• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia :) super że mężuś zaczyna sie angażować to na pewno Was jeszcze bardziej zbliży no i m szybciej związe sie z maleństwem bo na to faceci czasem potrzebują więcej czasu

reklama
Aniu to dobrze bo myslalam ze ja to juz taka spiaca krolewna :-D
Jane a ty masz darmowy Endomodo czy ta wersja free jest jakas okrojona???:eek:
Piateczka ja mam tam kuzynostwo:tak: a moja siostrzenica mieszka niedaleko mnie a tam byla w ramach prezentu 18 nastkowego......moja rodzinka mieszka kolo Segovi
Agnes pytalam czy z meza wlasnie nie jest Pascal:-D czy poprostu leniuch ale to fajnie ze ci to sprawia radosc i zadania sa podzielone:tak:....kazdy wie co do niego nalezy :-)
Dziama mowisz ze tak ostatnio szaleje.....moze i faktycznie:szok: ......maz mnie z domu wygonii :sorry:..............zazdroszcze ci tego basenu :tak:
Roszpunka przeciez ty masz zgrabny brzunio po porodzie gora miesiac czy dwa i nie bedzie sladu po ciazy:tak:......no z wyjatkiem malego szkraba w lozeczku :-D
Rozia widze ze ci juz Jane odpisala:-)....ja jeszcze sobie sciaglam.....Philips Codziennie Odmiennie .........baza 1100 przepisow zgromadzonych przez kanal tv......zdjecia , opisy :tak:
a drugi to MyFitnessPal a tam wykresy, tabelki, notatnik gdzie zapisujesz co jesz mozesz wrzucac zdj potraw itp itd......
Malami wrocila ale ma duzo pracy:tak: wiec dajmy jej czas niech sie dziewczyna ogarnie i napewno wroci :tak:

Duscie tego wegorza, duscie:-D a ja bede sobie jeszcze tu szpiegowac i w miedzy czasie opracowywac tel....mam w koncu mojego kochanego iPhona :-D..............nie myslcie ze za kase :no:.....uaktualnilam umowe i sobie wzielam :-)

Dzień dobry dziewczynki :) witam sie i biegnę kawusie serwować :) taka letnia tradycja że w pracy ja zaczynam o 7 a chłopaki o8 i przychodzą na gotową juz kawkę :)która pijemy na dworze - nauczyłam dziadostwa i mam :) miłego dnia :) dziś będę zaglądać bo w pracy jestem :*

Cześć dziewczynki!

Przepraszam, że się nie odzywałam, ale mam taki zapier... w pracy, że nie wiem, jak się nazywam i tracę kontakt z rzeczywistością :baffled::baffled::baffled:.

Dziś przychodzi mi stażysta (wczoraj był na castingu ;-)), to może mi troszkę pomoże... Może...

W domu teściowa, która też wymaga troszkę uwagi, dziś dentysta, jutro wizyta u gina i związany z tym standardowy już stres... Po prostu nie mam już czasu na nic ponad to!

Dziękuję za troskę Aniu i Ilonko, to bardzo miłe :zawstydzona/y:.

Brzuszki wszystkie śliczne :tak:!

Justynko, aż mnie zmroziło, jak przeczytałam Twój post :szok::szok::szok::szok::szok:! Brak mi słów po prostu. Mam tylko nadzieję, że z synusiem wszystko ok i że Ty szybciutko wrócisz do zdrowia! No i mimo całej tej strasznej otoczki gratuluję!!!

Róziu, ja bardzo mocno trzymam kciuki, i wierzę że lekarka na USG się pomyliła i że wszystko jest ok, co z resztą bardzo często się zdarza. A myśleliście, żeby pójść gdzieś jeszcze, do jakiegoś dobrego specjalisty od USG? Ja na genetycznym też przeżyłam chwile stresu, bo jeden maluch tak się wiercił, że lekarz robił kilkanaście prób zanim udało mu się zmierzyć przezierność karkową i przepływ żylny i już myśleliśmy, że coś jest nie tak.

Malami, bardzo spóźnione najszczersze życzenia spełnienia marzeń - wszystkich, co do jednego. Tylko niech Ci się nie spełniają wszystkie naraz, bo Ci się z tego nadmiaru w głowie poprzewraca, a i przyjemność będzie średnia ;-);-);-). No i tego jednego, najważniejszego...

Przepraszam Was strasznie, że tylko tak wybiórczo napisałam, ale naprawdę terminy mnie gonią. Jak tylko się trochę ogarnę, to wrócę w pełnym wymiarze.

Ściskam Was wszystkie!!!

reklama
witam i ja dzisiaj. znowu spać nie mogłam i już buszuję w sieci. czekam aż m wstanie i robię jajecznicę na śniadanie bo mi od wczoraj chodzi po głowie.

miłego dnia dziewczynki i wpadam później!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry