• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

też oglądam rewolucje

Roza no niby jest, ale jakoś tak pewności nie mam. W ostatnim cyklu kreski nigdy nie były tak samo ciemne, plusik zaznaczyłam w momencie gdy była najciemniejsza (ale nie tak ciemna jak kontrolna)
Trzymam kciuki za wizytę, mam nadzieję ze lekarz coś podpowie

z tą satysfakcją przy mierzeniu tempki mam podobnie:-D

dobrze wiedziec że wszystkie tak świrujemy:-D

Jane jaki masz termometr?
Axarai ładne Adusia ma mieszkanko ;)
Katrina no to nas pobiłaś z planami hehe

reklama
Przy owu tez sie stresowałam ale wiedziałam ze nic nie poradzę jak wypadnie ona na tygodniu jak nie ma chłopa w domu, niestety nie da sie przechomikować żołnierzyków w lodówce hehe , ale jakoś przeważnie ona wypadała w weekend i sie nie udawało a jak owu przyszły we wtorek a chłopa wykorzystałam w niedziele to sie udało :szok:
NO ale Ja jak Roszpunka oczywiscie tez bym bardzo chciała aby sie Wam kochane szybko udało zajść i pieprznęły te termometry za okno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

truskafka ja ma microlife ten co ostatnio ktoś linka wklejał,
chyba tylko przez pierwszy cykl mierzyłam innym z jednym miejscu po przecinku ale wole ten. Już się do niego przyzwyczaiłam:tak:

no tak w końcu może już nie będzie potrzebny ... ale gdyś jednak chciała zakupić to polecam ten:tak:
ja wogóle nie mogłabym mierzyć rtęciowym.... ja bym w trakcie zasnęła jakby mi sygnał nie dawał znać, że to już:rofl2::rofl2::rofl2: a poza tym wiecznie miałabym problem z odczytaniem wyniku...a tak mam problem z głowy.

lecę pod prysznic
potem będę

no właśnie, ja się już niby przyzwyczaiłam do rtęciowego, ustawiam czas w komórce i dosypiam w miedzyczasie:-D
do tej pory na lipne elektryczne termometry trafiałam...i tak jakoś mnie zniechęciły, ale faktycznie łatwiej na nim temperaturę odczytywać

reklama
no widziałam te termometry jak szukałam na początku mojej "randki" z termometrem ale ja jednak wole mieć określony czas mierzenia bo czytałam, że to też ma znaczenie. A nie chce mi się z komórką bawić i ustawiać budzik.
zaraz będę oglądać film na TVNie ... muszę się czymś zająć :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry