• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

:-DDzien dobry
wiem ze troche mnie nie było...........Przepraszam :zawstydzona/y:,czytam Was ale brak weny do pisania

Kochane dziekuje za ustawienie do pionu Losiczko ,Katy....ale wiecie jak to czasami bywa :-(
Sylwia Gratki duże
Ilonko zdrówka życzę
Domi miłego odpoczynku ;)))) ale leniu****esz sobie :))))))))
Rozia :* :*
AniaB mam Cie cały czas na oku ;))))))))))
Katrina Suuuuuuuuper GRATULUJĘ

zZagubiona głos oddany ;)
Truskaffka jestem ale pewnie nie bedzie mnie tak czesto :zawstydzona/y:

Losiczko wysłałas????????

Ja jutro ruszam do Rybnika i pewnie przez zmiane klimatu znowu wszystko sie pomerda

Jane.....rowery wrrrrrrrr nie wiedzialam ze tego tak mega dużo

aaa i fotki z wesela na Grupie ;)
Miłego dnia Kochane :*

reklama
piąteczko- u mnie niestety na tych "szczęśliwych" pojawiało sie coś na wzór bladego cienia cienia, a następnego dnia test z apteki pokazał już ładną wyraźną kreseczkę- tyle że jeśniejszą od kontrolnej ;)

ech...

Karolina ach no i zalałam się czerwienią...na szczęście tylko twarz hehe dzięki:-D
ja sobie zażyczyłam depilator na gwiazdkę..nie powiem, D patrzył na mnie jakbym się z choinki urwała i miała nierówno pod sufitem:-D zadawać sobie ból na własne życzenie:baffled:
a jak w końcu dostałam ten "upragniony" depilator, D przejechał sobie po ręce..i oznajmił że nigdy więcej:-D
Piąteczka biedne pampersy:-Dale grunt że pomogło :-p
Ja pewnie któregoś dnia znów dojrzeję do depilatora...ale póki co, mówię mu NIE :-p
Nie chcę nakręcać, ale przy Matiku dostałam @ ale właśnie taki lipny, dość krótki, po niby@ coś mi nie dawało spokoju i zrobiłam test...a tam..prezes się ujawnił:-D
Domiśka udanego byczenia ;)
Rozia łooo nad kolano to już nieźle. Ja to jestem jednak cienki bolek jeśli chodzi o znoszenie bólu..nie wiem jak ja poród przetrwam:szok:
Małami Dobrze że jeteś :)
Pamela hehe &&&&& aby te nasze seksy owocne były w łobuziaki :p

Jestem po usg nie za bardzo zadowolona trwalo 3 minuty ;/
Ogolnie pecherzyk ciazowy ma wielkosc 5tygodni2dni wqiec mniejsza niz powinna byc za tydzien mam miec kontrolne usg .
Lekarz powiedzial ze tetno chyba dodatnie ale nie jest pewny bo ciaza jest za mala.

hej ja tylko na chwilkę:)
dziś 3 dzień @ ale brzuch dalej mnie boli.... normalnie dziwne to strasznie bo nigdy tak długo mnie nie bolał:-(:-(

katrina GRATULACJĘ!!!!!!!

ilona możesz mi zmienić w tabelce dane: dzień ostatniej @ 4.06 i cykl starań 17:-(:-(

malami super wyglądałaś w tej sukience!!!!! A co do rowerów to ja właśnie mam taki z bagażnikiem i koszem z przodu ale nie znam się za bardzo na markach jakie teraz są dobre bo ja mój kupiłam w Danii chyba z 6 lat temu i to używany;-) ale takie stare rowery są super i nie muszą kosztować fortuny. Mój m ma troszkę lepszy bo ma osłonę na łańcuch. To jest super bo nie pobrudzisz sobie spodni:tak:

karolina trzymam kciuki za pozytywną opinię audytorów!!!!

zagubiona Nadia śliczna:tak:

widziałam, że o depilatorach rozmawiałyście... ja od kilku lat nie używałam maszynki, żeby nogi ogolić:rofl2: tylko depilatora używam i jestem bardzo zadowolona. Mam spokój na tydzień a nawet jak włoski odrastają to pojedyncze i ich tak nie widać jak szczoty po maszynce:-p a poza tym ja miałam zawsze problem jak goliłam maszynka z podrażnioną skórą a teraz spokój i jestem happy:-D:-D a na wrastające włoski tak jak piąteczka radzi wystarczy pilling 2-3 razy w tygodniu:tak: a no i mnie w ogóle to nie boli:-) ale wiem, że lepiej się nie depilować przed @ bo wtedy ciało jest bardziej wrażliwe.

sorry że nie wszystkim odpisuję ale nie pamiętam a poza tym mam mało czasu... w piątek mam WOLNE!!!!!!!!:-D:-) i muszę dziś wszystko w pracy zrobić

witam kobitki!

katrina gratuluje serdecznie! W końcu maluch się zdecydował. niech się zdrowo chowa.

a co u violi? ma ktos z nia kontakt?

małami no w końcu się pojawiłaś. życze więc udanego wyjazdu. i owocnego

rozia depilator nie jest taki zły. ja uzywam już kilka lat i powiem szczerze że w tej chwili te wloski są juz bardzo słabe i mało widoczne nawet jak sie pojawią to je czuc a nie widać. zastosuj się do rad piateczki i sama zobaczysz. ja nic innego już nie uzywam. i mam spokój na ponad 2 tygodnie. a co do bólu to ja tam nie odczuwam nic a nic.

karolina jak audyt zakończony? mam nadzieje że wszystko ok. kiedy jedziesz do rodziców?

ilonka cieszę sie że wizyta mimo braku usg udana. no ja na badania idę w poniedziałek i tez sie obawiam jak moja krew wyjdzie. poki co zyczę Tobie duzo zdrówka kochanie

reklama
qrcze dziewczyny- zaczyna się robić grząsko. :)
jak się okazało idiotów nie brakuje- nawet w takiej firmie jak moja ;) menadżer qźwa tak potraktowal audytora, że ten mało nie dostał pianotoku złości i teraz zaczyna się prawdziwy bój o swoje. Od 14ej do 16ej będzie podsumowanie i wtedy się okaże co i jak ;)
no ale to będzie przeciez tylko formalność. nawet jeśli mi zarzuci jakąś niezgodność- to tego typu rzecz mogę naprawić w trzy dni i będzie git ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry