• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry dziewczynki :-)

Zagubiona to masz rewelację z NAdią w nocy:-) Tylko pozazdrościć :-)

Viola Antek tez ładnie śpi:-) To się nam spokojne dzieciaczki na forum rodzą :-) To dobrze wróży :-)

U mnie leje:-( Wam życzę jednak słonka :-)

reklama
viola po 5h zjada 150ml wczesniej co 3h jadla ok 110ml
u mnie mloda tez sama zasypia poloze ja do lozeczka pieluszke do przytulenia, dyda i spi u mnie mloda albo w bujaku siedzi jak musze cos zrobic albo w luzeczku i karuzele oglada ale zrobila sie juz zaczepna i krzyczy na mnie eee eeee albo guga sobie ;p

Antek też ciągla do pieluszki się przytula:) Takie to słodkie jak dzieciaczki się tak przytulają:)
Mój też zjada 150 z tym,że co 3 godź, to co z niego wyrośnie:szok: mutancik:szok: :-D

Karolina - kurcze pamietam jak dopiero co robiłaś test a teraz już masz 36 tydzień :szok: ... jak ten czas leci! ... prasuj prasuj puki Ci dane...później już nie będziesz miała czasu :-D

wzięłam tabletke duphastonu, miałam jeszcze kilka ze starego opakowania. Męża wysłałam do apteki, ale recepta będzie przeterminowana więc pewnie mu nie sprzedadzą. Szlak by to trafił, mogłam od razu wykupić ale o tym wtedy nie myślałam. Ma ktoś z was może jakiś duphaston na zbyciu do odkupienia?

edit:
juuuuuupi mąż wrócił do domu z duphastonem, nie wiem jakim cudem mu sprzedali na recepte z kwietnia :-p

Ostatnia edycja:
Lori Ja mam tylko lutkę ..... także przykro mi nie pomogę a bardzo bym chciała :-(:-(:-(:-(:-(:-(

GOSIULEK żyjesz ????????????????????????????????????????? NIC SIE NIE ODZYWASZ DO NAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lorelain po dupie odemnie dostaniesz :wściekła/y:.Dobijam sie do Ciebie od dawna :-(. Oj oj niedobra Ty :-).

ILONKO to ja zamawiam u Ciebie tę lutke !!!!!!!!!!!!!!!!! Musze sie przyznać wam że w tym cyklu wspomagam sie lutka :sorry:Zobaczymy co z tego wyjdzie :sorry:

losiczka - od którego dnia cyklu bierzesz lutke? ... ja sie troche boje brać żeby nie było bliźniaków :-( ... sama nie wiem co robić, ale obawiam się że bez dupka się nei uda

nie wiem czy nie rozpoczełam branie w tym cyklu zbyt późno żeby miało to w czymś pomóc ... pieron wie kiedy miałam owulacje bo nie wiem jak długi bedzie ten cykl bo każdy miesiąc mam inny, w ogóle to od wczoraj pobolewają mnie lekko oba jajniki na zmiane i wreszcie w tym cyklu mialam jakiś śluz bo ostatnimi razy była straszna posucha.

Ostatnia edycja:
reklama
Lori biore od 2 dni czyli od skoku tempki 2*1 tabl . Bardziej po duphastonie bliżniaki hi hi niż po lutce. Ale nie sądze żebyś miała aż takie szczescie ze 2 razy pod rząd blizniaki. Nie znam sie na tym choć ostatnio oglądałam na tlc babka miała 2 razy pod rząd blizniaki hi hi.

Ilonko Ty moje słonce dziekuje z całego serca. Jakby co to sie nie spiesz bo na ten cykl mam :-pale zamawiam jakby co :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry