• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia, nie mogło być inaczej:happy: Gratuluję córeczki:-)

Axa, zrobiłam wszystko co można, żeby przyśpieszyć ten poród. Teraz to już olałam. Wiem, że po jutrze do szpitala, już jestem spokojna, a Maksiu nie będzie miał już za wiele do powiedzenia;-)
Dziś i jutro mam zamiar sobie pojeść różne różności, bo w czwartek na czczo, a po porodzie dietka.:-)

reklama
A dlaczego się smuciłaś??? bo otoczenie nie ma najlepszego zdania o karmieniu butelką??? krzywdy dziecku nie robisz - gdyby nie było to tak promowane nie byłoby problemu:-) Karoloa podzielisz się w takim razie z informacjami jak sobie radzić, jeśli będzie taka potrzeba;-)

Roszpunka racja nie ma co się denerwować:-)

kłapciu jak już pisałam- po ciążach chudłam w trybie now, a teraz nie mogę i tłusta locha ze mnie- BOŻE- jak ja kocham temat mamusi- nie tylko twojej hi hi

roszpunko już niedługo- a jak znam życie to Cię Maksio w konia z robi i jutro w nocy pojedziesz

roza karola ja też nie widzę, niczego złego w niekarmieniu. Karmiłam troje, czwartego nie chciałam, bo nie i już , bo mi tak wygodnie było i nie uważam się za gorszą- a spojrzenia kilku larw miałam serdecznie w ...... poważaniu

Przy karmieniu piersią migiem spadła waga,aż mnie wręcz wysuszyła, ale ja przytyłam tylko 13 kg

Otóż to Piąteczko - ja też z wygody nie chciałabym karmić- wiem egoizm, ale....jak przypomnę sobie non stop wiszenie na cycu i płacz bez niego to dziękuję

hej ja tak przelotem w domu po wizycie. za chwilę jade do rodziców na kolacje imieninową.

a więc tak. młody waży 2-2,2 kg. wg usg dzisiaj 34 tc czyli do przodu jakis tydzien. mały już w pozycji startowej czyli głowa w dół. u mnie szyjka długa zamknięta wiec nic nie wskazuje na szybsze rozpakowanie. a gdyby nawet to lekarz mówił ze jeszcze 3-4 tyg i maluch będzie donoszony i nawet jak coś się zacznie dziać to juz nic nie będą robić tylko ide rodzić. mam tylko ładnie poczekać te tygodnie. a jeśli dalej tak będzie jak do tej pory czyli nic się dziac nie będzie to urodze pewnie w terminie. i zapowiada się duży bobas bo mam się szykować na 3,8 kg.

teraz wizyta 4.09. pobrał mi wymaz na gronkowca tylko. muszę w czwartek iść tylko do szpitala zapłacić. ciekawe ile znowu ta przyjemność. ale to juz oststnie badanie. ewentualnie przed samym rozwiązaniem mocz i morfologia. moja waga +9,5 kg.

tyle ode mnie. będę nadrabiać i wpadne późnym wieczorkiem. papatki

Roszpunka i Ja coś czuję ze Maksio może Wam zrobić psikusa i wyskoczyć jutro na waszą rocznice zaręczyn :-p tym bardziej ze sobie juz olałaś sprawę , nie spinasz sie , a no i planujesz wyżerkę.......wiec uważaj bo możesz sie za bardzo nie najeść bo na porodówce Ci nie pozwolą :-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Karolina Ja przytyłam 16-17kg i jak wróciłam do domu to miałam 7kg mniej a teraz juz następne 2 kg poszło sobie- hmmmmmmmm tylko dlaczego ja tego nie widzę .........:baffled: także nie słuchaj swojej "mądrej" teściówki .........bo takie gada głupoty ze ręce i cyce opadają :crazy: kazałabym jej sie puknąć w łeb ........!!!!!!!!!! :laugh2:
agnes spoko loko...........3.800kg nie tak tragicznie,,,,,,,jak ja urodziłam to i TY tak samo dasz radę wypchać Olusia :-p cieszę sie ze wszystko dobrze........tak powinno być .........:-D:-D:-D
trzymam kciuki abyś nie złapała tego gronkowca .........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak:
Zazdroszczę tej dzisiejszej wyżerki imieninowej :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: :laugh2:

ejjjjjjjj proszę mnie tu nie straszyć tym wiszeniem 24 h na dobę na cycu......bo ja tak strasznie chce karmić ( wiadomo nawet ze względów finansowych ale i dla dobra dziecka ) a tu takie historie mi fundujecie.........:baffled: mój cel to chociaz pół roku ....... zobaczymy czy sie uda..!!!!!!:tak:

reklama
piąteczka a na zdrowie.......... :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: co Ci zależy teraz????????? niebawem bedziesz puchła i puchła - z wiadomego powodu :-p..... wiec nie żałuj sobie hehe :laugh2::laugh2::laugh2: swoją drogą to Ja sama bym zjadła :baffled::rofl2:
I dlatego nie znosze takiej pogody.........bo sie siedzi i co robi??????? ..............no żre na potęgę..........:crazy:

Kiedy mogę sie ściskać pasem ??????????????????????? po połogu czy juz można ?????? bo słyszałam ze trzeba zaraz po porodzie aby był efekt ale chyba trzeba czekać aż sie macica obkurczy tak ??????????????????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry