• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry!

Viola, Katrina- ja byłam przekonana, że już macie dla nas jakieś cudowne informacje, a tu nadal pozostajemy w ciekawości ;) No nic- poczekamy, a ja życze Wam już szybkiego rozwiązania ;)

Roszpunko, agnes, Ilonka- qrcze z tym karmieniem to ja mam wyrzuty sumienia, bo to przecież cud nad cuda móc własną piersia wykarmić swój mały skarb, a ja nawet nie mogę się zmusić do myślenia o tym. A jak będzie w rzeczywistości- to się okaże ;)
Zresztą butla to nie jest znów taka najgorsza sprawa, prawda?

Dzisiaj będę cały dzień "poza zasięgiem" ;( ale może gdzieś tam w przerwach uda mi się do Was zaglądać.
Ściskam i życze milusienkiego dnia ;)

reklama
Witam słoneczka !!! :-)
Truskaffka tak jak piszesz damy radę ;-) to dziś masz labę :-) super :-) hmmmm..... znając nas babki laby chyba nie bedzie, bo zawsze jest coś do zrobienia w domu prawda ?????????????
Katrina ale tam dziwnie kurcze jest z tym wszystkim :szok: Mnie sie wydaje ze Twoja ciąża trwa juz wieczność :sorry: :laugh2:
Ciekawe czy Viola chłopa zbałamuciła przed szpitalem wczoraj hehe, :-) mogła by i Ona juz kurcze sie rozpakować i ustąpić miejsce nastepnej hehe :-)
Karolinko spokojnie, moze po porodzie jak zobaczysz Jagódkę kwestia karmienia sie zmieni ???? nic nie wiadomo, a jeśli nie to przeciez nie przestępstwo , :-) nie wolno nic na siłę robić bo skutek bedzie odwrotny po prostu !!!!!!!!!!!!!!!!!!

NIe wiem co sie dzieje mojego pierworodnemu :crazy: przed wczoraj wstał przed 5 a dziś o 4;30 !!!!!!!!!!!!!!!! oczywiscie od razu zeby mu baje włączyć , bo przyszedł do mnie do salonu , wiec juz GO położyłam u mnie odwróćiłam sie i kazałam mu isc spać, nie dyskutowałam z nim nawet no i na szczęscie poszedł spać ufffffffffff.......ale specjalnie wczoraj go wymęczyłam na placu zabaw aby mu sie lepiej spało a ten takie cyrki mi odprawia :shocked2:

Lece zjeść ( bo maluch chyba głodny bo szaleje jak opętany ) potem szybko na zakupy bo psiapsiółka przychodzi na ploty :-)

MIłego dnia :-) ;-) :-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry kochane :) melduję się z rana i lecę :) dziś szał meble kuchenne :) miasto moje heheheh miłego dzionka :)

@nadal brak a cały czas czuję się jakby miała przyjść od kilku dni niemalże całymi dniami kiedyś miałam tak dzień przed okresem... to byłby jakiś cud i niezle by mi zycie wywrócił do góry nogami ale cieszyła bym sie jak szalona :) jak sie czułyście będąc w ciąży tak w okresie planowanej @

ja miałam typowe objawy jak na @ brzuch bolał i apetyt wzrósł do tego strasznie mnie bolały brodawki!!!masakra nawet w dzień planowanej @ na papierze było kilka kropel niby krwi niby czegoś takiego różowego więc byłam przekonana ze @ sie rozkreci!!!a tu taka miła niespodzianka;-)

dziama ja miałam ból brzucha jak na @ juz pare dni po owu :sorry: ale u mnie to norma jak jestem w ciąży, jak nie było ciąży to mnie nie bolało dopiero w dzien @ przychodził ból, hmmmm no i mnie czasem zmuliło dziwnie i chyba tyle miałam objawów, no i tez mi sie ciągle wydawało ze zaraz wpłynę na czerwone morze i latałam do łazienki co chwilę !!!!!!
a moze zatestujesz ???????? :-) :-) :-) Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kobietki gdzie sie podziewacie ???????????????????? zawsze sie meldowałyście z rana a dziś ??????? haaaaaaloooooooo ?????????????????? Jest tu ktoś ????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DZIENDOBEREK:-)

Melduje sie ale na chwileczke. Szuranko wola:cool2:

Katrino Violu jeszcze w dwu paku??? Miejsce prosze zwolnic he he dla nastepnych fasolek :-D

Ja zadnego syna do tego tyg ciazy nie donosilam :cool2:

Dziama odczucia ciazowe to sa takie jak na @ choc ja to teraz nie mam zadnych odczuc he he. Moze owulka sie przesunela a moze fasolka he he jeszcze 3 dni i bedzie wszystko wiadomo :happy:

Aga to juz 18 tydz :eek: jezu wy chyba sobie dodajecie he he te tyg :-D

Karolcia grunt to sie nie nastawiac na karmienie , samo wyjdzie. Ja karmilam co drugiego syna he he. A Szymonka 18 miesiecy a tak mnie wymeczyl ze jakas traume przeszlam :szok:

Milego dnia dziewczynki :-)

no jestem i ja! slipko już lepiej ale nadal mam problemy z widzeniem. staram sie nie siedzieć przy kompie za dużo- czytam Was i uciekam bo mam potężny światłowstręt- zaraz mi łzawi jak chwilę poczytam

Witam się i ja:-)

Przepraszam,że mnie mało ostatnio, ale po pracy nie mam już siły, a wczoraj miałam wolne, ale tyle rzeczy do zrobienia, że już nie miałam kiedy wejść na bb:-( Dziś już też raczej mnie nie będzie, bo praca, ale jutro mam wolne, to może nadrobię :-)

Buziaki dla wszystkich i duuużo Słoneczka życzę :-):-):-)

Dzień dobry moje kochane

ja jak zwykle pospałam :szok:
wczoraj miałam dość zabiegany dzionek dlatego mnie nie było

Truskafka ale masz super synka uśmiałam się co nie miara wczoraj w nocy jak cię czytałam:-D
Piąteczko szybkiego powrotu do zdrowia bo nam się tu smutaśno robi
Ilonko jak maleństwo nakarmione ?
Losiczko nie przepracowuj się kochana:tak:
Katy hop hop gdzie ty się podziewasz?????????????????????????????????????
Jane też chyba o nas zapomniała :(((((((
Katrina i Viola trzymam cały czas kciuki za szybciutkie rozpakowanie

Roza Rozia Kasia oooooooooo Sun też nie było Małami gdzie ty, Roszpunka Sylwia no i Zzagubiona meldować sie tu dziewczynki

Życzę wam miłego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry