• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
matko kochana jaka cena tego termometru :szok:

Lece oglądać "prosto z porodówki" o ile nie usnę !!!!!!!!!!!!!

DOBRANOC PERŁY MOJE ZŁOTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzień dobry!

Melduję posłusznie od rana i od razu się usprawiedliwiam, że dzisiaj mam mega sądny dzień, bo od poniedziałku egzekucja, a okazało się, że nie możesz liczyć na niczyją pomoc ;)

Wczoraj teściowa mnie znów wyprowadziła z równowagi, ale... to już zaczyna powoli stawać się normą ;(

Miłego dzionka kochane i wszystkiego dobrego dla Was i Waszych dzieciaczków z okazji Dnia dziecka- wszak wszyscy jesteśmy dziećmi ;)

I ja sie witam :-)

Wszystkiego naj dziewczynki no nie ktore z was mogly by byc moimi corkami hi hi :-):-):-)

Dziewczynki a mnie zaraz h.......j strzeli :wściekła/y:taka jestem zla na te moja tempke. Franca sobie poszla do gory zeby miala z czego spadac i wogole nosi mnie dzisiaj :-( i to napewno nie na bąbelka :-(

Wybaczcie mi moj nastroj . Milego dnia :-)

witajcie piąteczkowo,

Na brak zajęcia na pewno w czasie Euro narzekać nie będę, ale wiedziałam na co się piszę, więc nie narzekam.
Jedyne co to mogę narzekać na upór moich dzieci - nadal nie chce wyleźć!!!
Po 2-giej w nocy miałam kilka skurczybyków i nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dżem dobry, ale dziś pogoda do bani, nic tylko się zakopać pod kocyk....
Losiczka, trzymam za Ciebie kciuki, to najdłuższe 2 dni w całym cyklu, przesyłam fluidy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Katrina - maleństwu dobrze u mamusi, może wyczuł , ze pogoda dziś kiepska, mam nadzieję, że niedługo zdecyduje się na przyjście na świat i będziesz tuliła maleństwo jak najszybciej :))))
Pozdrowionka dla wszystkich kobitek :)))

reklama
hej a ja normalnie zeświruję:-):-) tempka nie spadła i jest taka jak wczoraj. Test wyszedł negatywny ale to jeszcze za wcześnie tylko marzyły nam się z m II kreski na jego urodzinki:))) Na ale cóż czekamy dalej.

losiczka nie wiadomo jak będzie nie wkurzaj się na tempkę bo się obrazi i spadnie:))

wiecie co mój m zrobił???? daję mu prezent rano zadowolona, że w końcu mi się udało dotrwać do urodzin i nie wyniuchał a on mi mówi, że wiedział, że coś dostanie bo przeczytał wczoraj na bb że pakowałam prezent dla niego:szok::szok: dobrze, że nie napisałam co kupiłam bo sama bym sobie niespodziankę spaliła:rofl::-D

u nas tez pogoda do bani.... ale w piątki zawsze mam kupę roboty więc nawet nie zauważę jak cały dzień zleci:tak: na weekend jedziemy do rodziców więc mogę nie być na bieżąco.

miłego dnia gwiazdweczki:happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry