-Lorelain-
Fanka BB :)
Ilonka - możesz mi wpisać do tabelki że termin testowania mam na 19.08 i jest to 6 cykl starań
Rozia - na twój cykl również nie mogę wejść
piąteczka - ja już uskuteczniłam popołudniowe staranka, tak na wszelki wypadek bo coś mnie jajniki bolały
stwierdzam że stanowczo malusio jest nas starających...pamietam jak kiedyś były dłuuugie listy
Rozia - na twój cykl również nie mogę wejść
piąteczka - ja już uskuteczniłam popołudniowe staranka, tak na wszelki wypadek bo coś mnie jajniki bolały
stwierdzam że stanowczo malusio jest nas starających...pamietam jak kiedyś były dłuuugie listy

Ostatnia edycja:
Tak jak obiecywałam jak będę jechała na porodówkę to dam wam znać. Ale mogę wam już teraz na 99% powiedzieć, że to będzie w przyszły czwartek jak będę jechała na wywołanie. 

, widzisz już mój wykres??
........ ale powiem Ci szczerze ze jak teraz myslę ze moze i Ja bym jeszcze sie kulała do teraz to aż mnie ogarnia strach.... chyba bym musiała dzwig mieć aby mnie z łóżka podnosił
no i nie wyobrazam sobie aby urodzić ponad 4 kg dziecko..bo tyle pewnie by miał .......... Twój Maksio pewnie jeszcze tyle nie ma bo on zawsze drobniejszy był od |Pawełka............ a własnie moze focia jeszcze jakaś ???????????????????? pokaż się wielorybku nam moze juz ostatni raz