witamy sie i my z Nadinka
Viola znam ten bol tez po zakupach mam mega dola zostalo mi 13kg do zwalenia i nic nie idzie w dol

dlatego od poniedzialku ide na silownie :-)
Roszpunko ojj biedna widze Maxiu charakterny heh wlasna wole ma i nikt nie narzuci mu swojej
Katy dobrze ze z tata juz lepiej trzymam kciuki by juz same dobre wiesci byly
Ilonko jak maluszek kicha to dobrze drogi oddechowe sie oczyszczaja moja mama caly czas kicha i nic nie choruje lekarz mi mowil ze jak nie ma goraczki to z dzieckiem sie nic nie dzieje
Marysiu widac ze bedziesz miala pomocnika w opiece nad corcia
Karolinko ciesze sie ze z ktg wszystko ok a Jagodka slicznie ci rosnie, dzieki swojej wadze nawet jesli urodzila bys przed czasem bedzie donoszona
U nas wczoraj ciezki dzien byl mloda 3 w nocy oczy jak 5 zl i juz nie spala na dodatek malo jadla moze z 4 razy w ciagu 24h

. Na dodatek u okulisty wczesniakow bylysmy jak ja zobaczyly babki to stwierdzily ze ma pol roku

taka duza i wiercaca sie w porownaniu do innych maluszkow ;p na szczescie z oczkami wszystko ok i kolejna wizyte mamy w listopadzie. Pozniej caly dzien spedzilismy u moich rodzicow na jachcie. Jeszcze tylko ortopeda nam zostal i miesiac u lekarzy sie skonczy ;-).
Nie wiem czy to wrazenia czy co ale mala spala wczoraj w dzien max 3-4h. Na szczescie w nocy nadrobila az w szoku bylam o 23 ja karmilam obudzila sie o 4, a pozniej dopiero o 9 posiedziala do 11 i teraz patrze odlot robi ;]
P.S
Ale z was zboczuchy hehe :-)