• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
axa śliczności

a ZUS już nie ma
o7.gif

witajcie!

wróciłam z małych zakupów i zaraz do was wpadam.

truskaffka
bliźniaki to dzieciaczki mojego brata. maja 3 lata. ale spędzaja ze mną tyle czasu że prawie jak moje. teraz moze jak sama jestem w ciąży to troszkę mniej z nimi zostaje bo jednak taka dwójka nieżle wymęczy. a ja będę miała synusia.

roszpunka czekam na foty twoich zakupów. no i jak wózio?

piąteczka
no niestety taki kraj. jak nie zapłacisz to się do lekarza nie dostaniesz. chore i tyle. ja dzisiaj tez na jedno oko ledwo co widze. tak mi od alergii spuchło ze wygladam jak po walce z Gołotą.

axa
super zdjęcia.

viola, katrina
życzę szybkiego rozwiązania

a gdzie reszta dziewczyn? ćoś się obijają. meldować sie tu szybciutko

Dzięki Kobitki:) Śmiesznie tak jak dzidziuś patrzy prosto na Ciebie z brzusia:)
Roszpunka no to zdjęcia poproszę, bo aktualnie własnie dostaje szału przy wyborze wózka:crazy: Dziadek dla pierwszej wnusi robi sponsoring więc mogę wybrać co tylko chce, tylko, że nie wiem co chcę! Wkurzają mnie te budki w gondolach w tych droższych wózkach, takie mało zasłaniające są, a zima jak powieje, albo zaśnieży to co, dziecko będę odkopywać:) Taki Tako to ma budki, że ho-ho, i foteliki mają jeszcze okrycia na nóżki. Fotelik chciała bym taki lepszejszy, i który? W czerwcu śmigamy do Polski, i to raczej już ostatni raz przed godziną O, więc było by dobrze się zdecydować!!!
Czy ja mogę poprosić wizę na zamknięty, bo mnie tylko szczujecie tymi zdjęciami;-)

axa wózki tako maja naprawdę fajne i duze spacerówki. jak byłam pytać w sklepie to mi powiedzieli ze jedne z największych na rynku i fajnie zabudowane. tak więc ja jestem na razie na 90% zdecydowana na Tako model Laret. to nowość tegoroczna. Odpowiada mi bardzo kolorystyka. ja chce cały zestaw 3 w 1

zaraz poszukam gdzies link i ci wkleje

ale jestem wkurzona! mój m jeszcze dziś nie dzwonił. kilka smsów i tyle. pewnie tam patrzy w oczy jakimś laskom- niech no tylko wróci to będzie łomot
karate2.gif

i zatrute jabłuszko
kelner.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry