• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejka melduję się i ja:-)

znowu zostałam słomianą wdową.... rybki i piłka nożna:wściekła/y:

Jane a może nie na @;-)

Katrinka jeszcze chodzisz??? oby już niedługo:-)

A ja w lumpkach nie umiem sobie nic znaleźć, a szkoda bo jak widzę czasem jakie ciuchy dziewczyny wyrwą:wściekła/y: ehh

Jakie macie plany na euro?? jeśli wasi mężowie będą wgapieni w telewizor???

Ostatnia edycja:
reklama
roza no mam taką malutką nadzieje ale czarno to widzę:-( choć siedzę teraz przed TV i od jakiegoś czasu jajnik co chwilę mnie tak napiernicza, że szok!!

ja mam zamiar oglądać mecze z moim m:-):-) ogólnie jakoś na nie jestem fanką piłki ale euro to co innego. Jak było ostatnio to akurat studia kończyłam i pamiętam, że było super:tak::tak: teraz ze znajomymi też na pewno fajna atmosferka będzie!

Ojej dziewczyny ale zazdroszczę:tak:!!

Ciekawe jak znajdzie czas na seks, ale ja już o to zadbam:-D

Ania wynik jest już dziś ale nie chce mi się jechać specjalnie do innego miasta tylko po ty, w przyszłą środę sami przywiozą do naszego laboratorium więc czekam. Ale wiem jaki będzie - beznadziejny:-(

No może męża poproszę bo będzie jutro w olsztynie ale nie wiem...

Jane jak doskonale wiem o czym piszesz, ja też miałam nadzieję że to jednak owulacja...a ty nici, ale u Ciebie to jeszcze nic straconego:-)

Może ja też przyłączę się do oglądania a w międzyczasie... sex:laugh2:

Ostatnia edycja:
już uciekły...gwiazdeczki:-)

to ja też spadam, aha będę miała na dniach nowy termometr:laugh2::tak: dziś został wysłany na nana:rofl2:

ale zastanawiam się czy jest sens mierzyć, cały czas chodzi mi to po głowie - może rzeczywiście mnie to bardziej nakręca. Sama nie wiem

Roszpuncia dziękuję:-D ano szalony he he, a termometr elektroniczny i nówka.

Ostatnia edycja:
my pewnie jakieś mecze wspólnie obejrzymy, na jakieś umawiamy się ze znajomymi, szał ciał ma być i koko euro spoko przy bramkach:-D
ale D nie z tych co oderwać się od meczu nie mogą, więc na seks i inne bajery czas znajdziemy:-D

Jane no właśnie, my jutro do znajomych wybywamy, chciałam chatę ogarnąć bo też nie lubię wracać do burdeliku
Katy jesteś na złotej liście fanów truskawkowych:cool2:

roza no niby nadzieja jest ale jak nie biorę lutki to zawsze mi po 9 dniu leci tempka więc dziś pewnie z nerwów zwariuję:rofl2::rofl2:

reklama
Truskafka tylko żeby gole były:-D:laugh2:

Jane zobaczymy jutro:-) aby w końcu jakiś wyjątek się zdarzył:tak:

Co do nerwów to jak mierzycie rano temp to macie stres>?> bo mi serce wali:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry