• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

zagubiona przeważnie codziennie, choć wczoraj było jakoś zimno w domu wiec nie wykąpałam ...... ale ogólnie to codziennie sie płowi !!!!!
truskaffka no wiem własnie ze drogie to dziadostwo :-(:-(:-( na razie moze bede smarować balsamem z johnons baby zobaczymy czy bedzie lepiej,
piąteczka a krochmal to nie wysuszy bardziej ??????????? bo Jasia to kąpałam w tym jak miał krostki jakieś czy potówki wiec nie wiem...... ale TY bardziej doświadczona mamuśka jesteś ....:tak:
Rozia napisze Wam na G o naszym zajebistym państwie :crazy:........

reklama
podkradaj losiczko - ale połowa moja!!!!!!!!!!

ilonka krochmal właśnie leczy to dziadostwo - moje dzieciaki- pudru do dupki nie znają- i raz w tyg kapałam w krochmalu. nie znaja też kremów , oliwek itp

na allegro widzę ze Emolium nie takie drogie , napewno tańsze niż ta reszta !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ceny kosmiczne :szok: szok.........!!!!!!!!!!! Z jasiem nie miałam takich przygód z suchą skórką ... takze nie potrzebowałam ....a teraz widzę ze trzeba kupić, nie ma rady !!!!!!!!!!!!!

teraz to ja mam pytanie do naszych doświadczonych mamusiek
czego powinnam używać do pielęgnacji dzidzi np co na pupę co do kąpieli co po kąpieli bo ja to jakiś mamut jestem i z moją dwójką było zupełnie inaczej nawet te 10 lat temu:(
a jestem na etapie zakupów więc dobrze wiedzieć

Aniu ja do pupy używam SUDOCREM ale nie za kazdym razem jak zmieniam pieluszkę bo widzę ze pupa jest OK przeważnie po kąpieli tylko.......... do kąpania Płyn do ciała i włosków z Johnons baby i po kąpieli teraz bede smarować na razie mleczkiem pielęgnacyjnym tez z JB ........

kłapciu jak się cieszę, że do m dociera to i owo. jupi!!!!!!! ja gotowałam właśnie jak do pościeli i dolewałam na oko do wody w wanience, taki lżejszy po prostu musi być. a ! i no jasna sprawa, że już wtedy mydła nie

reklama
Karolinko wczoraj odpadł kikutek |Pawełkowi tzn jak przebierałam go w nocy coś mi nie pasowało........ ze coś brakuje hehe......patrze a tu tą klamerkę ma pod szyją :-D Body nie przeszkadzały , bardziej pampers ale pampres pod pępuszek podkładałam i było OK :-) :-) do pępuszka miałam takie małe gaziki nasączone ..... Gaziki nasączone do pielęgnacji pępka niemowląt 10 (2457212606) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. o takie :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry