• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Rozia cudnie że malutka zdrowa no i gratuluję pipeczki:-D:tak::-D

Ilonka mi położna sprawdzała macicę i po 2 tyg już mogłam zakładać pas. W ogóle czemu nie było u ciebie położnej? U nas przychodzi od razu pop powrocie ze szpitala na drugi góra trzeci dzień jeżeli wypadnie wekand i przychodzi co kilka dni do końca 6 tygodnia.

Ja dziś trochę po sklepach polatałam bo na chrzciny trzeba kupować resztę zakupów w czwarteka w piątek gotowanie:)

Viola nie mam pojęcia czemu jej jeszcze nie było.....:sorry: może była i pocałowała klamkę ??? :szok: bo jak był m to ciągle w domu nie siedzieliśmy bo albo na spacer sie szło albo jechało na trawkę do teściowej, no ale z Jasiem to przyszła dość szybko bo pamiętam ze jeszcze m był z nami w domu,( a był 2 tygodnie po porodzie)
głupio własnie ze nie dzwoni i sie nie umawia itd.......

co dobrego do jedzonka wymyśliłaś ????????????????? Napisz bo ja nie wiem jeszcze.....muszę sobie siąść i na spokojnie napisać menu.........a chrzciny My planujemy 2 albo 9 września....... z naciskiem raczej na 9 bo będe po wypłacie :sorry: zresztą mamuśka juz zapowiedziała ze zrobi placki ciotka tez cukiernik jak mamuśka wiec zrobi tort , babcia ma pokupować mięsko......także Ja tak naprawde za dużo nie wydam :-):-):-):-):-) hihi :laugh2:

No i nie wiem w co ubrać małego................:szok:a juz nie mówię o sobie ......:-(

hejka

Ja tak na chwilkę tylko, bo jeszcze czasu brak, ale jutro młody już wraca do Pl, to myślę, że będzie łatwiej z dostępem do neta, zwłaszcza, ze pogoda "wróciła do normy", w weekend chyba trzeba bedzie wreszcie zakupić dziecku mundurek do szkoły...

Gosiulek - przeczytałam... strasznie mi przykro!!

Ilonka - jest z Hipp-a herbatka z koperku od pierwszego tygodnia,

Karola - ja przytyłam 16kg, teraz już chyba wróciłam waga do sprzed ciąży, zostało mi jeszcze trochę w biodrach, za to brzuch mniejszy niz przed ciążą, z tym, że spróbują wrócić do mojej NORMALNEJ figury, więc jeszcze pare kilo mam do zgubienia, ale jak sama wiesz ja tez nie karmiłam, a póki co nie mam czasu na żadne ćwiczenia, tak samo z siebie sie wzięło i sie zgubiło ( z tym, że nie mam czasu na nudzenie się),

Rozia - strasznie się ciesze, że wszystko w porządku i gratuluję córeczki!!!

Katy - super, że z tatą lepiej, oby tak dalej!!

Kasia es - trzymam kciuki, żeby wszystko było już w porządku, trzymaj się mamusiu i gratuluje córeczek,

Karola - i odpuść sobie Bromergon, nie bierz tego

A ja pierwszy raz słysze ze pas można załozyć jak sie macica obkurczy :szok: o matko toz to ja zacofana jestem.Pasa nie używałam ale wiązałam sie bandażem elastycznym. No i mojego mamisynka karmiłam 18 mies to ważyłam o 5 kg mniej niż przed zajściem w ciąże.

Piąteczko tobie Te mufinki nie zaszkodzą po takim maratonie :-):-):-) Bys sie podzieliła jedną :-p

Gosiulku jak sie czujesz???

reklama
Losiczka rano czułam się źle.Bardzo bolał mnie brzuch. teraz jest ok.Zrobiłam tez dzisiaj betę.Wynik 3913.Mały,prawda? Jutro powtórzę.Jak będzie spadać to wszystko jasne. Jak będzie rosnąć to będzie cud.
O psychice nie mówię...bo wiesz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry