• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Róziu, nic się nie martw, ja pewnie jeszcze bym nie czuła, gdyby nie to, że to dwójka i mają mniej miejsca, więc się rozpychają :-D:-D:-D. Ty pewnie też wkrótce poczujesz, u mnie to tak z dnia na dzień nastąpiło :tak:, jeszcze tydzień temu martwiłam się, że nic nie czuję, a niby przy bliźniakach to czuje się wcześniej... A pochwaliłabyś się brzuszkiem na g :tak::tak::tak:.

kasiaes fajnie, ze ci już szkrabiki dokuczają

rozia jeszcze masz czas kochana, w pierwszej ciąży ruchy czuje się później niz w kolejnych. jak ja byłam w pierwszej to moja mama kazała mi policzyć od pierwszych ruchów 4*28 dni plus 14 i powiedziała, że taki będzie termin porodu i się sprawdziło. w następnych ciążach już nie działa , bo ruchy mozna już nawet w 12 tyg wyczuć

Hallo Kochane! No ładnie się tu działo, miło chociaż poczytać!
Kasia gratuluję łóżka, My teraz mamy łóżko 2/2m, no kulać się można nieźle, a My bidoki, jeszcze żadnej randki na nim nie zaliczyliśmy:happy:
Nas dziś rano przestraszyły bóle, no chyba przepowiadające, bo były nie regularne, i już przeszły, ale w poprzednich ciążach ich nie miałam, więc się zdenerwowałam. Wczoraj gin pobierała mi wymaz na cytologię, i okropnie bolało, mam nadzieję, że nic mi nie poruszyła!
Miłego dnia kobitki!

Piąteczko, to mi tak licząc wypada termin na 9 grudnia, a ja tak sobie myślałam, żeby chociaż do tego 10 grudnia pochodzić :-D:-D:-D.
Róziu, mój m nie poczuwa się do cykania mi fotek :baffled:. Chociaż w sumie to ostatnio mój brzuch "stoi w miejscu" od jakichś 2 tygodni ;-).
Dziama, no faktycznie, nie pomyślałam o tym, ale masz rację, że śpimy teraz we czworo :-D:-D:-D. Na wakacje wybieramy się na tydzień do Dziwnówka. To nasze pierwsze tak długie wakacje od 2 lat. W zeszłym roku byliśmy tylko 4 dni w Pradze...

Edit:
Axa, ale ta ciąża musi być inna, bo w końcu to ciąża dziewczynkowa ;-);-);-)! Mam nadzieję, że to faktycznie tylko skurcze przepowiadające!

Ostatnia edycja:
hej to znowu ja :tak:
hehhe zamiast do zoo wyciągnęłam mojego chłopa do TK MAXXa i nie żałuję nakupiłam masę ciuszków za nie wielkie pieniądze a do zoo możemy iść innym razem :-) jak odpocznę po tych łowach to wrzucę wam zdjęcia

reklama
hejka

ja w dobrym niejojczącym humorze:-D

tabletki z imbirem to chyba strzał w dziesiątke bo dużo lepiej się po nich czuję :)
za to...ehh...odrzuciło mnie całkowicie od kawy:dry: z moim mizernym ciśnieniem dobrze mi było z jedną dziennie lekką kawką na mleku..a od paru dni, jak myślę o kawie to mi zawartość żołądka pod gardło podchodzi:dry: no nic...trzeba przetrwać...

Ilona zdrówka dla Pawełka, katar aaa kyyysz!!
KArolina hehe to ci rozbrykana Jagoda hehe
Katy uff oby już same dobre wieści o tacie były
padłam..."cmentarzysko" dobre buhahaha
Rozia oo widzisz, a ja myślałam żebyśmy się wybrali na Prometeusza, no cóż, to w takim razie zwiniemy młodego na epokę lodowcową, wszyscy będą mieć frajdę ;)
współczuję snu, mnie czasem też straszne głupoty męczą, aż się człowiek budzi i oddycha z ulgą że to tylko sen...
mnie ostatnio tak nastraszył sen, że umierałam na raka...brrrr
Zagubiona super, że się częściej pokazujesz :)
Kasia hehe ja pod koniec też budziłam D żeby mi pomógł nz drugi bok się przewrócić heheha tylko jeden osobnik w brzuchu był
spokojnie, dacie radę :)
o kurde dostałam ochrzan...Ilona też opierniczała, ja tylko sprzątałam...no ale macie racje, będę sobie dawkować, na raty sprzątać...będę grzeczną dziewczynką, a za to że byłam niegrzeczna powiem D żeby klapsa w dupcię dał hihi
no i widzisz jak sie maluchy rozbrykały :D super, na pewno spokojniesza jesteś :D
Roszpunka ehh pech z tym autem
Piąteczka hehe ja do swojego prasowania podchodziłam już pare razy, a góra rośnie

ale się wczoraj działo, aż miło poczytać hehehehe
u nas słabiutko było przez te moje wieczne mdłości i spanie, ale ale...widzę światełku w tunelu, będzie się działo hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry