• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Axa, Katyb musi cię zaprosić. A ja wózia jeszcze nie składałam, tylko zajrzałam do pudełka. Tak że nie wiem czy duża spacerówka czy nie. A te wózki tako oglądałam w sklepie i na prawdę fajne są, bardzo duży wybór i łatwo się je prowadzi:tak:
Tyle, że mi nikt wózka nie sponsoruje, więc szkoda mi było 1800 zł wydać na 3-częściowy. Tu jest link do mojego NOWOŚĆ!!! WÓZEK VERDI SONIC 3W1+TORBA +GRATISY !!! (2355769703) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

hejka

ja dziś w domu... i co kobiety robią jak mają wolne..? Nadrabiają porządki domowe
laugh.gif

także od rana latam, ale chata już lśni, pranie się suszy na ogródku, nawet lodówkę rozmroziłam i wymyłam...zjedliśmy obiadek i zaraz kawę sobie zafunduje iiii truskaawki
p.gif

lece nadrabiać ;)

Ilona :-D no to widzisz "wolne":-D
no ale teraz już faktycznie wolne, kawka i odpoczynek ;)
a pierworodny może ma za jasno w pokoju? dobrze że go rano spacyfikowałaś ;)
Dziama no to trzymam kciuki żeby @ się już nie pojawiła :)
łosiczka ale się praca rozkręciła :)
a wykres masz cudny po prostu, z przyjemnością się na niego patrzy :)
Piateczka, niech oko się już wyleczy...brakuję cię tu ...
ze smarka się uśmiałam:-D
z tym zatrutym jabłuszkiem to przemyśl sprawę...bo wiesz, plemników ci trzeba jeszcze:-p
mnie się dziś śniło że D ma romans z niejaką Justyną (nie znam...) no i na dzień dobry dostał opiernicz i musiał się tłumaczyć:-D
Ania :-D dzięki
i dołączam się do petycji Katy Jane MałaMi i reszta gangu gwiazdkowego ...zaglądajcie kobietki!!!
Axarai kochane dzieciaki i Aduśka i Kacper ;)
Roszpunka fajnie wózek wygląda :)
Agnes aaa jejkuś bo się pogubiłam:sorry2: a synek to pierwszy szkrab Twój, tak?
agnes Axarai ja miałam tako przy Matiku, nie pamiętam jaki model, ale bardzo zadowolona byłam :)
i nadal leży w schowku...może się doczeka na drugiego szkraba :-p

i ja sie szybciutko melduje,ale zaraz uciekam,wciaz robota i robota:sorry:.truskafffka ale sie usmialam z Twojego prezesa,slodki jest!Viola, Katrina-zycze Wam szybkiego rozwiązania ;)Axa piękne zdjęcia :)piąteczka przy takiej kobitce jak Ty Twoj M. nie ma potrzeby patrzec na inne,bo wie ze lepszej na swiecie nie znajdzie! nie bij biedaka,tylko mocno przytul jak wroci040.gif!!! wszystkie Was kobitki Kochane pozdrawiam i wracam do pracy!!!

he he. i tak dostanie bo sie gnida nie odezwał.ja walnę focha!- no tak na wszelki wypadek , żeby sobie nie pomyślał:szok:

Piąteczka no ręce i cyce opadają !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szok......... :szok: :shocked2:
axarai cudne zdjęcia Adusi :-) NO i synek jaki super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
agnieszka moze mnie zarazisz tą manią do sprzątania co ??????????? Bo ja ostatnio nic poza normę nie robię :sorry:
truskafka tak myslałam ze sobie nie odpoczniesz !!!!!! zawsze jest coś do zrobienia, do nadrobienia itd niestety taki juz los house manager :rofl2:
Pamela fajnie ze zaglądasz mimo ciągłej pracy !!!!!!!!!!!!
Roszpunka wszystkie łowy super, bardzo mi sie podobają te buciki, no są nieziemskie po prostu !!!!!!!!!!!!!!! Kurcze no u mnie az takich chyba ładnych ubranek nie ma,a jak są to sie nie płaca kupować, no ale za to dla dziewczynek jest fuuuuuuuuul cudnych no ale co z tego jak na razie musze sie powstrzymywać !!!!!!!!!
Ja to bym od razu wózio rozłożyła hehe :-)
Katrina jak nic babka taka uparta !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

reklama
katrina, a może to synuś nie chce opuścić mamusinego brzusia?? Ja bym umarła z ciekawości na twoim miejscu hihi:-D

Ilonka, piszę jeszcze raz. Ciuszki kupiłam na wagę. Za wszystko dałam z 30 zł, rzeczy są nie zniszczone tylko pomięte. Jak się wypiorą to może je odprasuję i jeszcze raz wstawię. Buty są przesłodkie, tyle że malutkie, więc nie wiem czy je kiedyś użyję. Ale i tak nie mogłam się powstrzymać.:-D Kurteczka na 6-9 miesięcy, więc może na zimę się nada.
U mnie też nie było jakiegoś szału z wyborem. Chciało mi się ryczeć w tym sklepie że te wszystkie sukienusie i tuniczki nie są dla mnie:laugh2:
A jutro ma być nowy towar dziecięcy w jednym, może się znów wybiorę:-):-)

A wózka nie chcę składać, bo w pudle zajmuje mniej miejsca, a poza tym M powiedział że on go złoży jak wróci. Słyszałam w jego głosie że bardzo chce to zrobić, więc nie chcę mu odbierać tej radości:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry