• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Lori a testy owu robisz??? Mi sie troche wydłużyły cykle ale naprawde nie narzekam. Owu prawie tak samo tylko jakos załapać nie moge :sorry: Ale juz tak nie szaleje .Co ma byc to będzie :-) Biore omegę 3 folik teraz lutke i czekam. A co do lutki to ona jest słabsza niż dupek i dlatego biore 2 na dzien. Pewnie wydłuży mi to cykl ale co tam :-p

reklama
wiecie co moim marzeniem zawsze bylo mieć termin na maj, jak się teraz nie uda to jeszcze może załapie się w następnym cyklu, ale szanse takie marne :frown:

losiczka - przestałam robić testy owu już od jakis trzech cykli, raz pokazały mi pozytywny z tempki wyszło mi kilka dni później i śluz raczej by to potwierdzał, a ostatnim razem jak je robiłam to mi wychodziły pozotywne przed kilka dni i pod koniec cyklu jak chciałam sprawdzić bo miałam dwa luźne to też były dwie kreski dosyć mocne wiec stwierdziłam że już mam je w d.... no i przestałam robić bo szkoda kasy.

Ostatnia edycja:
ROSZPUNKO - to chyba chodzi o te sama sasiadke :-D jak przechodzimy pod oknami na ganku to zatykamy nosy. A Ty wrzuc na luz bo stres hamuje rozpoczecie porodu tak wiec relax & take it easy :-D
Ja przy swoim stresie to chyba w 77 tc urodze :happy:

Marysia,Roszpunka - ja teraz mam bardzo fajnych sąsiadów, z każdej strony spokojni staruszki na emeryturze i dwie młode laski, nei wiem czy tylko współlokatorki czy cos więcej ale są spoko ;) ... za to kiedyś mieszkaliśmy na mniejszym mieszkaniu i tam mieliśmy okropnych sąsiadów. Mieli małą córeczkę i caly czas chodzili na pożyczki a mi zawsze było szkoda tego dziecka i pożyczaliśmy. Jak juz sie wkurzyłam i kurek zakręciłam to nagle mieliśmy dwukrotnie dzień po dniu pocięte doszczętnie wszystkie opony w samochodzie. wtedy się wyprowadziliśmy i na szczęście nigdy już ich nie spotkaliśmy.

Ilonka no nie nadszarpnęłam budżetu he he:-)

Lori zaraz sprawdzę, ale dodałam Ciebie do grupy:tak:Spróbuj raz jeszcze wejść - mam Ciebie w grupie:tak:

Marysia 77tydz no może jak słonica w ciąży hi hi oby nie:-)

Wow LORI niezla historia - ale tak to czasem jest ze za dobre serce ktos sie w taki sposob odwdziecza.
A Anetka chyba chciala Wam ciocie pomachac z brzuszka bo tak raczunie wyciagnela :-D Ja narazie uciekam dziewczynki potem jeszcze zajrze.

Roza - cały czas widzę komunikat że użytkownik zablokował dostęp do wykresu :eek:

Marysia - no ona jeszcze miała czelnośc po jakimś pół roku zadzwonić do mnie i oznajmić że jest z drugim w ciąży i że to będzie chłopiec to czy bym jej nie oddała rzeczy po Matusiu :crazy:

Lori a w chodzisz jak jesteś zalogowana?? Bo jeśli nie, to nie wejdziesz na wykres Rozy:-)

Karola ja Ci powiedziałam co masz zrobić z tymi rzeczami ;-) A co znowu ten Twój małżonek narozrabiał??

Karolina - no paskudztwa, ale jak ja byłam w ciąży i moja teściowa wtedy jeszcze żyła to też powyciągała z szafy ubranka po moim mężu i radośnie oznajmiła że się mi przydadzą to ja od razu ją wyśmiałam i ładnie jej podziękowałam mówiąc że chyba padła na głowę ... na szczęście się nie obraziła :sorry:

edit: gorzej miałam z koleżanką która mi od czasu do czasu zostawia ubranka po swoim synku, ja jej zawsze mówie że nie che i lepiej niech sprzeda na allegro ale mimo to zostawia. Mało co się z tego nadaje do chodzenia, jak już to po domu, ale z reszty robie ścierki do okien :sorry: ... może ty też byś mogła jakoś inaczej je spożytkowac jak już wziąść musiałaś.

reklama
Lori matko kochana....... co za ludzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok: od takich to zdala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karolina no własnie sie zastanawiałam co to jest to pierwsze :szok: :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry