hej jestem... przepraszam, że dopiero dziś ale wczoraj po prostu nie miałam czasu:-(
po pracy od razu do fryzjera pojechałam, potem robiłam dla m torcika z truskawkami bo jutro ma urodziny a potem jeszcze na siatkę pojechaliśmy... i noc mnie zastała

piąteczka aż ciśnienie się podnosi jak się słyszy takie rzeczy. Ja się bardzo cieszę, że mam opiekę medyczną z pracy i przynajmniej nie muszę płacić bo inaczej to bym pewnie z torbami poszła

jak kiedyś to się skończy albo zmienię pracę to naprawdę odczuję brak tej karty. Dość często z niej korzystam. Szczególnie teraz.
może oszczędź swojego m w końcu jest ci potrzebny;-)
axa super zdjęcia!!!! masz ślicznego synka
roszpunka ale łowy:-) super rzezy i za jaką cenę

też na pewno będę tak kupować

truskafka a to miałaś wolny dzień

ale się obrobiłaś przynajmniej. Ja też nie lubię tak całkiem przebimbać całego wolnego dnia bo potem mi szkoda, że nie porobione mam. Teraz chyba muszę coś ogarnąć bo jutro jedziemy do rodziców i ominie nas sobotnie sprzątanie... a nie lubię w niedzielę do takiego syfiku wracać
dziama znalazłaś coś fajnego??
agnes nie zazdroszczę alergii ... ja jestem na lipę uczulona więc jeszcze wszystko przede mną:-(
katy w tym miesiącu chyba wszystkie mamy takie pokręcone wykresy

:-) więc witaj w klubie
widziałam, że pisałyście rano o bardzo wczesnych objawach ciążowych... no ja właśnie czuję że @ przyjdzie lada chwila... brzuch mnie zaczyna boleć... jutro tempka poleci jak nic i @ przyjdzie

czuję to...