Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Miał działać a nie działa. Już mnie nerwy biorą na tego sprzedawcę, wydaje mu się, reszta świata poza nim to jacyś naiwniacy. Dobrze, że dużo kasy nie dałam. Ale komentarz mu wysmaruję taki, że się nogami nakryje. Nie wiedziałam, że tacy ściemniacze jeszcze sprzedają na allegro.

no to chyba teraz nie bedzie wyjątku.......az ciekawa jestem
choc jednak zycze aby sie udało za "chwilę"
:-) 

jeden złoty strzał i bach .........
A on mi pisze, że się pewnie w przesyłce poodczepiały i że mam sobie jeden kabel skręcić z drugim. Przypominam, że są 4!!!!!A jak nie to że oni naprawią ale wysyłka na mój koszt

Jestem w ciężkim szoku po tym co przeczytałam w mailu, nie dość że płacę za towar to jeszcze mam sobie go sama naprawiać. Nie rozumiem kolesia, jak coś nie działa to się pisze w opisie, że nie działa, przecież ktoś by go kupił dla samej funkcji leżenia. Szkoda słów... 

ja pierdykam................
krew by mnie zalała..... !!!!!!!!!!!! czy mało kosztował czy nie to jednak kasa ...... na ulicy jej nie znalazłas wiec skoro sie płaci to towar powienien byc taki jak opisuje w aukcji , jak sie nie zgadza ja bym rządała zwrotu pieniedzy i jeszcze kasy za odesłanie .....no ale wiem ze czasem nie warto sobie strzępić nerwów, choc ja bym nie podarowała łajdakowi za takie pieprzenie zeby sobie to naprawić 

Poczekam aż m przyjedzie i postanowimy co zrobić. Może będzie mu się chciało zajrzeć do tego leżaka i go naprawić. A jak nie będzie działał to zgłoszę go do allegro, z tego co czytałam to należy się zwrot kosztów towaru i wysyłki jeśli towar nie jest taki jak opisywany. Szkoda mi tylko tych nerwów.