• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry sobotnio:-)

Też używałam szarego mydła i jest naprawdę super:-D:-) polecam

Ilonka synuś przesłodki:-):-) suwaczki boskie:laugh2:

a jak Roszpunka??? chyba nie dam rady was nadrobić:zawstydzona/y:

O matko!!!!!!:szok::szok: Karola toż to istne cuda!!!!! o ja pierdziu skąd to wykopały???

Ostatnia edycja:
reklama
Dziendoberek

Wpadam sie tylko przywitać :-) Mężuś w domku to nie łatwo będzie misie dopchać do kompa.:-(

Kubus na działce z babunia :-p W domku jeden mały łoś :-p Zaraz biorę sie za pieczenie babeczek :-p.Na obiad skrzydełka frytki :-p i czekam na moje duże pociechy.A wieczorkiem pifko żurawinowe ( może pomoże na pęcherzyk) a potem pewnie będziemy dorabiać coś bąbelkowi hi hi :-)

Ilonko miodzio suwaczki :-)

MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI

Witam sie i ja

Kalolina heh przemilcze, chodz nie hih ile te ciuszki maja z 20 lat bo jak ogladam stare filmy jak bylam mala to dzieciaki na nich w podobnych szmatkach biegaly ;p

dziewczyny to u was w szpitalach nic nie daja mama ???
Ja nie musialam matrwic sie o podklady i dostalam dwa pudelka z probkami dla mnie i dziecka w tym mydlo detol rumiankowy polecam urzywalam go zamiast zeli intymnych i na rane po cc ktora bardzo ladnie i szybko sie zagoila bez paprania

U mnie chyba juz przesadzone mala sobie przestawila w dzien spi moze z godzine je co 5 h za to w nocy spi od 22 do przynajmniej 8

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dobry :-)
Ja sobie kupiłam do mycia po porodzie emulsję do higieny intymnej z biedry za 2.99zł i jest świetna.......:tak: Kosmetycznie i nie tylko: Emulsja do higieny intymnej Intimea także POLECAM :-) pięknie pachnie !!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak:

zagubiona to nocki masz juz fajne ..........wyśpisz sie :-)

Ja to nic nie dostałam w szpitalu...... jedynie to 2 pudełka z próbkami,( sudocrem, jakimiś herbatkami, płynem do prania, espumisan w granulkach, pampersy, chusteczki do dupki ) gazetami ulotkami wodami do picia, taki fajny kalendarzyk gdzie sie zapisuje różne dane o dzieciątku , smoczek z Avent ( ten pomarańczowy co wczoraj fotke wstawiałam ) itd ....... podkłady i posciel zmieniały salowe każdego dnia ale podkłady poporodowe to juz musiałam miec swoje !!!!!

losiczka mmmmmmm babeczki .......ja chce, ja chce ..............

Witam:)

Zagubiona u nas też dawali próbki i mydło detol super antybakteryjne ,już się na nie przerzuciłam i tylko takie kupujemy ostatnio w rossmanie było w promocji:)
Nadia ładnie śpi w nocy:) ale jeść co 5 godź? A ile zjada na 1 posiłek?
Antek je co 3 godź a śpi w nocy też ładnie od 20 do 4 i jak zje to jeszcze do 7 lub 8. Ale w dzień to śpi tylko na dworze. W domu zasypia zamiast po jedzeniu to pół godź przed jedzeniem i zaraz budzi się bo głodny.
Jestem zadowolona z tego że zasypia na noc sam w łóżeczku i w ciągu dnia jak nie śpi to ze mną w kuchni w leżaczku lubi leżeć to ja mogę sobie obiad ugotować.

Losiczka wy lepiej nic nie dorabiajcie niech chłopcy mają w końcu siostrę:)

ilonka suwaczki super:)

Powoli za obiad się zabieram dziś mielone dla męża smażone dla mnie w sosie koperkowym:)

Cześć dziewczyny,
ja dopiero co wróciłam z wakacji i jeszcze wczoraj jechaliśmy po kotka, więc za bardzo czasu nie miałam na pisanie, ale juz się melduję :)

przede wszystkim Ilonka serdecznie gratulacje !!!

a jak tam Roszpunka? ... też już się rozpakowała czy jeszcze się kula? ;)

my mieliśmy wakacyjne starania, prawie jak za dawnych czasów bo z rodziną za ścianą i na skrzypiącym łóżku ... właściwie to było nawet zabawnie ;) ... ciekawe czy coś z tego wyjdzie, bo wyjątkowo w tym cyklu miałam dodatkowe gratisy w postaci bolących piersi, a wczoraj było mi cały czas gorąco w brzuch ... ciekawe czy ja sobie już uroiłam czy może jednak ...

lecę trochę was poczytać ;)

Viola u mnie tez mielone tyle ze ja pulpety a chłopy smażone i marcheweczka :-D :-p hehe :-p

Lori super ze jesteś......tak własnie myslałam czy znikłaś czy na wakacjach :) Mati z kotka zadowolony ????????????????????????????????????????????

a własnie Truskaffka Ty kobito o czymś chyba zapomniałaś...................... miałaś wrzucić focie z urlopu i co ???????????????????? :crazy:

Ostatnia edycja:
Dzien dobry - u nas deszcz kapie ale to bylo do przewidzenia bo wczoraj umylam okna eh.
ZAGUBIONA - no to Nadusia da Ci sie wyspac super - ja z Darusiem co 3 godz z zegarkiem na reku musialam wstawac choc potem nie narzekalam spal nam do 9-10 rano i tak ma do dzis :)
ILONKO - suwaczki superowe, a z Pawelkiem mam nadzieje juz calkiem ok. Ciekawe jak nasza ROSZPUNKA ?
U mnie cisza jak narazie procz tego ze mala wierci sie niemilosiernie. Pewnie dotrwam jeszcze do wtorkowej wizyty w szpitalu.
KAROLA - ciuszki "miodzio" ja tez chce takie :eek:
LOSICZKO - walcz dzielnie :-D
PIATECZKO - ja tez uzywalam szarego mydla i uwazam ze to najlepsza rzecz, zreszta Darek przy azs-ie tez jest myty tylko tym i nic sie nie dzieje.
W szpitalu natomist posucha wiec kazda z nas musiala podklady itd miec swoje, dostalysmy tylko niebieskie i to drugie pudelko. Za to ciuszki dla dziecka szpitalne wiec KAROLA niektore nie odbiegaja od tych tesciowkowych :) dopiero na wyjscie malego ubralismy w swoje - coz za ulga byla :)

Ostatnia edycja:
viola po 5h zjada 150ml wczesniej co 3h jadla ok 110ml
u mnie mloda tez sama zasypia poloze ja do lozeczka pieluszke do przytulenia, dyda i spi u mnie mloda albo w bujaku siedzi jak musze cos zrobic albo w luzeczku i karuzele oglada ale zrobila sie juz zaczepna i krzyczy na mnie eee eeee albo guga sobie ;p

reklama
Ilonka - kotek mały skubaniec cały czas chce się bawić więc Mati dostarcza ma wrażeń :) ... całą noc zamiast siać szkody po mieszkan iu to spał z nami w łóżku i mruczał, więc szybciutko się zaklimatyzował :)

widze że piszecie o spzitalach i nockach...ja z MAtim to pamiętam że zaraz po porodzie oni ubierali w swoje ubrania, ale że były paskudne to szybko go przebrałam w nowe ubranka :) ... podkłady, podpaski poporodowe etc trzeba było mieć swoje.

W domu było spoko, szybko zasypiał, nie ulewał i kolek nie miał, ale za to wiecznie był głodny i ja całe noce nie spałam bo ciągle trzeba było go karmić :confused2:

dziewczyny potrzebuje porady .... zastnawiam się czy kupić dzisiaj w aptece duphaston i brać go od teraz. Jeśli coś jest to może pomoże a jeśli nie ma to może wyreguluje cykle bo ostatnio miałam 23 dniowy :confused::confused: co o tym myślicie?

jest tu jeszcze ktoś starający sie ? :) :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry