• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Aniu bo bałam sie ze mi sie dostanie po dupsku ze az 3 posty pod rząd moje ........... :-p

NO jak pisalam, jak po dzisiejszym dniu nie urodze to bedzie OK, :laugh2::laugh2::laugh2:bo wykonczona jestem.......ale ogólnie czuje sie bez zmian...... gdyby nie bol krocza :baffled::laugh2: .......... ale chciałam to teraz mam ........:-D:-) wczoraj jak mnie tam zabolało to az mi sie nogi ugieły i zajeczałam aż .......:baffled: to od razu poty mnie zalały hehe !!!!!!!!!!

Dzis popytałam w sklepie czy dało by rade zamontować stelaz na baldachim na łózeczko turystyczne,,,,,,,,,,,,no i sie DA !!!!!!!!!! JUPI !!
Tak chciałam miec łozeczko z baldachimem no i bede miec tyle ze nie drewniane ....co prawda kupie najpierw kojec bo to najwazniejsze a potem baldachim jakis tanszy ;-) nie od razu wszystko !!!!!!!!!!

aaaaaaaaaaaaaaaa. w pepco sa super kocyki do wózka i nie tylko ,,,,za 6,99zł piekne.......... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! znajoma ma kupic Pawełkowi ....bo pytała sie co chce , a ze nie mam takiego małego to sobie ten zażyczyłam ;-) :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Nie czytam . źle się czuje . połaziłam po sklepach i padam .. Ilona nie chcesz drewnianego , czy tak po prostu Ci sie uwzieło na turystyczne . Na allegro sa fajne drewniane łóżeczka z Całym kompletem ( pościel , materac oczywiście , baldachim i kilka innych rzeczy wymieniłam te najwazniejsze ogólnie jest chyba 12 elementów ) I dość tanie jak na to ze masz za jednym zakupem wszystko .

Kochane moje.................jestem, jestem i wcale nie mam zmiaru sie ukrywac.....tylko teraz mam duzo pracy i po pracy inne zajecia wiec czasem nie mam sily wchodzic.........:zawstydzona/y:
Ilonka moze z tym lapkiem nie bedzie tak zle, moze nie wyciagna od ciebie majatku;-). Powiedz ze maz za granica i tylko przez skypa bedzie mogl zobaczyc dziecko jak sie urodzi....serce im zmieknie:-D
Rozia to dobrze ze sie Toba zajeli teraz tylko szybko sie umawiaj na wizyte i niech te badania robia:tak:.....napewno wszystko bedzie dobrze;-)
Aniu ja jakos sie doczolgalam do domu bo w sumie brufen zarzylam dopiero dzisiaj i juz mnie w sklepie bol zlapal, w tym czasie ty pisalas a ja tel zostawilam w aucie:sorry: i lazilam jak mucha w smole po sklepie co by cos do zarcia kupic
Piateczko no chata niezla:tak:, a Tobie juz nie odpisalam bo nie slyszalam smska...musialam wyciszyc tel bo za duzo razy byl sygnal przychodzacych wiadomosci a teraz mi po chatach siedza i spia bo maja wakacje ........:baffled:
Jane ja dzisiaj odbieram nowy tel iPhona 4ke wiec sobie wrzuce ta aplikacje co ty na Endomodo :-) a ty jak tam ??? Ogory pokiszone:-D????Ale tego najwazniejszego chyba zostawilas????:-D:-D:-D
Truskaffka zarąbistego masz tego synka ja ci sie wcale nie dziwie ze chcesz wiecej :-D......a i dzieki za checi pobica mojego m.............chyba juz alarm odwolany bo spokornial :tak:
Agnes pomylas juz te podlogi??? Siadaj i odpoczywaj a nie sprzatanie ci w glowie .....jak moja mama nie usidzi na tylku jak cos nie pomyte :tak:
Losiczka kiedy wraca???:eek:
A Karolcia??? Gospodarzy pewnie na calego jak jędzy nie ma :-D:-D:-D
Ilonka prosze wpisz mi kolejny 21 cykl i termin spodziewanej @ 08.08 pytalas mnie ostatnio o zakupy....prosze bardzo.....stojak na kubeczki. IMG_0307.jpgsukienka dla T chrzesnicy IMG_0308.jpgspodnie dla mnie takie jak niebieskie ktore dodawalam ostatnioIMG_0311.jpgzestaw do robienia babeczek IMG_0312.jpgIMG_0313.jpgtorebeczka do PlIMG_0314.jpgszorty dla MIMG_0315.jpgkartki dla siostry i brata IMG_0275.jpgIMG_0276.jpg

Załączniki

• IMG_0199.jpg
    IMG_0199.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 51
katy no ja mam dokładnie tak że jak nie ma porządku to nie usiedzę. taka już ze mnie istota. ale pomyłam już i teraz siedze w necie. ale m juz o kolacje się dopytuje więc muszę zacząć kuchnie okupować.

te twoje zakupy wymiatają. och jak ja ci zazdroszczę takiego buszowania i zakupowego szalenstwa.

Katy luzik kochana ja tylko sprawdzałam czy żyjesz :) bo nam się tu totalnie pusto zrobiło :baffled:
a w dzisiejszych czasach nigdy nic nie wiadomo
ale pospałam ; /znowu zasnęłam nad kompem heh

Agnes a mezus sam sobie nie zrobi jedzonka??? I moze by tobie cos zapodal na tacy przed telewizorkiem :tak: Co do sprzatania to ja tak mialam w Pl a tutaj juz odpuscilam inaczej nigdy bym nie siadla na tylku bo kazdy czuje sie jak w hotelu, nawalic i zostawic bo ktos to zrobi :wściekła/y:
Ania ty przynajmniej w ciazy jestes i tak spisz a ja wczoraj poszlam spac o 11tej a rano o 9tej oczu podniesc nie moglam :szok::eek::szok::eek::szok::eek: nie wiem co sie ze mna dzieje...........czy tylko ja tak mam czy wszyscy:baffled:

Milena oczywiscie ze bym chciała takie drewniane łózeczko i taka wypasiona posciel do niego ale.......to kosztuje ok 650zł(takie łózeczko i taka posciel którą ja bym chciala i ktora mi sie podobala) a to teraz dla nas spory wydatek wiec bedzie łózeczko turystyczne ale z baldachimem ( bo mi sie marzył ) wiec bedzie tak jak chciałam ale troszke inaczej, no i o wiele wiele wiele taniej !!! :-) lozeczko takie mi sie sprawdzilo z synkiem takze i teraz sie sprawdzi :-)

Katy noooooo........ teraz co wejdziesz na BB to beda nowe zakupy .......super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kupuj, kupuj !!!! widze ze wpadłas w zakuposzał ;-)
Kurczaczek..........a to wredota przylazła ............. :-( tulę.........i fluidki na nowy cykl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Losiczka wraca w czwartek,mam nadzieje ze jej jajeczko nadal sobie czeka ........na zloty strzał ;-) ;-):-)
agnes to zrób wiecej tej kolacyjki .......:-p nie ważne co ja zjem wszystko hehe ......... bo ja tez musze cos wymyslec a nie mam pomysłu ............:baffled: standardowo !!!:laugh2::sorry:

Ania spioszek !!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczęta. Ja podjęłam się robótki, więc teraz kwitnę przed kompem i tłumaczę. Czuję się usprawiedliwiona za nieobecność:-p

truskafka, przez ciebie i mi się będzie to morze śniło!

rozia, szkoda, że się dzisiaj niczego nie dowiedziałaś. No nic, czekamy na rozwój sytuacji i trzymamy kciuki. Wymyśliłaś już jakieś imię dla córusi??

ilona, zdaje się, że jesteśmy następne do zbierania urodzinowych życzeń:-)

katy zamiast aktywnie uczestniczyć w życiu towarzyskim forum to po sklepach biega! Nieładnie:no:! ;-):laugh2:

reklama
Ilona, ciekawe tylko co będzie pierwsze, życzenia czy gratulacje;-)

Dziś mnie znów pachwiny bolały. Najgorzej mam w nocy, nie umiem się przekręcić na drugi bok ani wstać siusiu. Tak że nie jesteś sama połamańcu;-);-):-):-)

Wracam do robótki. Jak dziś porobię jeszcze to prędzej skończę. Zajrzę później.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry