• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Piąteczka aaaa maaasz ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:p

reklama
oglądam porodówkę- ja pierdziutam!!!!!!!!!!! pan pastor nie próżnuje - co rok to prorok!!!!!!!!! ja po dwóch ciazach pod rząd miałam dość

Ostatnio edytowane przez moderatora:
losiczka uwierz nie tylko w uszach te kg sie pochowały :-p dupka mi w cale tak nie urosła wszystko poszło w brzuch cyce i ręce :-( no ale skoro wskoczyłam w spodnie przed ciąży to tak źle jeszcze ze mną nie jest......nawet bluzeczki pasują mimo cyców jak u mućki :-D:-p ......jeszcze ze 4-5 tyg i zacznę walkę o rozmiar 36 :-):tak::-D będe sexi mamuśka a co ........:-D:laugh2::rolleyes::rofl:
słońce powiedz jak pęcherzyk ???????????????? przeszło ?????????????????
Karolina matko........nie dość ze trzeba było uprać to teraz trzeba uprasować te wszystkie "szmatki" a wszystko po to aby sobie tylko leżały gdzieś głęboko w szafce .....:baffled: Ja to mojej tesciowej prosto z mostu mówię jesli mi coś nie pasuje czy coś sie nie podoba.....no ale nie mam co porównywać mojej z Twoją bo Twoja to jest "JEDYNA W SWOIM RODZAJU" :-p:-D
Kasiu ciekawa jestem jakie to uczucie jak czuć "ośmiornicę" w brzuszku :-D ....... czyli od września troszkę lepiej bedzie bo w domku to co innego juz sie pracuje :tak: ojjjj aż zazdroszczę tego łoża ........ my sie gnieciemy na sofie a w ciąży to było cięzko.... kurka nie wyobrazam sobie jak to by było jakby mąż byłby codziennie w domu..........pewnie bym go wyganiała na drugie łóżko do Jasia do pokoju, ale ze teskno mi było po całym tygodniu to wolałam sie przemęczyć ale miec go obok :-):tak: co do ruchów ja poczułam Jasia dopiero ok 21-22 tygodnia :szok: moze i wcześniej coś było czuć ale ja czekałam bardziej na kopniaka a nie na jakieś "motylki " a teraz to juz w 13-14 czułam pływaka .........:-D
Aniu no juz mnie ciekawość zżera co tam nakupowałaś ..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::-D:-D
truskaffka baaaaaaaardzo sie cieszę ze poszłaś po rozum do głowy i przystopowałąś z tym sprzątaniem jak fruśka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rybcia ważniejsza niż tajfun w domu...a jak wiadomo to nie zając...nie ucieknie .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takze pomalutku bo w tych pierwszych tyg trzeba uważać - ale sama o tym wiesz , nie mądrze sie :-p aaaaaaaa no i luz masz teraz z tymi mdłościami.......super :-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! także pożeraj ten imbir w tabletkach :-p
|Rozia tak jak napisałam Kasi w pierwszej ciązy zawsze trzeba troszkę poczekać dłuzej z ruchami....w następnej juz bedzie szybciej :-p:-p
zagubiona aleś sie kobito obudziła z tym obiadem hihi,,,,,,,w 20 minut to lada wyczyn coś upichcić samemu :szok:
axarai zaciskaj te nogi jeszcze ........ a Adusi tez przemów do rozsądku aby sie nie ruszała z ciepłego "domku" :tak:
hmmmmmmm............. nie wiem czy wszystkim Wam odpisałam ...........:baffled: jak coś to jeszcze dopiszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

My wróciliśmy juz z miasta............. przychodnia zaliczona .....Pawcio zdrowy jak rybka ..... waży 3680kg ( przy wypisie ze szpitala 3510kg) takze sobie przybiera na mamcinym mleczku :-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak: hahaha a co najśmieszniejsze mierzy 52cm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w szpitalu to chyba były pijane te pielęgniarki :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D no ale one to jakoś tak dziwnie mierzą jak mi mówiła doktorka ........ ze nie na wprost jak dziecko leży tylko jak leży to one same przykładają jakoś ten metr i im wyszło 56cm..........:baffled::baffled::baffled::baffled: troszkę głupio.....!!!!!!!!!!!!
w główcę i w brzuszku tez mniej mierzy ale wiadomo po porodzie to dziecko opuchnięte..... NO ALE OGÓLNIE WSZYSTKO SUPER :-) na tą suchą skórkę oliwki nie używać tylko kupić Oilatum ....... !!!!!! dostałam skierowanie na bioderka tylko trzeba sie umówić a terminy przeważnie odległe ok 3-4 tyg, zadzwonie to sie okażę !!!!!!!!!!!

Ogólnie to zmęczona dziś jestem............. i nasze Państwo jest do DUUPYYYYYYYYYYY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TYLE WAM POWIEM :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

ilonko a powiedz codziennie kapiesz malego ??? bo ja tak robilam i mama tez sucha skore mala teraz co drugi dzien ja myje no chyba ze naprawde spocona jest i po malu skora dochodzi do siebie

reklama
Piąteczko miłego haftowania:-D
Ilona dzięki :) słyszałam już nieraz że różne jaja z mierzeniem wychodzą, grunt że Pawełek przybiera ładnie
a co do oilatum, to drogie chyba jest, ale jest jakiś tańśzy zamiennik równie dobry-popytaj w aptece, na pewnoe doradzą ;)

spierniczam do domciu ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry