• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witajcie i wybaczcie ze nie pisze ale nadal mam kiepski czas i zamiast cieszyc sie ciaza i rychlym porodem to jestem cala w nerwach i stresie, dlatego nie chce Wam marudzic i narzekac - czytam Was codziennie i narazie tyle jestem w stanie zrobic :no: mam nadzieje ze na dniach sie cos poprawi, buziaki.

reklama
Hej kochane :) ja dziś jak w każdy wolny dzień ulatałam się jak głupia teraz jeszcze wypływałam sie basenie i najchętniej juz bym odpłynęła ale najpierw lecę Was poczytać :)

Truskawka :) szczególnie to życie miłością w ramach zgubienia paru kg by mi się przydało :)
Katy - nie ma Katy znaczy że pojawią się jakieś nowości zakupowe heheh
Marysiu - dobrze że się odezwałaś ale nie jesteśmy tu tylko żeby się wspólnie cieszyć ale i martwić jedna o druga i wspierać wzajemnie więc kochanie nie milknij tylko dziel się co u Ciebie będziemy Cię wspierać w miarę możliwości.

Dziewczynki jestem... Dopiero teraz, bo ja dzis jak piąteczka, mega ból głowy mam i jak wróciłam od lekarza, to drzemać poszłam i teraz jako tako się czuję :)

Ilonko dziękuję za przekazanie wieści. Jutro będę dzwonić, zobaczymy jaki termin mi dadzą...

Roszpunko my mamy imiona już dawno wybrane:-) Dla dziewczynki Lena, a dla chłopca Borys:-) Wy się tak nie nastawiajcie u mnie na tą dziewczynkę, bo jeszcze może jej coś wyrosnąć między nogami :-):-):-) Aczkolwiek na samym początku myslałam,że będzie chłopczyk, ale już od dość dawna mam uczucie,że jednak dziewczynka będzie :-) Zobaczymy :-)

Jane Katy co to za aplikacja??

Ania ja też ostatnio śpię więcej, ale u nas to chyba przez pogodę :-)

Przepraszam,ale więcej już nie pamiętam :-(

Rozia mam nadzieje ze nie bedziesz długo czekac na wolny termin tych badań i bedziesz miec wszystko czarno na białym,.......ja wierze ze bedzie dobrze i dzieciątko bedzie zdrowe !!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak:

a gdzie ta Róza ????????????????????? dziewczyny cos zaniedbuja nas ostatnio :-( po dupsku je tylko wystrzelać i patrzeć jak puchnie !!!!!!!!

Małami tez sie nie zjawiła nadal- pieron jeden !!!!!!!

poszłam pobiegać:-) chyba pierwszy taki chłodniejszy dzień się dziś trafił.... tzn dalej było prawie 30 stopni ale był fajny wiaterek i nie było takiej okropnej duchoty! Tak to ja mogę biegać bo wcześniej to mdleć tylko szło:-D

w każdym razie jestem już i zajadam malinki i czereśnie, ilonka ja też je uwielbiam ;-)

rozia zapomniałam pogratulować córeczki:tak: a endomondo to jest aplikacja na smartfona do rejestrowania treningów: http://www.endomondo.com/login
dziama oj jak bym poszła na basen .... wyobraź obie, że mi basen, którym mam najbliżej zamknęli na pół wakacji wrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a inne są albo daleko albo stare i ich nie lubię.... ale teraz nad jeziorko jadę więc się popluskam... jak pogoda będzie.

marysia co się dzieje??? przecież możesz się wygadać.

piateczka czyżby globus cię dopadł??? :-p mam nadzieję, że już lepiej.

katy, znam to;-):laugh2: Jeszcze tylko urodzę, schudnę i wracam też do starych dobrych przyzwyczajeń zakupowych;-)

dziewczyny, a mój za to gotuje jak jest w domu i nadarza się okazja:-) Chłopakom na delegacji też gotuje zupki i inne dania:tak: I cieszę się z tego, bo u mnie w domu było zawsze równouprawnienie, tata też potrafi wszystko ugotować. A u teściów to baba do garów, a chłop odpoczywa. Teść ma problemy z jajecznicą nawet:-p

marysiu, myślałam o tobie dzisiaj. Mam nadzieję, że problemy są tylko przejściowe. Zawsze możesz nam się wyżalić, wiesz o tym. Trzymaj się.

piąteczko
, o czym tak rozmyślasz, bo chyba mi umknęło? Dalej dom na tapecie?

rozia, ładne imiona:tak: Nieważne czy córeczka czy synek, byle zdrowiutkie się urodziło:tak:

moja mama sie smieje ze jeszcze młodzi jesteśmy i jeszcze zdarze P tak wyszkolić ze bedzie gotować jak mój tatko ....... bo teraz tak sie wycwanił ze gotuje lepiej niz mamuska :-D ale chłop musi to lubić ...... :tak:

Roszpunka to dobrze masz :tak:

mój Marcin też do gotowania dwie lewe łapki ma a teść za to gotuje pysznie więc licze na to ze ma to po ojcu i jeszcze sie wykaże :) ja lubię gotować więc w razie coś mówi sie trudno heheh
Jane - ja jestem szczęściarom bo mam na podwórku basen przynajmniej póki mieszkam z tatusiem :) to chłop który ma łab nie od parady i tworzy różne rzeczy i tak oto mamy basen już ładnych kilka lat sam opatentował różne rzeczy i jest bosko dzis podpalił w piecu żeby jeszcze woda cieplejsza była więc booooosko było

reklama
Ilonko mój kiedyś też nie gotował,a jak robiłam mu akcje pt> mógłbyś mi coś ugotować, to był,że on nie potrafi,że próbował, ale mu nie idzie... Ja mu mówiłam,że dla mnie nigdy nie próbował... No i nadszedł kiedys ten dzień,że spróbował :-) To był Nowy Rok, a ja miałam rosól robić, ale za bardzo poszalałam i powiedziałam,że nie dam rady, więc mój m stwierdził,że ja bedę mu mówić co ma robić, a On będzie gotował i tak się zaczęło :-):-):-) I później mu po prostu pisałam po kolei co ma robić i jakoś poszło, także nie zniechęcaj się, bo Tobie też się w końcu uda :-)

malami jest chyba jeszcze w gdańsku na urlopie, więc nie ma się co dziwić,że nie zagląda :-)

Roszpunko no pewnie,że najważniejsze,żeby było zdrowe:-) Mnie było i tak wszystko jedno jaka płeć, ale mój m chciał chłopca, ale teraz też już mu wszystko jedno, byleby zdrowe było...
Ale mnie dziś mój m rozbroił... Leżę sobie na łóżku, obok mój m i nagle podnosi się i do brzucha zaczyna mówić :" Rośnij zdrowo Robaczku " I stuka w brzuch i dodaje: " Halo, tu tatuś" :-D:-D:-D No rozczulił mnie tym,bo do tej pory, to jakoś ta ciąża taka bardziej moja była, do niego chyba jeszcze nie bardzo tak jakoś docierało do końca to :-):-):-) Wczoraj nawet mówi do mnie,że wpadł na pomysł,że będzie mi robił zdjęcia brzucha co jakiś czas,żeby wdzieć postępy i założył nawet folder osobny na to :-):-):-) wrzucę Wam mój tłuszczyk później :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry