• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
dzien dobry!!!!!!!!

o, ja dzis pierwsza. jeszcze nieprzytomna, ale oddałam głosik na nasza nadinkę i lece pod prysznic

MIŁEGO DNIA!

no nie- przegapiłam sylwie- druga

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry!
Zaspałam... :(
Masakra!!!
Dzień drugi audytu! wrrr....:szok::szok:

Katrina- gratuluję Puchatka!!!

zzagubiona- dziewczynki są drobniejsze, najważniejsze, że zdrowa ;)

piąteczko- dzisiaj m wraca? a masz jeszcze to oko efektowne?

losiczko- Ciebie te chustki pochlo0nęły na dobre ;)

Uciekam na chwilkę ;)

karolinko ja lima nie miałam na szczęście. a m wraca w środę - ale za tydzien:-(

losiczko a ty szurasz bidulko

Ostatnio edytowane przez moderatora:
poczytałam szybciutko

Ilona biedulo ale cię męczy choróbsko, zdrowiej
Zagubiona głosik oddany ;)
Łosiczka WOW niezłe zlecenie ;)
Karolina ehh teściowa..trzymam kciuki żeby mąż ruszył tyłek i pojechał z Tobą ;)
Rozia jak tam misja "depiltor"?
Piąteczka jak czorty dzisiaj? ;)

Ja depilatora używałam jeszcze przed ciążą z Matikiem, i na początku było ok...choć musiałam przez depilacją zmiękczać się lampką wina:-D ale po czasie strasznie mi włosy zaczęły wrastać, potem zaszłam w ciąże i rzuciłam depilator w ciemny kąt...
nie wróciłam już do niego, walczę z maszynkami

piąteczko- a to pech...
a co do lima to nie byłam pewna ale kojarzyłam sugestię piratów ;))) i dlatego pewnie mi się skojarzyło ;)

truskaffka- Ty jesteś szalona, czasem mam wrażenie czytając że przeszedł taki miły wiatr świeżości :)

a ja chcialam by mąż kupił mi depilator na ymieniny... hmmm...

reklama
truskawa moje diabełki wczoraj dostały wreszcie lanie- pampersy płakały hi hi. czorty też- z żalu- ale pomogło
też mi się włoski wrastały ale piling do ciała okazał się lekarstwem na wszystko- teraz używam żelu pod prysznic palmolive thermal spa mineral massage i po sprawie. cena się zmyła ale nie jest drogi a bardzo wydajny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry