• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonka - możesz mi wpisać do tabelki że termin testowania mam na 19.08 i jest to 6 cykl starań
Rozia - na twój cykl również nie mogę wejść :(
piąteczka - ja już uskuteczniłam popołudniowe staranka, tak na wszelki wypadek bo coś mnie jajniki bolały ;)
stwierdzam że stanowczo malusio jest nas starających...pamietam jak kiedyś były dłuuugie listy :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Ilonko kochanie tak do 200zł ( razem z pakietem edukacyjnym dla 6 latka) w tym roku u nas jest Zanim zostaniesz pierwszakiem, ale że ja jestem nauczycielem i pracowałam na tych książkach to mam dwa pakiety dla siebie za darmo więc 100zł już odpada:-) a mąż po rabacie z racji zawodu i pracy u kolegi ma rabat na artykuły szkolne więc mnie to aż tyle nie wyniesie:-)
Dziś byłam na sklepie nabrałyśmy z Maja a mąż się dogada...:-)

Dziewczyny, czytam was na bieżąco ale nie mam weny pisać.
Dostaję po parę telefonów dziennie czy już rodzę i czy nic się nie dzieje i złość mnie bierze na to wszystko :crazy: Tak jak obiecywałam jak będę jechała na porodówkę to dam wam znać. Ale mogę wam już teraz na 99% powiedzieć, że to będzie w przyszły czwartek jak będę jechała na wywołanie. :rofl2:

lori, fajnie że jesteś.

marysia, znam ten ból. U teściowej w klatce jest baba, która szczyci się tym, że ma tak niskie rachunki za wodę. Ona się myje, pierze i myje klatkę tą samą wodą! Cały korytarz śmierdzi jej potem!!!! A jak otwiera okno to teściowa musi zamknąć, bo ten smród leci do domu. Ble!

Roszpunka jesteś lekka na wspomnienie:-), no to do czwartku, chyba że coś wcześniej zacznie się dziać:-). Mnie też by denerwowały ciągłe pytania....

Lori :-D:-D skoczyłaś na szybki numerek :-):-p, widzisz już mój wykres??

Ostatnia edycja:
Lorelain my wszystkie wskakujemy na miejsce Ilonki :-D:-D:-D bo siadamy a reszta na kolana jak da radę :-):-):-) oj kochana walcz o te miejsce he he. Ale daje głowe ze Ty pierwsza przejdziesz do 2 tabelki :-)

Roszpunko ja Dominika urodziłam w 41 tyg :eek:

Roza no to aż tak bardzo Cię nie szarpnie ta wyprawka !!!!!!!!!!!! :laugh2:
Lori a gdzie Mati ze możecie tak poszaleć w ciągu dnia ......????????:-D:laugh2::laugh2::-)
Roszpunka do czwartku to wiele sie może wydarzyć :tak:........ ale powiem Ci szczerze ze jak teraz myslę ze moze i Ja bym jeszcze sie kulała do teraz to aż mnie ogarnia strach.... chyba bym musiała dzwig mieć aby mnie z łóżka podnosił :baffled: no i nie wyobrazam sobie aby urodzić ponad 4 kg dziecko..bo tyle pewnie by miał .......... Twój Maksio pewnie jeszcze tyle nie ma bo on zawsze drobniejszy był od |Pawełka............ a własnie moze focia jeszcze jakaś ???????????????????? pokaż się wielorybku nam moze juz ostatni raz :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Roza - niestety dalej nie mam dostępu :-(

Ilonka - a Mati w salonie urzędował z kotem, z resztą głowy nie wychylał bo miał zmęczyć obiad :-p

Roszpunka - ja się podpisuje pod Ilonką i również chętnie zobaczyłabym jakieś twoje zdjęcie w dwupaku ;-)

losiczka - niestety nie, przynajmniej puki co to miałam tak porąbane cykle że nawet nie myślałam o testach ciążowych bo wiedziałam że nic z tego. Tak jak kiedyś nie miałam problemu tak teraz nie wiem co jest grane że się udać nie chce. Musiałabym zrobić jakieś badania hormonalne, ale ja nie mam jak bo mi szkoda urlopu na to. żeby był godzinę w laboratorium to musiałabym wybrać dzień urlopu.

My byliśmy o dziadka pokazać wakacyjne zdjęcia a kotek musiał na troszkę zostać sam. Dzielnie "ciciuś" się wyspał i żadnych szkód nie narobił. Wyspany teraz szaleje z Matusiem :) ... żarłok straszny na jedzenie, jak coś wyczuje co mu podpasi to najchętniej by Ci z buzi wyciągnął :) ... walcze z nim żeby go troche oduczyć jedzenia puszek bo ten suche to nawet tknąć nie chce, ale nie jest lekko bo oczywiście serce się łamie.

Ostatnia edycja:
reklama
Lori a to mieliście adrenalinkę hihi...... :-D zboczuchy :-p
losiczka hehe ja sie w cale nie pogniewam jak wszystkie wskoczycie na moje miejsce........ w koncu dupsko nie małe grzało to miejsce przez 9 miechów......także wszystkie sie pomiescicie :-p:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry