truskafffka
Fanka BB :)
dzień dobry
dziękuję w imieniu swoim i Matika i DLA WAS DUŻYCH I MAŁYCH SZCZĘŚLIWEGO DNIA DZIECKA
Ja biore się za śniadanie, a potem do pracy...po południu zwijamy się do mojej przyjaciółki i trochę poimprezujemy
Mati w przedszkolu ma imprezę w stylu euro-mają być piłkarze, dzieciaki poprzebierane za piłkarzy i pomponiary
będą mieli zabawy, upominki 
impreza miała być na boisku ale oczywiście lejeeeee...także impreza przeniesiona do domu ludowego, który jest tuż koło przedszkola
dziękuję w imieniu swoim i Matika i DLA WAS DUŻYCH I MAŁYCH SZCZĘŚLIWEGO DNIA DZIECKA
Ja biore się za śniadanie, a potem do pracy...po południu zwijamy się do mojej przyjaciółki i trochę poimprezujemy

Mati w przedszkolu ma imprezę w stylu euro-mają być piłkarze, dzieciaki poprzebierane za piłkarzy i pomponiary
impreza miała być na boisku ale oczywiście lejeeeee...także impreza przeniesiona do domu ludowego, który jest tuż koło przedszkola
Bedzie co ma być prawda ??????? nic juz nie zmienimy teraz, tylko mając tyle testów ze TY taka twarda babka jesteś
szacun !!!!!!!!!! :-) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&& kochanie i ślę fluidki
Może jednak sie rozkręci coś dziś ....moze własnie czekało sobie na taki dzien jak dziś maleństwo :-) Tego życzę, bo zdaje sobie sprawę ze to juz moze być frustrujące !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!