki WSZYSTKIEGO NAJ :-):-):-)

Jane dla Twojego Mężulka rownież SAMYCH PIEKNYCH CHWIL W ZYCIU, uśmiechu na twarzy, i spełnienia pod każdym wzgledem torcik dla faceta.jpg
i Tobie życze żebyś ,mogła dac mu bonus do prezentu:tak::tak::tak:,a swoja droga nie zly lisek z niego :-D:-D:-D
Karolcia jeśli bedziesz chciała to uszyje:tak::tak::tak:
łosiczka a moze cie nie robi w balon ta temka ;-);-);-)

dziewczyny dziękuję za życzenia dla m, przekażę mu albo sam sobie przeczyta:-D:-D
ilonka niezły torcik:)))

piąteczka to nieźły sposób i jak i stary:szok:

reklama
Piateczko teraz to sie sika na sode i robi test z kapusty he he. A swoja droga ciekawe jak dlugo wyrastala ta pszenica:-)

Ilonko Jane ale same widzicie ze moja tempusia uwielbia spadac z wysoka i przeciez wkurzylam sie na nia he he nie na was. A jak spadnie to spadnie i tyle. Euro przed nami :-D

Jane zycze z calego serdusia prezenciku dla meza no i wszystkiego naj dla niego !!!

Katy :-)

A ja sie z drzemnelam 30 min i jest juz ok. Pije kawke i koncze francuskie ciacho ( obiecane od 3 dni hi hi )

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry