losiczka uwierz nie tylko w uszach te kg sie pochowały

dupka mi w cale tak nie urosła wszystko poszło w brzuch cyce i ręce :-( no ale skoro wskoczyłam w spodnie przed ciąży to tak źle jeszcze ze mną nie jest......nawet bluzeczki pasują mimo cyców jak u mućki

......jeszcze ze 4-5 tyg i zacznę walkę o rozmiar 36 :-)

będe sexi mamuśka a co ........

słońce powiedz jak pęcherzyk ???????????????? przeszło ?????????????????
Karolina matko........nie dość ze trzeba było uprać to teraz trzeba uprasować te wszystkie "szmatki" a wszystko po to aby sobie tylko leżały gdzieś głęboko w szafce .....

Ja to mojej tesciowej prosto z mostu mówię jesli mi coś nie pasuje czy coś sie nie podoba.....no ale nie mam co porównywać mojej z Twoją bo Twoja to jest "JEDYNA W SWOIM RODZAJU"

Kasiu ciekawa jestem jakie to uczucie jak czuć "ośmiornicę" w brzuszku

....... czyli od września troszkę lepiej bedzie bo w domku to co innego juz sie pracuje

ojjjj aż zazdroszczę tego łoża ........ my sie gnieciemy na sofie a w ciąży to było cięzko.... kurka nie wyobrazam sobie jak to by było jakby mąż byłby codziennie w domu..........pewnie bym go wyganiała na drugie łóżko do Jasia do pokoju, ale ze teskno mi było po całym tygodniu to wolałam sie przemęczyć ale miec go obok :-)

co do ruchów ja poczułam Jasia dopiero ok 21-22 tygodnia

moze i wcześniej coś było czuć ale ja czekałam bardziej na kopniaka a nie na jakieś "motylki " a teraz to juz w 13-14 czułam pływaka .........
Aniu no juz mnie ciekawość zżera co tam nakupowałaś ..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

truskaffka baaaaaaaardzo sie cieszę ze poszłaś po rozum do głowy i przystopowałąś z tym sprzątaniem jak fruśka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rybcia ważniejsza niż tajfun w domu...a jak wiadomo to nie zając...nie ucieknie .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takze pomalutku bo w tych pierwszych tyg trzeba uważać - ale sama o tym wiesz , nie mądrze sie

aaaaaaaa no i luz masz teraz z tymi mdłościami.......super :-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! także pożeraj ten imbir w tabletkach
|Rozia tak jak napisałam Kasi w pierwszej ciązy zawsze trzeba troszkę poczekać dłuzej z ruchami....w następnej juz bedzie szybciej

zagubiona aleś sie kobito obudziła z tym obiadem hihi,,,,,,,w 20 minut to lada wyczyn coś upichcić samemu
axarai zaciskaj te nogi jeszcze ........ a Adusi tez przemów do rozsądku aby sie nie ruszała z ciepłego "domku"

hmmmmmmm............. nie wiem czy wszystkim Wam odpisałam ...........

jak coś to jeszcze dopiszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
My wróciliśmy juz z miasta............. przychodnia zaliczona .....Pawcio zdrowy jak rybka ..... waży 3680kg ( przy wypisie ze szpitala 3510kg) takze sobie przybiera na mamcinym mleczku

hahaha a co najśmieszniejsze mierzy 52cm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w szpitalu to chyba były pijane te pielęgniarki

no ale one to jakoś tak dziwnie mierzą jak mi mówiła doktorka ........ ze nie na wprost jak dziecko leży tylko jak leży to one same przykładają jakoś ten metr i im wyszło 56cm..........

troszkę głupio.....!!!!!!!!!!!!
w główcę i w brzuszku tez mniej mierzy ale wiadomo po porodzie to dziecko opuchnięte..... NO ALE OGÓLNIE WSZYSTKO SUPER :-) na tą suchą skórkę oliwki nie używać tylko kupić Oilatum ....... !!!!!! dostałam skierowanie na bioderka tylko trzeba sie umówić a terminy przeważnie odległe ok 3-4 tyg, zadzwonie to sie okażę !!!!!!!!!!!
Ogólnie to zmęczona dziś jestem............. i nasze Państwo jest do DUUPYYYYYYYYYYY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TYLE WAM POWIEM :-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-