• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

agnes- nawet nie wiesz jak ja Tobie zazdroszczę mieszkania z dala od teściów ;) już ja bym sie postarała by często tam nie jeździć (tak samo jak mój mąż się stara nie jeździć często do moich rodziców), zwłaszcza teraz w ciąży- miałabym milion powodów- od zlego samopoczucia do mdłości podczas drogi na wschód ;)))
no i zazdroszczę Wam troszkę możliwości robienia obiadków ;) ja niestety zostaje skazana na kuchnię teściowej- a że tłusto jest na maksa to średnio mi smakuje i później zapycham się kanapką ;( rywalizacja z teściową która ma zrobić kolację dla mojego męża a jej synusia początkowo mnie śmieszyła, później złosciła, a teraz jest mi przykro i staram się od tego odcinać ;)
ja chcę już na swoje!!!!

reklama
Witam drogie panie
ja bardzo przepraszam że się znowu nie odzywam czytam was na bieżąco ale weny brak do pisania
a powodem jest moja zbliżająca się poniedziałkowa wizyta USG w szpitalu strasznie się znowu boję co z dzidziolkiem czy serduszko nadal bije czy ma wszystko na swoim miejscu itd i itp znowu szaleje dzisiaj nawet mnie zapalniczka wyprowadziła z równowagi bo nie mogłam palnika zapalić mówię wam masakra :(

Pozdrawiam was serdecznie :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Jestem już :-):-):-)

zagubiona fajnie,że się pojawiłaś:-):-):-) Szkoda tylko,że malutka ma takie przejścia ;-);-);-) Głosik oczywiście oddany :-):-):-)

dziama ja dzis leczo zrobiłam :-):-):-)

Karola a nie możesz nawet cos tylko dla siebie ugotować skoro jedzenie teściowej Ci nie pasuje?? Przecież zawsze możesz powiedzieć, że teraz nie podchodzi Ci takie jedzenie, bo źle się czujesz:-):-):-) W ciąży zawsze to przejdzie :-):-):-)

aniu na pewno wszystko jest gdzie trzeba :-);-):-)

melduje sie i ja Kochane,ale zaraz znikam,do pracy oczywiscie. butterfly21 mam nadzieje ze zostaniesz juz z nami i nie poddawaj sie tak szybko,ja tez mam czasami wszystkiego dosc,mam ochote uciec gdzies na jakas bezludna wyspe od wszystkich problemow,ale rowniez i od niektorych ludzi...ale potem wstaje rano widze slonce za oknem,obok spi moj ukochany M.,wchodze na forum a tu znowu ktoras z nas zafasolkowala i wraca cala nadzieja! przeciez jutro tez jest dzien i nowa szans na spelnienie naszych marzen! tak wiec zycze Ci z calego serca zeby i Twoje sie szybko spelnilo i zostan juz z nami:-) zZagubiona glosik na Nadinke juz oddany!ja tez poprosze o nowe zdjecia naszej gwiazde karolcia to super ze wreszcie oderwiesz sie od wszystkiego u rodzicow,duzo sie ostatnio napracowalas nalezy Ci sie odpoczynek:tak::tak::tak:, bidulko nasza ja wiem przez co przechodzisz z ta tesciowa,i powiem Ci ze dziekuje Bogu ze jakos mieszkanie u niej przetrwalam,ale bede i tak przez nią zyla 10 lat krocej:wściekła/y:!!! Aniabuchowicz wszystko jest na pewno dobrze ale rozumiem ze sie denerwujesz,mocno bede trzymac w kciuki za wizyte,pozdrawiam! Ilonka wracaj szybciutko do zdrowka,tule mocno! piąteczka ja sobie nawet nie moge wyobrazic ze Tobie weny brak:confused:,to jest niemozliwe!!! na pewno cos wymyslisz,jestes skarbnicą super pomyslow!

pamela- dziękuję bardzo :tak: i obiecuję poprawę ! musicie mi wybaczyć ale miałam gorsze dni, ale jakoś żyję i daję radę "byle do przodu" co nas nie zabije to nas wzmocni :happy2: i dlatego postanowiłam do Was wrócić bo jednak Wy doświadczone kobietki rozumiecie i mnie i to co czuję

Ilonka no to się narobilo czekamy na wiesci czy masz się lepiej :tak::-):tak:
Karolcia cieszę się że częsc audytu za Toba , fajne że jedziesz do rodziców to miejsce zawsze dziła na cibie kojąco, ja nadal po krótkiej przerwie bawie się z narzuta w miedzy czasie poprawiałam sobie koszulki itp......jak skończę to się napewno pochwalę
Losiczka i powiedz że ty to dzisiaj zrobisz:szok::szok::szok:
Dominika ja też bym posiedziała z checią po kocykiem a jutro już praca pełną para
Piąteczka oczko już lepiej????
Marysia nie smutaj się
Zzagubiona Nadinka śliczna jak zwykle.....głosik oddany
Agnes u taty na razie wszystko oki nic sie nie wykluło i oby tak zostało no ale żeby nie było za pięknie to popsul sie piec od centralnego i poszło 2.5 tyś zł
Ania nerwusku te twoje nerwy nie robią dobrze dla fasolki wiec.............luzik wdech....wydech.....wszystko będzie dobrze

Dziewuszki a ja się troche nakręcam a pózniej będzie płacz :sorry2:

wcina posty cholercia!!!!!!!!!!!!

kłapciu jak pójdziecie na swoje to przyleci wiedźma na miotle
wiedzma.gif

i będzie miała obiadek w słoiczku hi hi

dziewczyny- mam problema- @ dostałam 27 maja- ale była jakas taka jakby chciała a nie mogła- krótka, bardzo skąpa. a teraz plamić zaczęłam - chyba do gina czas bo armia pewnie ok a to ze mną cos nie halo

A u mnie dziś pierogi ruskie przywiezione od mamusi, a jutro chyba zaszalejemy rocznicowo i wybierzemy się do naszej ulubionej Masali Masala Grill & Bar - Restauracja Wrocław. Już się nie mogę doczekać!
Zzagubiona, biedna ta Twoja Nadinka, że tak ją męczy, głosik oczywiście oddany.

Karolciu, to wykorzystaj dobrze czas spędzony u rodziców! Ja na szczęście do teściów mam 500km i widzimy się raptem 2-4 razy do roku. Ale i tak nie mam co narzekać, bo są w porządku (chyba, że to odległość tak działa ;-))

Aniu, witaj w klubie, bo mój niepokój wzrasta wprost proporcjonalnie do zbliżania się terminu wizyty... Staram się sobie powtarzać, że wszystko będzie ok, ale psychika robi swoje! Trzymam mocno kciuki za Twoją wizytę &&&&&&&&&&&&

Katy nie mogę doczekać się tego Twojego dzieła! Cieszę się, że z tatą dobrze. Specjalnie dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
katka no nigdy nie jest tak że wszystko jest ok. zawsze coś niespodziewanego wyleci. no ale dobrze że ze zdrowiem jest w porządku

no rozumiem dlaczego się nakręcasz. ale nic nie mówię. cicho sza. tylko trzymam &&&&&&&&&&& i przesyłąm dla ciebie ~~~~~~~~~~

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry