• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Piąteczko :-):-):-) poszedł spać. Po 2 godz się przebudził i chyba mu sie cos przyśnilo he he. Może myslał że to sen :-D:-D:-D

Karolciu Jagódka to juz kawał pannicy he he. Miłego prasowania ;-);-);-)

reklama
tere fere losiczko- już widzę jak się zakradasz pod osłoną nocy
217.gif

hej! i ja witam rankiem.

oj co tu się działo wczoraj. erotomanki z was jak nic. aż zazdroszczę bo u mnie ostatnio jakoś kiepsko. cóż odbiję sobie za kilka tygodni. wtedy mam nadzieję wy będziecie zazdrościć.

mnie czeka prasowanie. muszę w końcu wyskoczyć z pidżamy i stanąć przy desce. a tak się nie chce. ale cóż mus to mus.

roszpunka
ty mi się dzisiaj kobieto śniłaś. wiozłam cię na porodówkę. byłam pewna że jak wstanę to przeczytam że sen proroczy i już jesteś z Maksiem. no cóż czekamy dalej.

katka &&&&&&&&&&&& za nowy cykl. no i zdrówka dla taty

ania
miłego dnia w zoo

ilonka
tylko się nie nadwyrężaj. ja cię podziwiam że ty taka aktywna juz jesteś. szybko załatw sprawy i odpoczywaj

piąteczka
jak się sprawy maja z chłopakiem?

tyle na razie. wpadam jak się uporam z praniem

Dzień dobry Wariatki :-):-):-)

Wy tu czadu ładnie dajecie :-):-):-)

ostatnio mało mnie było, bo m miał wczoraj urodziny i przyjechał Jego brat na kilka dni i cały czas coś się działo...Byliśmy wczoraj w kinie na Prometeuszu... Jeśli ktoś myślał o tym filmie, to stanowczo odradzam !!! Straszny chłam !!!!! Podczytywałam Was, ale czasu na odp było za mało :-( A przez to zapomniałam też już co pisałyście:-( Ale od teraz już się poprawię:-) Mnie się dziś śniło,że miałam wypadek i poroniłam, ale w tym śnie wiedziałam,że to tylko sen i na szczęście w ogóle się nie denerwowałam... Ale sen był głupi...

Więcej nie pamiętam, ale życzę miłego dnia :-)

witamy sie i my z Nadinka

Viola znam ten bol tez po zakupach mam mega dola zostalo mi 13kg do zwalenia i nic nie idzie w dol :( dlatego od poniedzialku ide na silownie :-)

Roszpunko
ojj biedna widze Maxiu charakterny heh wlasna wole ma i nikt nie narzuci mu swojej :-D

Katy dobrze ze z tata juz lepiej trzymam kciuki by juz same dobre wiesci byly

Ilonko jak maluszek kicha to dobrze drogi oddechowe sie oczyszczaja moja mama caly czas kicha i nic nie choruje lekarz mi mowil ze jak nie ma goraczki to z dzieckiem sie nic nie dzieje

Marysiu widac ze bedziesz miala pomocnika w opiece nad corcia

Karolinko ciesze sie ze z ktg wszystko ok a Jagodka slicznie ci rosnie, dzieki swojej wadze nawet jesli urodzila bys przed czasem bedzie donoszona

U nas wczoraj ciezki dzien byl mloda 3 w nocy oczy jak 5 zl i juz nie spala na dodatek malo jadla moze z 4 razy w ciagu 24h :angry:. Na dodatek u okulisty wczesniakow bylysmy jak ja zobaczyly babki to stwierdzily ze ma pol roku :szok: taka duza i wiercaca sie w porownaniu do innych maluszkow ;p na szczescie z oczkami wszystko ok i kolejna wizyte mamy w listopadzie. Pozniej caly dzien spedzilismy u moich rodzicow na jachcie. Jeszcze tylko ortopeda nam zostal i miesiac u lekarzy sie skonczy ;-).
Nie wiem czy to wrazenia czy co ale mala spala wczoraj w dzien max 3-4h. Na szczescie w nocy nadrobila az w szoku bylam o 23 ja karmilam obudzila sie o 4, a pozniej dopiero o 9 posiedziala do 11 i teraz patrze odlot robi ;]

P.S
Ale z was zboczuchy hehe :-):-D

agnieszka a synek` gdzie na wakacjach baluje ?????????????????????
Ilona synek został w Pl na wakacjach :)
Zdrówka dla synka!

agnieszka.kk ja mam wrazenie ze gdzies na jakimś wątku razem sie udzielałyśmy........bo spojrzałam na Twoją pasję i Twoja buźka jak i strona jest mi dobrze znana..........ale kurcze nie mogę sobie przypomniec .............:baffled:
Kochana być może.Ja na bb jestem już 6 lat,szmat czasu i przewinęłam się przez dużo wątków więc być może kiedyś gdzieś się spotkałyśmy lecz ja nie pamiętam :zawstydzona/y:

Cześć laski!!!

A ja od rana jak zwykle w ferworze walki ;-)!

Karolciu, to ja podziwiam Was: Ciebie, Ilonkę, Roszpunkę, Marysię, Agnes... Bo ja czasem już w te najgorsze upały nie daję rady, a co dopiero Wy. Mi te najcięższe miesiące wypadną na jesień. Przeraziła mnie jedynie opowieść małżeństwa, od którego kupowaliśmy wózek. Pani powiedziała mi, że pod koniec była taka duża, że żeby przewrócić się w nocy z boku na bok budziła męża, żeby jej pomógł :szok::szok::szok::szok::szok:!!!

Cieszę się, że wizyta udana i mam nadzieję, że Jagoda poczeka do tego 24 i że Tobie też zdrowie pozwoli poczekać!

Ilonko, ja teoretycznie na zwolnienie idę od września, albo będę pracować w domu. To dosyć skomplikowana sprawa...
Mam nadzieję, że Pawełek się jednak nie rozchoruje!

Truskafffko, ty mi się tutaj nie przemęczaj, bo dostaniesz po tyłku i się skończy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!

Aniu, ale super ten bujaczek :tak::tak::tak:!!! Gdyby nie fakt, że będziemy musieli mieć 2... Ja sobie upatrzyłam takie: Huśtawka hybrydowa lew 6985 :: Zabawki Bright Starts oczywiście będę szukać sponsora :-D:-D:-D...

Piąteczko, ehhh :no:... Trzymam kciuki, żeby się chłopakowi poprawiło!

Dżizas Piąteczko, Katy, ale się uśmiałam z tego grzyba na stopach, normalnie głupawka mnie dopadła w pracy :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:!!!

Katy! To świetne wieści!!! Mam nadzieję, że teraz już będzie tylko lepiej!!!
Hahahaha, definicja biustonosza jest super
:-D:-D:-D!!! Kciuki za następny cykl!!!

Axa, to trzymam kciuki, żeby Ada się jednak w ostatniej chwili zdecydowała obrócić. Może jak usłyszała o tych wszystkich cudach do SN to jej się jeszcze odmieni!

Viola, spokojnie, na pewno z czasem wszystko wróci do normy! A myślę, że już teraz nie jest źle, to tylko my kobiety tak się postrzegamy :tak::tak::tak:!

Roszpunko, no tak to bywa, że jak nie urok, to... Mam nadzieję, że naprawa nie będzie Was dużo kosztowała. No i lepiej poczekajcie aż Maksiu będzie na świecie, bo jeszcze zostaniecie bez auta na samą godzinę "0"!

Agnes!!! 9 kg i Ty się martwisz???!!! Toż mi dziś 6 stuknęło i się załamałam jak weszłam na wagę :szok::szok::szok:

Losiczko, może Twój m musiał się chwilę zdrzemnąć nabrać siły i wtedy dopiero przystąpić „do dzieła” ;-);-);-)

Róziu, sto lat dla męża, a snami się nie przejmuj!

Zzagubiona, to super, że Nadinka zdrowa, no i rośnie jak na drożdżach!

Nam wczoraj przywieźli nowe łóżko, bo spaliśmy dotąd na wersalce 115 cm, no i póki nie zaszłam w ciążę, to było ok, ale ostatnio to już była massssakra spać. Teraz mamy 140 cm i w końcu oboje mamy wygodnie i mój m nie musi spać „na baczność” :-D:-D:-D. Ehhh... tyle ostatnio tych wydatków, za tydzień jedziemy na wakacje, a długi tylko rosną... :baffled::baffled:

A moje maluchy z dnia na dzień zaczęły się tak wiercić, że już nawet mój m jak przyłoży rękę do brzucha to czuje :szok::szok::szok:! Dziwne to, bo jeszcze tydzień temu nie czułam kompletnie nic!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry