Rozia dziękuję za przekazanie wiadomości,
No usg nie miałam niestety a jak zapytałam sie gdzie i kiedy przyjmuje prywatnie bo bym chciała na usg przyjśc to powiedział ze nie ma takiej potrzeby ze on mi za darmo tu zrobi ale za miesiac na wizytcie,
szyjka cała, bez zmian, a te skurcze mogą sie pojawiać juz także jak nie są częste to brać nospę i lezeć bo sie nic złego nie dzieje !!!!!!!!!
Przytyłam 0,7 kg w ciągu miesiąca i w szoku jestem bo spodziewałam sie ze bedzie ze 3 kg na plusie takze nie jest aż tak ze mną źle
Pytam czy trzeba miec ukończoną szkołę rodzenia jak sie chce mieć poród rodzinny i NIE TRZEBA :-) no i super :-)
Na gardło pozwolił brać cholinex ( nie muszę jakiś specjalnych brać dla cięzarnych) pić wapno i jak bedzie gorączka to apap.
aaaaahhhhhh no i ta krew ciągle coraz gorsza takze musze wykupić to żelazo juz, witaminy nie poskutkowały :-(
Co do usg prywatnie to chyba sobie pójdę gdzieś ( mama mi funduje ) ale jeszcze nie wiem kiedy pójdę!!!!!!
KATRINA MOJE GRATULACJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BARDZO SIE CIESZĘ ZE MASZ JUZ MALUSZKA PRZY SOBIE !!!!!!!!!! NIECH SIE KUBUŚ ZDROWO CHOWA :-)