• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
No już:-):-)

Rozia oczywiście kciuki za wizytę i wyniki:-):-)

Dziama
a nawet dobrze tylko dziś takie nudy że szok, do 8 rano siedziałam sama (od 6.30) dobrze że mam neta to zleciało....dziś tylko 5 dzieci:tak:

Kasia_es
oj sie porobiło:crazy: teraz tojuz koniecznie na L4 i oby dobrze się skończyło:-)

Ilonka a może coś jesz, co małemu nie służy??? albo mleko zmień:tak: jakie dajesz Pawełkowi??
Tabelka piękna - teraz widzę zdjęcia maluchów:-D

Coś jeszcze miałam pisać ale kurka- zapomniałam:zawstydzona/y: aaaa już wiem - ja też nie werandowałam tylko od razu sru na podwórko:-):-)

hejka :)
dziś mi dobrze :-pwyspana, mdłości uspokojone tabletkami z imbirem:-p
tylko cycki niemiłosiernie bolą, zwłaszcza jak są na wolności w nocy:baffled:

przed pracą skoczyłam na zakupy..bo mi dziecię dziś przed przedszkolem oznajmiło że adidasy go cisną..szlak..ii jestem dziś łowcą okazji, bo trafiłam na wyprzedaż z zeszłego roku i kupiłam mu adidaski za 30zł oo jeeee do tego w innym sklepie trafiłam na promocje spodni dresowych -po 10, 20zł ...obkupiłam prezesa:cool2:

aa i humor dobry bo szef zadzwonił z tłumaczeniem hehehe co robi i że go dziś nie będzie...jakoś to przeżyję buhahaha

Ania ja biorę magnez, 3x dziennie z polecenia gini witaminki...ale nie pamiętam jakie:sorry: w domu sprawdzę
Rozia kciuki zaciśnięte i czekam na dobre wieści :)
Ilona biedny Pawełek, już poczytałam że dziewczyny rady piękne dały ;)
Mati też się męczył z pierdzioszkami, zwłaszcza nad ranem, też walczyliśmy...a najlepiej pomógł mu..czas, troszkę podrósł i jak ręką odjął z dnia na dzień spokój był
&&&&&&&&&&&&&&&&& za drugi tysiaczek:)
dzięki za wieści od Kasi
Kasiu jesteśmy z Wami!!! Trzymam mocno kciuki :) i gratuluję dziewczynek !!! :)
Piąteczka serio...mistrze jesteście hehehe
powodzenia w szukaniu adwokata buhaha
dzięki za wieści od Kate dobrze że z tatą lepiej :)
Zaginęła nam Jane, i Małami ...ehhh hop hop dziewczyny...!!!
Roszpunko aa widzisz, piękny wykładzik o zzo...ja do porodu mam maaaase czasu hehe ale już wiem, że jak rodzić to zzo:-p
Marysia :) czekamy na wieści :)
Dziama ulalala szalejcie na maksa :)
ehh te chooopyy :-D
Łosiczko szalona bestyjko hehe teraz ten najgorszy czas czekania, ale jakoś tak..jestem dobrej myśli :) i kciuki megaśne trzymam :)
niezła cena za podręczniki:baffled:

coś jeszcze miałam pisać, ale zapomniałam..

Roza i Piąteczka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za II, nie widzę wykresów ale proponuję dużo serduszek!
Rozia ma ich ładną gromadkę i udało się! Rozia no właśnie a jakie imię dla Bobo wymyśliłaś?:-)
Agnes! Za Ciebie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i za dobre wieści dzisiaj!
Roszpunko ja mojego Emilka przenosiłam o tydzień, i myślałam, że szału dostane! Całą chatę posprzątałam, wszyscy ciągle się pytali i co? Masakra, a najgorzej, że wydawało mi się, ze nigdy się nie zacznie!!!! I wiesz co zrobiłam, że mi nic nie wychodziło, to specjalnie umówiłam się z kumpelą na kawkę, no i kawka nie wyszła, pojechałam na porodówkę:-)

aaa wiem, Karola :) dzięki za info o becikowym chłonę wiedzę;-)

a wiecie, czy do tego becikowego z mopsu liczą podstawę wynagrodzenia, czy z premią?

Roza oj tak tak, łapię okazje hehe
spodni dresowych u nas nigdy dość, bo mały łosiek nie dość że wyrasta z nich w ekspresowym tempie, to jeszcze tak kolana zdziera że masakra, nie opłaca mi się inwestować w wypasione firmówki..:baffled:
jeszcze jakieś jedne półbuty musimy kupić, jakieś bluzki z długim rękawem i powinno być na razie ok ;)

dziewczyny, bo wszystko jest tak cholernie drogie, że hej, ale teraz duzo wyprzedaży i fajne okazje można złapać- szczególnie buty- ale w dużych centrach to właściwie w każdym sklepie i wszystko

Roza Pawełek dostaje mamusi mleczko.....codzienna świeża produkcja :-D:-D :-p:-p
Truskaffka no to faktycznie łowczyni promocji żeś jesteś ..... super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) super ze mdłosci sobie poszły sobie w siną dal.......oby tak dalej :tak:

Pawełek wstał......trzeba cyca wywalić.......i dobrze bo juz czuje ze puchną........:sorry:

NO a Rozia nadal nie napisała,............:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Karolciu no ja sie własnie wku...........am :wściekła/y: na tę naszą śmieszną oświate. Przeciez ja mam starszych synów których wyuczyłam na bibliotecznych ksiażkach. Poprostu oddawało sie książki do biblioteki i dostawało do następnej klasy. A teraz jakieś karty pracy i uwierzcie mi połowe nie przerobione a mały i tak miał codziennie zadanie domowe :crazy:. A zupkę to sobie mój łos za zyczył :-p.

Truskafko dziekuje kochana za wiare w 2 kreseczki :-) tylko pytanie w którym cyklu he he

Ilonko spoko kochana. Mówiłam Ci że jak Ci po drodze będzie na pocztę to wyślesz.I tak bardzo dziękuje :-)

Rozia pisała???

reklama
Ilonka nie ma jak to swoje:-):-) chociażja tym razem nie chcę zbytnio karmić piersią - no oczywiście jeśli będzie:-)

Piąteczzka szkoda gadać na te ceny,z kosmosu normalnie

Truskaffka to jaku nas getry i rajstopy - nigdy dosyć a te lepsze to po 17 zł,

Axarai dziękuję kochana, ale ja się nie nastawiam, działamy nie powiem ale czy owulacja wystąpi??? ehhh
A Ty jak czujesz??? mała przekręciła się czy nie??

Losiczka no teraz trzeba niestety nowe książki kupować:angry: nie to co kiedyś - za pół ceny odkupić lub dostać:wściekła/y:

A Rozia tylko po wynik, czy ma też konsultację???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry