K
karol_in-a
Gość
Dzień dobry!
Viola, Katrina- ja byłam przekonana, że już macie dla nas jakieś cudowne informacje, a tu nadal pozostajemy w ciekawości
No nic- poczekamy, a ja życze Wam już szybkiego rozwiązania 
Roszpunko, agnes, Ilonka- qrcze z tym karmieniem to ja mam wyrzuty sumienia, bo to przecież cud nad cuda móc własną piersia wykarmić swój mały skarb, a ja nawet nie mogę się zmusić do myślenia o tym. A jak będzie w rzeczywistości- to się okaże
Zresztą butla to nie jest znów taka najgorsza sprawa, prawda?
Dzisiaj będę cały dzień "poza zasięgiem" ;( ale może gdzieś tam w przerwach uda mi się do Was zaglądać.
Ściskam i życze milusienkiego dnia
Viola, Katrina- ja byłam przekonana, że już macie dla nas jakieś cudowne informacje, a tu nadal pozostajemy w ciekawości
Roszpunko, agnes, Ilonka- qrcze z tym karmieniem to ja mam wyrzuty sumienia, bo to przecież cud nad cuda móc własną piersia wykarmić swój mały skarb, a ja nawet nie mogę się zmusić do myślenia o tym. A jak będzie w rzeczywistości- to się okaże
Zresztą butla to nie jest znów taka najgorsza sprawa, prawda?
Dzisiaj będę cały dzień "poza zasięgiem" ;( ale może gdzieś tam w przerwach uda mi się do Was zaglądać.
Ściskam i życze milusienkiego dnia
Mnie sie wydaje ze Twoja ciąża trwa juz wieczność
przed wczoraj wstał przed 5 a dziś o 4;30 !!!!!!!!!!!!!!!! oczywiscie od razu zeby mu baje włączyć , bo przyszedł do mnie do salonu , wiec juz GO położyłam u mnie odwróćiłam sie i kazałam mu isc spać, nie dyskutowałam z nim nawet no i na szczęscie poszedł spać ufffffffffff.......ale specjalnie wczoraj go wymęczyłam na placu zabaw aby mu sie lepiej spało a ten takie cyrki mi odprawia

jezu wy chyba sobie dodajecie he he te tyg 
poprawić się