• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Tak cala tabelka staraczek powinna zniknac a powinny sie znalesc na 2 stronie zaciazonych :)
Rozia widze ze podobnie bedziemy rodzily a ty kiedy sie wybierasz do lekarza ?? czy moze juz bylaas ale nie zuwazylam :)

reklama
uwaga bo się chwalę! wolałabym inaczej - ale cóż- czerwiec na marnację jest zdany

zmiesciłam się w swoje ubrania i to nie dlatego, że się katowałam- nie mam cierpliwosci do ćwiczeń:confused:

na dwa tygodnie odstawiłam bez bólu niektóre produkty i wow:-)

Piąteczko no no gratuluję:-)

Losiczka hej uśmiech proszę:-) może nie będzie powtórki z ostatniego miesiąca, ale narazie ładnie masz:-D

Sylwia o ja:szok: gratulacje!!!!! spokojnych teraz dni dla ciebie:-)

Jane najlepsze życzenia dla męża!!!!! oby impreza urodzinowa się udała;-)

Ania ojoj ale śliczności:-):-D

Mi się prania nazbierało że ho ho, cały czas czekam na pogodę i się chyba nie doczekam...więc trza wstawiać:confused:

Teraz poczytam co dalej:-)

Ostatnia edycja:
No to jestem :-):-):-)

Ilonko dzięki za stronkę, zamówiłam sobie, a co :-):-):-) A kiedyś o jakimś miśu wspominałyście, a skąd Go macie??

Sylwia ja już byłam u ginki, ale ze względu na moje długie cykle nie była jeszcze widać bejbika tylko sam pęcherzyk ciążowy. teraz idę 11.06,żeby zobaczyć już Robaka :-):-):-) Ilonko a propos, uzupełnisz mi datę wizyty ?? Dziękuję :*

To co tam dziewuszki u Was?? Dziś będę mieć więcej czasu, to troszkę z Wami posiedzę, tylko jeszcze obiad wstawię i już :-):-):-)

Rozia od wczoraj nic się nie zmieniło he he:-), a dzisiejszy dzień jakiś śpiący jest:tak:
to już niedługo wizyta:-)
ja umówiłam się na 13.06 a co tam... ale boję się chyba:-(

Rozia to my mamy podobnie bo ja mam tez dlugie cykle i jestem ciekawa czy jak bym poszla 7 czerwca na usg czy by juz bylo widac serduszko byl by niby 7 tydzien 1 dzien ale u mnie z cyklami roznie bylo

Roza będzie dobrez, ale wcale sie nie dziwię,że się boisz ;-)

Sylwia mój aktualny cykl miał trwać 32 dni i jak poszłam w 6 tyg i 1 dniu, to ginka powiedziała mi,zebym przyszła za dwa tyg :-):-):-) Więc jeśli masz długie cykle, to lepiej iść później,żeby coś zobaczyć:-)

witam dziewczyny, jako nowiscjuszka potrzebuje małej pomocy. kombinuje juz z 2 godziny i za cholere nic wykombinowac nie moge :( jak sie ten suwaczek dodaje pod postami?? taki ładny sobie zrobilam a nie mam jak się nim pochwalic :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry