• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzien dobry ja sie melduje i Ilonko prosze wpisac mnie do tabelki na 22 cykl staran i przypuszczalny termin @ 09.09
Zdrowka Pawelkowi:tak:
Roszpunka dokladnie jek piszesz teraz to tylko mozna pogdybac ale mozecie sobie to odlozyc na pozniej bo przewrotnoscia losu pewnie bedzie ze auto pojdzie do lakiernika a Maksiu sie w tym czasie zdecyduje:-D
Ja zmykam pa!!!!!!!!!!!!

reklama
dzień dobry dziewczynki

ilonka po ilości postów to i ja dopiero dzis widze, że ciut nas wczoraj poniosło hi hi

katy ucałuj tatulka i daj znać jak sytuacja

roszpunko maksiu widze nadal uparty- ale mam nadzieje, że nie będzie czekał az do czwartku

miłego dzionka

Dziendoberek

Oj wy babolice :-) proszę mi obiecać że nastepnym dostane smsa że na forum erotomanki urzędują :-D:-D:-DChętnie sie przyłączę:-D

Katy zdrówka dla tatusia i kciuki za nowy cykl. :-)

Ilonko jak Pawełek ma katarek??? Nie wiem gdzie Ty miałas te 16kg chyba w piętach he he.Fajnie że jesteś z nami .Dziękuje Ci za to :-)

Roszpunko to który to juz tydz ciąży bo sie pogubiłam :sorry2:

Piąteczko :-) wpadam na enpr zobaczyć nowe serducho he he;-);-);-) mi też nowe doszło he he

Miłego dnia babeczki :-)

losiczko następnym razem obiecujemy Ci dać cynk
teleph.gif

i widzę, że i Twój dziadek jeszcze dycha ha ha- serducho za serduchem

Witam was moje rotomanki :-D
Jak minęła nocka ? hihihihihihihi
Roszpunko :angry::angry: proszę natychmiast wygonić Maksia z brzuszka no obiecaj mu coś fajnego ale nie cycka z mlekiem bo może się boi biedactwo ;-)
a z tymi świętami Bożego Narodzenia to nie strasz bo jeszcze ja jstem w stanie cię przegonić :-p

Piateczko jak sytuacja??
Katy??buziole dla taty
miłego dnia wszystkim bo my zaraz do zoo uciekamy

Dzień dobry dziewczynki :*
Widzę że to nie tylko ja miałam wczoraj taki erotomański dzionek hehhehe :) poświntuszyłam z moim M przez smsy a na resztę trzeba czekać do ndz :):):) nie wiem jak my nadrobimy tak długi post

Miłego dzionka wszystkim

sorki za post pod postem ale nie dało się edytować :angry:

Chyba nie powinnam bb w czasie pracy podczytywać przez wciągnięcie sie w czytanie seksualnych wątków mam do przepisania 3 faktory bo się j.......m w nr :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry