• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
witam kochane! dzisiaj taki ten dzień spiący ale nie mogę was zostawić i spać.

po pierwsze życzę wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji 1 czerwca. wszyscy jesteśmy dziećmi wiec duzo sloneczkia i buziaczków dla was.

do drugie przeglądnęłam wasze wykresy i wygladaja bardzo obiecująco. ale cicho sz aby nie zapeszyć. wysyłam za to dla wszystkich potrzebujących porcje ~~~~~~~~~~~~

jane, losiczka za was szczególne kciukasy trzymam &&&&&&&&&&&& bo wiem jak to jest w te ostatnie dni

sylwia super wiadomość. gratuluję kochana. fajny prezent na Dzień dziecka

ania
jaki fajny dzidzus już. teraz pomału sen powinien ci odpuścić

axa
śliczny brzusio

katka widze że u ciebie owu jednak była wiec zaciskam mocno &&&&&&&&&&
a mój maluch ostatnio znowu leniuszek. czuje go ale delikatnie. póki co nie ma deformacji brzucha i silnych kopnięc

truskaffka prosze mnie tez dopisać bo miłośników truskawek. wczoraj 2 kg pochłonełam. mimo iz nawet za słodkie nie były no nie umiem się opamiętać.

no i nie wiem co tu jeszcze miałam napisać. ale będę tu wpadać jeszcze. teraz pomalutku zabieram się za obiad. dzisiaj chyba pierwsza moja zachcianka ciążowa. będą racuchy z jabłkami. już nie mogę się doczekac aż je zjem. ale najpierw musze je zrobić. na szczęście lubię gotować. zwłaszcza teraz jak czlowiek na L4 siedzi. taka mała rozrywka

no dziewczynki oczko już lepiej choć obraz jeszcze ciut zamazany i szczypie jak krople wpuszczam - ale jest ok

losiczko u mnie dziś urwanie dupy. kupiłam małym nieprzemyślany prezent i teraz mam urwanie d..... zaraz mi łeb pęknie od tego hałasu

katy przepraszam ale pomyliłam się i podziękowałam ilonce za torcik od Ciebie:)))
ale ja dziś taka jestem nieogarnięta że szok:szok::szok::szok:

sylwia gratulację!!!!!

sorry że nie odpiszę wszystkim ale nie mam czasu
:-(:-(

Aniu śliczny mini ludzik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

zaraz wprowadzę dane do tabelki :-)

Dziewczynki cięzaróweczki no i nie tylko oto link do darmowych próbek kosmetyków dla maluszka.....https://www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html

Ja zamówiłam i dziś mi przyszło ....... kremik pielęgnacyjny, kremik do pupy , mleczko pielęgnacyjne i łagodny płyn do mycia ciałka i włosków :-)
zamówiłam tez na męza dane hehe ciekawe czy dojdzie to drugie, jak zamawiałam pieluszki to przyszło i mnie i męzowi tylko po paru dniach mnie hehehe :-)

kosmetyki.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry