• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
dziewczyny ja też pamiętam, że w szkołach robiło się kiermasze imożna było odkupić książki z klasy do klasy, albo z biblioteki szkolnej właśnie były i nawet miały takie miejsce, gdzie się wpisywało kolejnych uczniów- stare dobre czasy

moja przyjaciółka ma 5 dzieci w wieku szkolnym- macie pojęcie??????? troje z nich jest co ro to prorok i co rok tradycyjnie każde po nowym komplecie- i ona właśnie dostaje stypendium - to jest cos koło 1000 zł na semestr na każde- ale musi od sierpnia zbierać faktury

SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale się cieszę że wszystko dobrze :) no i wreszcie nam sie zaróżowi w ostatniej tabelce :0 bo bardzo tam niebiesko hehehhe

Co do książek to szkoda gadać normalnie moja siostra ma 5dzieci , 4 w wieku szkolnym i raz się zdarzyło że jakaś książkę mieli jedno po drugim MASAKRA kiedyś było zupełnie inaczej

Ostatnia edycja:
Rozia a mówiliśmy ze będzie dobrze :) nareszcie odsapniesz od tych stresów

Karola proszę cię wyślij mi te dziady ja z nimi zrobię porządek :-D:-D Ta kobieta mnie wykancza a co dopiero ciebie biedaku :no: Normalnie bym jej nagadała oj musiała by na mnie trafić hihihihihi

Rozia Gratulację!!!!!!! Koniec stresu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roza
ja też nie wiedział, czy w ogóle miałam ow:baffled: Ale miałam! (bo takich jakiś śluzów, czy bóli jajników to nigdy nie miała, a temp też nigdy nie mierzyłam!)Wierzmy, bo Cuda się zdarzają, widać po mnie!!! W czwartek mam wizytę, więc zobaczymy czy się odwróciła, chociaż ja nic nie czuję, żeby miało się coś zmienić:-(
Losiczka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bo u Ciebie to jakiś kontynentalny chyba pędzi, 350/h!!
Truskaweczko
mnie spanko męczyło w 3 poprzednich ciążach, a teraz cierpię na bezsenność:-)
Niedługo będziesz robiła fajniejsze zakupy! Życzę dziewczynkowych!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
No to jest dopiero wydatek, ale cóż radzić sobie jakoś musimy:-)

Axarai no mnie też bolą jajniki ćmi podbrzusze i nic z tego, ani śladu owulacji :tak:

Karola no niestety bo położne lincz na wyrodnej matce przeprowadzą co mnie wkurza:wściekła/y: bo to tylko i wyłącznie moja decyzja
Dziś idziemy do znajomych na piwko:-) odstresować się:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry