• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry

Rozia super jak facet tak fajnie podchodzi do ciązy....czekamy na piekny brzuszek ......:-) Małami juz dawno w domu ale tak jak pisze własnie katy jak zawsze zapracowana biedna !!!! Ale mam nadzieje ze sie zjawi i opowie jak minął urlop !!!!!!!
Kasia jesteś usprawiedliwiona ale na drugi raz wpadnij napisac choć słowo ze wszystko jest OKI !!!!!!!!!! kciuki za jutrzejszą wizytę !!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dziama szczęsciara jestes z tym basenikiem .....i to za darmo mozesz sie wypłowić ile tylko chcesz .......:tak:
Piateczko wyspana ?????????????kiedy dokładnie masz wizyte u gina ????????

Miłego dnia kochane :* :-)

sle niezle juz postarzałe fluidki :-D:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Witam dziewczynki.

rozia,to słodkie jak facet mówi do brzuszka:-D
Ja od 12 tygodnia robię zdjęcie brzuszka co tydzień. Rzeczywiście super widać postępy! Polecam:tak:;-) Mogę teraz porównywać wasze z moim w tym samym tygodniu;-):laugh2:

dziama, zazdroszczę baseniku! Też bym tak chciała!

katy, na czym w końcu stanęło z waszymi badaniami?:confused: Co za @ z tej twojej @!:angry: Trzymam kciuki, żebyś już nie mierzyła czasu od jednej do drugiej.

Hejka :-)

Nie uwierzycie:szok::szok::szok:ja juz od 6tej na nogach !!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
Ale widze ze dzisiaj wiekszosc to takie ranne ptaszki, ja wlasnie sobie ugotowalam obiadek do pracy, posprzatalm w kuchni i jesm snadanko a zaraz wychodze, zeby w korkach nie stac a wrocic o przyzwoitej porze:tak:
Roszpunka powiem ci tak , wyniki ponoc juz sa bo znajomy byl z moim m w tym samym czasie ale nie dzwonilam bo podobno po tych badaniach kieruja cie do 8 tyg w przychodni specjalistycznej a jesli oni ci termin ustala to jest swietosc i trzeba przyjsc, wiec troszke postanowilm odciagnac zeby nie wypadl nam termin jak by co na sam wyjazd :tak: a z innej strony to babka przez tel informuje ze Gp skontaktuje sie z nami po otrzymaniu wynikow, wiec tragedii nie ma nawet ni to na reke :tak:
Kasia es&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejsza wizyte ;-)

hej:)))

jak o tej kawie mówicie to ja nie wiem jak jeszcze do 10:30 wytrzymam :-( bo ja akurat mam taki zwyczaj że się z dziewczynami z innych pokoi spotykamy ok 10:30 - 11:00 na kawie:tak::tak::-D:-) już się tak do tego przyzwyczaiłam, że dziwnie się czuje jak mija ta godzina a ja nie mogę pójść... dlatego zawsze tak kombinuję żeby jednak pójść;-)

katy ja ma darmową wersję, nie wiem co jest w płatnej ale powiem ci, ze mi nic nie brakuje w tej aplikacji. To o co mi chodzi mi działa więc jest ok. Najbardziej mi zależało na tym, żeby mi wyznaczała na mapie przez GPS przebytą trasę. No i kalorie spalone pokazuje.... i przelicza na spalone hamburgery:-D

kasia rozumiem cię doskonale... ja też ostatnio taki zapiernicz mam, że gdyby nie urlop za 3 dni to bym chyba padła...

dziewczyny my ten lepszy aparat to też kupiliśmy do zdjęć brzuszka i dzieciaczka:-D fajne są takie jak widać postęp jak brzuch rośnie:tak:

dziama.... basenik:tak:

no właśnie katy jak wyniki m??

wk...ona chodze od samego rana o wszytko :) tak więc oznaka ze @ przybędzie chyba tym razem w miarę normalnie :) a jak jest z temp-ką przed @ jakiś spadek? wzrost? szczególny czy coś? wiecie zaczynam z ta bajka dopiero i czasem będę podpytywać.

Jane do kawowych rytuałów bardzo łatwo się przyzwyczaić coś o tym wiem w domu jak mam wolne czasem nawet kilka dni kawy nie piję ale w pracy bez kawy sobie nie wyobrażam :)
Katy pełen czacun za to wstanie wczesne hehehe ja od jakis dwóch tyg nie moge dospać do budzika i dzień w dzień budze się między 4a5 bez wzgledu o której sie położę oczywiście kończy sie to na zerknieciu na zegarek i spaniu dalej bo o takich porach to ja wstaje tylko jak baaaaaaaardzo muszę ogólnie to śpioch ze mnie.

Katy ciekawa jestem tego wyniku m...........!!!!!!
dziama przed @ tempka spada , albo 2 dni przed albo nawet w dzien @, u każdej jest inaczej z reguły :-p

Piateczka
nie ma netu na razie ..........mam nadzieje ze jednak złapie szybko zasięg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wróciłam z zakupów.... krupniczek juz sie gotuje ...w domciu czysciutko........takze do wieczora mam labę ;-) :-)

BYłam w tym lumpie u mnie na osiedlu- ahhhhhhhhhh jakie boskie ubrania ......... wszystko firmowe cuda normalnie, a jakie buty :szok: no ale ceny na razie mnie odstraszyły, poczekam moze jak bedzie przecena hehe to cos upoluje dla siebie, bo dla Pawełka to w sumie tylko body byly ale po ok 7zł :szok: to mam w dupie bo pójde do innego i kupie piekne biale po 1zł !!!!!! :-p

Wcinam czeresnie .......póki jeszcze sa............kurcze 2 kg bym dziennie jadła tak mi smakują, :-D ale 20zł dziennie na czeresnie wydawac???????? na głowę jeszcze nie padłam :-D:-) :zawstydzona/y::sorry2:

Dzieki Ilonko :) no to by sie zgadzało wszystkie znaki i niebie mówią że małpa tuz tuż tempka też spadła :) wkurw jest, cucki bolą, brzuch "ćmi" najdalej po jutrze dostane :) akurat na weekend wyjeżdżam wiec to dodatkowy pewniak że przyjdzie :)

oj czereśnie mmmmmmmmmmm tez bym zjadła :) zresztą ja jak w pracy jestem to co chwile mam na coś zachcioła szczególnie jak ruchu nie ma to wymyślam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry