hej ja tylko na chwilkę

dziś 3 dzień @ ale brzuch dalej mnie boli.... normalnie dziwne to strasznie bo nigdy tak długo mnie nie bolał:-

-(
katrina
GRATULACJĘ!!!!!!!
ilona możesz mi zmienić w tabelce dane: dzień ostatniej @ 4.06 i cykl starań 17:-

-(
malami super wyglądałaś w tej sukience!!!!! A co do rowerów to ja właśnie mam taki z bagażnikiem i koszem z przodu ale nie znam się za bardzo na markach jakie teraz są dobre bo ja mój kupiłam w Danii chyba z 6 lat temu i to używany;-) ale takie stare rowery są super i nie muszą kosztować fortuny. Mój m ma troszkę lepszy bo ma osłonę na łańcuch. To jest super bo nie pobrudzisz sobie spodni
karolina trzymam kciuki za pozytywną opinię audytorów!!!!
zagubiona Nadia śliczna
widziałam, że o depilatorach rozmawiałyście... ja od kilku lat nie używałam maszynki, żeby nogi ogolić

tylko depilatora używam i jestem bardzo zadowolona. Mam spokój na tydzień a nawet jak włoski odrastają to pojedyncze i ich tak nie widać jak szczoty po maszynce

a poza tym ja miałam zawsze problem jak goliłam maszynka z podrażnioną skórą a teraz spokój i jestem happy

a na wrastające włoski tak jak
piąteczka radzi wystarczy pilling 2-3 razy w tygodniu

a no i mnie w ogóle to nie boli:-) ale wiem, że lepiej się nie depilować przed @ bo wtedy ciało jest bardziej wrażliwe.
sorry że nie wszystkim odpisuję ale nie pamiętam a poza tym mam mało czasu... w piątek mam WOLNE!!!!!!!!

:-) i muszę dziś wszystko w pracy zrobić