• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

poczytałam i zapomniałam...........

ilonka roszpunka macie jeszcze chwilę no ale teraz to już lada dzień

katy łowy jak zawsze udane! i nie uciekaj bo później się na eski do uk musimy wykosztować coby sprawdzić czy wszystko ok

milena a Ty już masz wszystko dla małej?

reszty nie pamiętam bo gdybym była księżniczką to bym powiedziała, że jestem po ataku migreny , a mnie po prostu łeb na..........ał. Ale już lepiej

reklama
o tak kochanie to okreslenie teraz do Nas najlepiej pasuje :-p

dorabiasz sobie ???????????????

My mamy 19 lipca rocznicę slubu i maz byłby zadowolony z takiego prezentu .....ale to zalezy od Pawełka czy sprawi prezent na rocznice czy moze na mamy urodziny :-)

piateczko bidulko ....... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Roszpunka ano wiesz jak tu jest ....idziesz po kapuste a wracasz z marynarką......... :-D:-D:-D
Ilonka ja juz chyba zaczne mierzyc czas od @ do @ ....bede mowic ze za 3 @ beda swieta itp:baffled:

Lece do sis bo dzisiaj siostrzeniaca wrocila z Hiszpani :-)

hej ja też jestem... przepraszam, że nie piszę za wiele ale nie mam czasu nawet po tyłku się poskrobać...

jakoś tak się złożyło, że cały czas coś się dzieje a w pracy też młyn i nawet w pracy nie mogę poczytać:-( na dodatek wieczorem poszliśmy do sąsiadów i późno wróciliśmy więc nawet się nie wyspałam:-(

rozia nie martw się na pewno będzie dobrze!!!!!

agnes super brzuszek!!!

katy po pierwsze tulę ale widzę że jest ok:tak::tak: A endomondo koniecznie sobie wgraj bo większa motywacja jest:tak::tak:

ilonka może jeszcze wytrzymasz trochę :-D

ciekawe co tam u karoliny i losiczki???

oczywiście nic więcej nie pamiętam....

idę ogarnąć mieszkanie

mnie to już chyba od tego myślenia
AF1CatTUX0133felix.gif
czacha pęka.

katy a gdzie oni mieszkają???

katy , ania o wy spiochy
7_11_4.gif

ilonka wcale bym się nie zdziwiła jakby Pawełek zrobił rocznicową niespodziankę:-D

jane u karolki oki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ilonka dzisiaj na kolacje tylko kanapki. jakos brak weny na inne danie. więc jak masz ochotę wpadaj.
teraz chodzi za mną jajecznica ze szczypiorkiem. chyba na śniadanie sobie zrobię bo teraz już nie jem o tej godzinie.

katy no niestety mój m to taki kuchenny niedorajda. co zrobić. za to w domu wiele rzeczy potrafi sam zrobić więc nie mogę narzekać. nie każdy jest idealny. tak więc gotowanie to moja działka. ale nawet to dobrze bo nie lubię jak mi po kuchni łazi a potem wszystko na środku zostawia. a ja musze mieć porządeczek i tylko się wściekam.

jane no widzę że zapracowana ale już tylko 3 dni i urlopik cię czeka. tak więc wybaczamy. musisz przed wolnym wszystko ogarnąć

roszpunka złapałaś tłumaczenie to jesteś rozgrzeszona. ale jak skończysz to wracaj

piąteczko mam nadzieję że z głową juz lepiej.

ja uciekam do m bo będziemy Housa oglądać. postaram się jeszcze wpaść ale nie obiecuję. więc jakby co do jutra

jane u losiczki tez wszystko dobrze :-)
agnes kanapeczkami nie pogardzę ...u mnie tak samo.....mąz ma dwie lewe ręce jesli chodzi o gotowanie ( czasem bym wolała aby bylo jednak inaczej ) no ale za dużo by sie chcialo.....:laugh2: ale mamy jeszcze czas aby ich wyszkolic hehe :-) no i teraz wiadomo dlaczego Ty taka chudzinka w tej ciązy - bo potrafisz sobie odmówić jedzonka o tej godzinie .....ja czasem po 22 jeszcze nurkuje w lodówce :sorry::laugh2::-D:sorry:
Piateczko dajesz mi te 9 dni ?????? :laugh2: no ciekawa jestem czy sie sprawdzi :-p :laugh2:

ilonka ciotka piąteczka Ci prorokuje poród wprost ekspresowy. Pawełek straszy i straszy a jak już się zdecyduje to wyskoczy , że nawet nie będziesz wiedziała co i jak

reklama
ojjjj skarbie bardzo bym chciała aby własnie tak było - SZYBKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boje sie ze bede sie meczyc dłuuuuuuuuugoooooo :baffled: ale wole mysleć pozytywnie ........!!!

Ide małego szykowac do spania.. ....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry