ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Aniu bo bałam sie ze mi sie dostanie po dupsku ze az 3 posty pod rząd moje ...........
NO jak pisalam, jak po dzisiejszym dniu nie urodze to bedzie OK,

bo wykonczona jestem.......ale ogólnie czuje sie bez zmian...... gdyby nie bol krocza 
.......... ale chciałam to teraz mam ........
:-) wczoraj jak mnie tam zabolało to az mi sie nogi ugieły i zajeczałam aż .......
to od razu poty mnie zalały hehe !!!!!!!!!!
Dzis popytałam w sklepie czy dało by rade zamontować stelaz na baldachim na łózeczko turystyczne,,,,,,,,,,,,no i sie DA !!!!!!!!!! JUPI !!
Tak chciałam miec łozeczko z baldachimem no i bede miec tyle ze nie drewniane ....co prawda kupie najpierw kojec bo to najwazniejsze a potem baldachim jakis tanszy ;-) nie od razu wszystko !!!!!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaa. w pepco sa super kocyki do wózka i nie tylko ,,,,za 6,99zł piekne.......... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! znajoma ma kupic Pawełkowi ....bo pytała sie co chce , a ze nie mam takiego małego to sobie ten zażyczyłam ;-) :-)
NO jak pisalam, jak po dzisiejszym dniu nie urodze to bedzie OK,

bo wykonczona jestem.......ale ogólnie czuje sie bez zmian...... gdyby nie bol krocza 
.......... ale chciałam to teraz mam ........
:-) wczoraj jak mnie tam zabolało to az mi sie nogi ugieły i zajeczałam aż .......
to od razu poty mnie zalały hehe !!!!!!!!!!Dzis popytałam w sklepie czy dało by rade zamontować stelaz na baldachim na łózeczko turystyczne,,,,,,,,,,,,no i sie DA !!!!!!!!!! JUPI !!
Tak chciałam miec łozeczko z baldachimem no i bede miec tyle ze nie drewniane ....co prawda kupie najpierw kojec bo to najwazniejsze a potem baldachim jakis tanszy ;-) nie od razu wszystko !!!!!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaa. w pepco sa super kocyki do wózka i nie tylko ,,,,za 6,99zł piekne.......... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! znajoma ma kupic Pawełkowi ....bo pytała sie co chce , a ze nie mam takiego małego to sobie ten zażyczyłam ;-) :-)
Ostatnia edycja:

.....napewno wszystko bedzie dobrze;-)
i lazilam jak mucha w smole po sklepie co by cos do zarcia kupic

! ;-)