• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

wczoraj byłam u lekarza- i co usłyszałam? koniec kontraktu z NFZ- ponieważ mam katar miałam cheć babie zrobić tak
babok.gif

przecież jeszcze maj! nie chorować!!!!!!!!! chory kraj

reklama
coraz częściej sie zastanawiam co się dzieje z moja składką ZUS. przecież to skandal, zeby w maju Cię olał lekarz- a swoja droga to nie rozumiem co taki medyk będzie robił do końca roku- bo skoro nie pracuje to i pensji nie powinien dostać- wiem- bedzie zerował na naszych kieszeniach prowadzac prywatna praktyke . w ramach zemsty wyslę im prezent dziadom
15_8_220.gif

Melduję się. Z rana wybrałam się na zakupy dla Maksia, dopiero co wróciłam. I zaraz znów muszę uciekać zarabiać pieniążki dla synka:happy: Zdjęcia łupów wrzucę na grupę:happy:

no to fakt dopiero maj a tam już takie cyrki no gdyby to był jeszcze specjalista to można by było zrozumieć ale lekarz pierwszego kontaktuheh dziwny kraj a prezencik by się przydał

mozna się wściec. właściwie do każdego specjalisty prywatnie. a co jak kogoś nie stać? odejdzie z kwitkiem do domu i będzie cierpiał w samotnosci. najwyżej może PFRON mu białą laskę zafunduje- znów się nakręciłam- och

kochana ja ci się nie dziwię że się denerwujesz ale masz całkowitą rację !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo jak kogoś♦ nie stać to zostaje mu umieranie pod płotem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i czego to się doczekaliśmy w tym kraju porażka :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry