• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Roszpunka ale cudne łowy!!! buciki faktycznie wymiatają:-)ale i cała reszta super:-)
ach pamiętam jak w ciązy też chodziłam na łowy dla Matika i nadziwić się nie mogłam ile superaśnych ciuchów za grosze można kupić:tak:
przy drugim też będę łowy robić:tak:
ale najpierw...trza zajść:-D

Hej Gwiazdeczki wolalyscie, wolalyscie wiec jestem:-)
Axa piekne zdjecia pochwal sie brzuszkiem zaproszenie zaraz wysle :tak:
Ania no w koncu cos napisalas wicej niz tylko ze spisz :-D
Losiczka ty pracusiu nasz :sorry:
katrina moze faktycznie babeczka sie szykuje ze taki uparciuszek :-D
Karolcia dobrze ze sie usprawiedliwilas zebysmy sie nie martwily :tak:
Agnes jak tak twoj maly lokator nadal sie wyciaga w brzuszku???
Martus where are you???? Jak tam kapitan Kłos???:-D
Jane melduj sie a raczej pisz co cwiczylas:-D
Ilonka ty czasami sama w ciagu dnia na forum co.....:-(ale jak my w pracy to nie zawsze jest czas zeby napisac
Truskaffka ty mnie dopisz do klubu smakowiczów truskawkowych :-D

Hmmmm nnie wiem co jeszcze mialam napisac:eek::eek::eek:, bo czytalam a nie zapisywalam na biezco .....no i chyba u mnie po owu.......jakies tam skoki sie pokazaly wiec sie ciesze bo balam sie ze juz bedzie pokićkanie z poplątaniem :tak:

hej jestem... przepraszam, że dopiero dziś ale wczoraj po prostu nie miałam czasu:-(
po pracy od razu do fryzjera pojechałam, potem robiłam dla m torcika z truskawkami bo jutro ma urodziny a potem jeszcze na siatkę pojechaliśmy... i noc mnie zastała:szok::szok:

piąteczka aż ciśnienie się podnosi jak się słyszy takie rzeczy. Ja się bardzo cieszę, że mam opiekę medyczną z pracy i przynajmniej nie muszę płacić bo inaczej to bym pewnie z torbami poszła:szok::szok: jak kiedyś to się skończy albo zmienię pracę to naprawdę odczuję brak tej karty. Dość często z niej korzystam. Szczególnie teraz.

może oszczędź swojego m w końcu jest ci potrzebny;-)

axa super zdjęcia!!!! masz ślicznego synka:tak:

roszpunka ale łowy:-) super rzezy i za jaką cenę:szok: też na pewno będę tak kupować:tak::tak:

truskafka a to miałaś wolny dzień:-D ale się obrobiłaś przynajmniej. Ja też nie lubię tak całkiem przebimbać całego wolnego dnia bo potem mi szkoda, że nie porobione mam. Teraz chyba muszę coś ogarnąć bo jutro jedziemy do rodziców i ominie nas sobotnie sprzątanie... a nie lubię w niedzielę do takiego syfiku wracać:no:

dziama znalazłaś coś fajnego??

agnes nie zazdroszczę alergii ... ja jestem na lipę uczulona więc jeszcze wszystko przede mną:-(

katy w tym miesiącu chyba wszystkie mamy takie pokręcone wykresy:tak::-) więc witaj w klubie:rofl2:

widziałam, że pisałyście rano o bardzo wczesnych objawach ciążowych... no ja właśnie czuję że @ przyjdzie lada chwila... brzuch mnie zaczyna boleć... jutro tempka poleci jak nic i @ przyjdzie:zawstydzona/y: czuję to...

katrina weź no zrób wreszcie porządek z tym swoim podwoziem bo już jak słonica chodzisz!

ilonko nabuzowana jestem jak cholercia

katygdzieś Ty się kobito podziewała?

no! zadzwonił paskuda!!!!!!!!!!!!!! dziewczyny jak ja uwielbiam po lumpkach latać- perełki za grosze można wyłapać jak nie wiem- ale ja to muszę miec natchnienie i najlepiej z kolezanka

Roszpunka:-) ooooooooooo.......... widzisz całkiem zapomniałam o tym lumpie, !!!!!!!!!!!! a dziś własnie myslałam gdzie isc aby kupić fajne ubranka , a bede szła w następnym tyg, bo mąż chyba bedzie w domu ( zaciągnę go do lekarza to poproszę o to usg dla męza, moze sie zgodzi lekarz) to wtedy moze bede wiedziec juz pewniej czy mam kupować te sukieneczki czy nie !!!!!!!!!!! :-) :-)
Truskafka ja tez lubię to określenie :-) az to inaczej brzmi niż kura domowa hehe :-)
Katka ano czasem sama jestem , zawsze jest tu wesoło jak ja nie mogę bardzo zajrzeć i popisać !!!! :sorry:
Jane Ja tam trzymam kciuki aby mąż miał wspaniały prezent urodzinowy !!!!!! Ja wierze w takie cuda !!!!!!!!!!! :sorry:

Piąteczka - słonica chodzi w ciąży dwa lata, ja na szczęście tylko rok (takie mam wrażenie), spokojnie, niech jeszcze posiedzi - tyle mojego spokoju, potem nie wiadomo jak będzie, a i tak czas zaraz sie maluchowi skończy - czy tego chce czy nie.

reklama
Piateczka ano mam gosci i jak wracam z pracy to glpio mi tak od razu na kompa siadać, jak juz znajomi zagaduja o kompie to siadamy wszyscy i nadrabiamy :tak: jak twoje oczęta

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry