• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dzien dobry - KASIU ES - kciuki za dzieciaczki.
KATY - jak to dobrze ze tatko wraca do siebie
ILONKO - moj maly tez byla taki glodomor tak ze musielismy zaczac dokarmiac butla ciekawe jak bedzie tym razem
Ide wieszac pranko a na 16 wizyta ciekawe co sie okaze ale poki co cisza w eterze. Milego dnia :-)

witam porannie z kawusią :-D
ja dziś też jakaś taka nie dozycia..ale trzeba sie zebrac..:szok: mam trche załatwiania na miescie a nie mam siły...:baffled: , poleżałoby się jeszcze...

ilonka - ja pamietam że podawałam corci własnie herbate koperkową i miałam spokój...
losiczka - co ty z tym m robiłas???:szok:

Roszpunka Karolinko ja tak szybko w tej pierwszej tabelce nie bedę ooooooooo nieeeeeeeeeeee.....................:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p także na mnie nie liczcie .........:-D:-p:-p:-p:-p chyba że ja od razu do tej drugiej wparuję hahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!! oczywiście do tego nie dopuszczę :-):-):-):-) :-p:-p:-p conajmniej do 30-stki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak:;-):-D Mój mąż ma oczywiscie inne oplany ale ja grzecznie i spokojnie mu je wyperswaduje z tej główki pięknej :-D ale szlak mnie bierze jak ON zaczyna temat " Kiedy staramy sie o córę" no cholibka chce mnie chyba wykonczyć !!!!!!!!!!!!!!!:baffled::-D
NIe było jeszcze u mnie położnej ale pewnie niebawem sie zjawi........pewnie jak bede miec bałagan a dziecko bedzie użygane hehee........jak to było z Jasiem......
|Nie wiem jak to juz jest z tym mlekiem bo jeszcze 3 dni temu musiała ściągać 2 razy dziennie bo cyce mało co nie wybuchły a teraz nie mam takiej potrzeby w ogóle ........... moze za mało mam mleka .?????? czy tak powinno być ???????????????? mamuśki HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Joasiu ale takiemu maleństwu juz mozna podawać herbatkę koperkową ????????????????:baffled::szok::szok: Boziu ja juz wszystko zapomniałam jak to było z |Jasiem...............szok...jakby minęło 30 lat anie 3 :baffled::crazy::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mam szanse na ten drugi 1 tysiąc ......... nie na 100% ale papiery mam złożyć ( Boziu a jest tego tyle ze bede przez tydzien po urzędach jezdzić chyba) moze akurat sie załapiemy :-D:-D:-D:-D:-D:-D JUPI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pani liczyła i liczyła i widzi szanse dużą............okaze sie :tak:

Ostatnia edycja:
Ilonko moja znajoma zaczęła podawać ten koperek córeczce jeszcze jak mała nie miała chyba całego miesiąca... Tylko ona parzyła taki zwykły (nie te herbatki dla dzieci) i ona przede wszystkim piła ona sama,ale małej też dawała po łyżeczce... Lekarka jej powiedziała,żeby tak robiła... Ale nie wiem dokładnie ile Ola miała już tygodni, jak zaczęła...

Kasia trzymam kciuki,żeby wszystko ok było !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i gratuluję córeczek :-):-):-)

Karolinko mówie o tym jednorazowym dodatku do becikowego czy cos takiego..............
hmmmmmmm a dodatkowe ubezpieczenie to inne niz ma sie z pracy tak ??????????????????????????? bo nie znam sie na tym,,,,,,,,,,,,

karola wiem,że są dwa becikowe (przynajmniej w Krakowie), jedno ustawowe, a drugie gminne...

A z tym ubezpieczeniem to jest to takie, co nam co miesiąc składki odciągają obowiązkowo?? Z tego też kasę można dostać?? Trzeba jakieś wnioski wypełniać, czy automatycznie to idzie?? Czy to jest to ustawowe?? Bo ja nie mam dodatkowego ubezpieczenia...

reklama
Ilonka-ja od samego początku podawałam herbatkę koperkowa.taka zwykłą pozona z torebki..najczesciej pomiędzy karmieniami..i problemów z brzuszkiem , kolkami nigdy nie mieliśmy...jak to mówią,kazda mama ma swoje sposoby..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry