• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam panie

Lori nie uciekaj nam bo sie martwimy :( tak samo pamela MałaMi Asia i już nie pamietam ale to nie ładnie tak :eek:

Ilonko wstawie zdjęcia tylko aparat ładuje bo mi padł :laugh2:

Losiczko aparatko :)

Katy co z tata ??
pozdrawiam cała resztę

Ostatnia edycja:
No zakupy zrobione miedzy jednym a drugim deszczem :) teraz czas na korytarz bo oczywiscie sasiadka sie do tego nie garnie a jak juz to zrobi to chyba myje woda z toalety bo smierdzi jakby szmaty rok moczyla w starej wodzie fuj :szok:
ROSZPUNKO - halo cos ruszylo ?

witajcie

U nas wreszcie niespodziewanie przyszło lato, więc korzystamy i całe dnie spędzamy na dworze.

Lori - tak, Dupek jest też stosowany na wyregulowanie cyklu,

Ania - ja maluchy kąpałam i kąpie w Oilatum (bo mają bardzo suchą skórkę) i smaruję pupę Bephantenem - u nas Sudocrem się niestety nie sprawdził przy tak suchej skórce, bo jeszcze bardziej ją wysuszał i podrażniał,

Miłego dnia Wam zyczę

piąteczko - mam zablokowany dostęp do twojego wykresu :(

Katrina - ja byłam na wakacjach w Anglii i codziennie popadało i pizgało ... teraz po powrocie wszyscy smarkają :crazy:

losiczka - a to dużo bierzesz, ja brałam wtedy po jednej tabletce i teraz też będę brała jedną dziennie ... zobaczymy co czas pokaże :sorry:

Ania - ja nigdzie nie uciekam, ale teraz się urlopowałam wiec nie chciałam kompa nawet włączać :)

Marysia - ja bym sąsiadce zwróciła uwagę :zawstydzona/y:

kurcze ewidentnie bolą mnie jajniki, ja już nie wiem co jest grane :eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry