• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Jane ehhh te stresy, ale mocno trzymam kciuki a ty postaraj się nie ześwirować:-D
Roza hehehe no jak nie będzie bramek to pewnie po piwku i tak znajdziemy jakiś powód ważny do odśpiewania hymnu:-D
tak stres jest..ja sobie wmawiam że nie ma sensu się stresować, bo będzie co ma być...ale i tak stres jest...no i jak tu nie ześwirować :szok:

reklama
Ja tez miałam zawsze stresa ale to przeważnie 2 dni przed @ bo wtedy mi zawsze tempka leciała, wiec jak mi leciała w 12 dniu to juz nie było szans, i juz wiedziałam co jest a raczej czego nie ma na rzeczy !!!! Kurcze wiecie ze mi tego brakuje ???????????? jutro sobie rano zmierzę ...... ciekawa jestem ile bede miec :-D

już myślałam że to tylko ja się denerwuję, najgorzej jest jak ma się owu zbliżać:tak:

Ilonka he he brakuje mówisz:-) ja chętnie już bym chciała byc na etapie po teście i nie mierzyć:tak:

Ja to przed robieniem testów potrafiłam nie spać całą noc!!:-D Wszystkie wiemy, że ześwirować nie trudno jak kobieta sobie wbije coś do głowy:-D Chciałabym żebyście już nie musiały świrować tylko żebyście spokojnie czekały na swoje Maluszki aż wyjdą z brzuszków:tak::tak::tak: &&&&&&&&

Ilona no ty szalonaaaa...ja nie będę tęsknić za mierzeniem tempki OO NIEE:-p
Roza no u mnie też stresy największe w okolicy owulki, bo nie wiem czy się szanowna pojawi, czy sie nie pojawi ehhh
Roszpunka oo tak kciukasy potrzebne :) dzięki :)

no ja też się stresuję i serce mi wali, jak szybko jest sygnał to wiem że jest niska a jak dłużej to się trochę uspokajam zanim sprawdzę:-p

lecę zapakować prezent dla m bo poszedł do sąsiada:tak:

Jane:-) o litości ja też tak mam, potem aż strach spojrzeć na termometr a jak już to mam chęć mierzyć do skutku czyli do momentu aż pomiar mnie usatysfakcjonuje :-p;-)

Truskafka ale przynajmniej u ciebie jest owulka, u mnie niee:tak:

Lecę oglądać kuchenne rewolucje - stosunkowo dobrej nocki:-)

Roza - ja mam bardzo nieskomplikowane plany na czas Euro.... NOWORODEK i wszystko na ten temat. Plus do tego 4-latka, która jest niezmiernie absorbująca - kochana i mądra, ale cały czas w centrum uwagi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry