• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Bede musiala powaznie porozmawiac z mezem bo on pewnie tez bedzie chcial by byc prz usg ustalimy razem kiedy pojdziemy a co do moich cyklow to ten osoatni byl 38 dni ja mam miedzy 32-38 dni

Witajcie Kochane podczytuje Was wiernie ale takie motłoch w pracy że nie mam nawet kiedy napisać ;/ w weekend mam szkołę więc pewnie zajrzę w pon :) i mam nadzieję że poczytam że nasze forumowe dwa szkraby już sa :) ale jestem ciekawa czy to będzie Kubuś czy Zuzia:)

SYLWIA GRATULACJE!!!!!! KOCHANA :)

Rozia, po prostu musisz się zarejestrować na stronce bebilonu. I za jakiś czas przyślą ci misia:-) Na pewno jest to tam napisane. A po porodzie podobno przysyłają jakiś poradnik i coś jeszcze.

Roszpunka po porodzie w szpitalu dadzą Ci ankiete i bedziesz musiała wypełnić i potem bedziesz dostawać paczki co jakiś czas z produktami dla maluszka ;-) Nawet na roczek Jaś dostał balonika, kartkę z życzeniami i coś jeszcze nie pamiętam, ale tak to dostawał próbki kremów,balsamów,chusteczek nawilżających , zupek, soczków, łyzeczki do karmiania ( 6 sztuk) próbki herbatek, kaszki, mleka itd :-)
NO i w szpitalu tez powinni dać paczuszkę ;-) z tego co pamiętam Ja dostałam krem sudokrem, paczkę chusteczek do pupy i coś jeszcze.....było tego sporo nawet !!!!!!!

aaaaaaa i jeszcze taką małą książeczkę z kuponami rabatowymi na produkty chyba HIPP i tam tez był kupon zeby odebrać sobie paczkę za 1 grosz przy kasie w rossmanie .....:-)

Ostatnia edycja:
Roza dla ciebie slonko :-):-):-):-):-) jest ok. Bylam dzisiaj w szkole na festynie i sama sie smialam jak stalam przed tablica na ktorej byly wywieszone mecze na euro. I zobaczylam ze w dniu nastepnych staranek czyli 12 czerwca gra Polska :-D:-D:-D he he dobre no nie . Albo oni beda strzelali albo moj mezus :-D

reklama
Wiem ilonka. Moja koleżanka dostała dwie czy 3 butelki z aventa i całą reklamówkę innych rzeczy.

sylwia, przecież na urlop możecie jechać:tak:

Uciekam się uczyć. Miłego wieczoru i dobranoc.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry