Witajcie dziewczynki

Mało aktywna piśmienniczo jestem ale w miarę możliwości Was podczytuję

W ndz rano przyjechał mój M i jedzie jutro wieczorem więc same rozumiecie

już czasem nie mogę wytrzymać tak tęsknię ale z drugiej strony cieszę się z tego czasu bo potem bardziej będziemy doceniać że jesteśmy razem do takiego wniosku doszliśmy

Teraz siedzę w pracy a M biega po sklepach i zakupy robi

żeby mu ta chęć wykazywania sie i pomagania nie minęła hehh
Kasa es - trzymam kciuki kochana i wierzę że obejdzie sie bez żadnych radykalnych kroków i nie skończy się leżeniem plackiem. Dziewczynki - hmmm fauniście
Gosiu- bardzo mi przykro
[*]
Ilona- kurczaki mam nadzieję że nie będą to jakieś kolki ;/ może to jakaś jednorazowa akcja? oby!!!
Roszpunko- no to już będzie z górki skoro masz się zgłosić na oddział &&&&&&&&&&& kciuki oby było lekko no przyjemnie miałam dodać ale to chyba nie w tym przypadku hehehhe- powodzenia kochana i już się zdj Maksia nie mogę doczekać
Piateczka, Losiczka jak tam moje guru serduszkowce??? nadal niewyżyte?
Karolina- wysłałam ci zaproszenie na fb Powiem Ci rozwaliłaś mnie tą sarną na łopatki

aż się boję co kochana mamusia dostanie na imieninki heheheheheheheheheh
Rozia- kiedy wyniki??? bo mi się zapomniało - czekam na wieści w każdym razie- no chyba że już coś pisałaś i nie doczytałam ;/
Róża- a jak tam Twoje samopoczucie kochanie? dasz radę te kilka dni a potem znów wolne
Axa - nie szalejesz tam zabardzo z tymi kocimi grzbietami itp? melduj się tu częściej kochana bo później możesz mieć mniej czasu
AniaB jaki piękny ten domek Lily

a w tych ciuszkach się wprost zakochałam

normalnie jak już się doczekam brzuszka to chyba ubiorę Cię w przesłanie jakiejś paczki tak mi się podobają
Katy - jak ja się cieszę że z tatkiem lepiej.
Viola- jak tam przygotowanie do Chrzcin? jak to w końcu rozwiązaliście z tym obiadem kawą itp ??? kreacja jakaś upolowana??