Hallo Kochane!
Karola szalona

, na wrześniówkach mamy już pierwsze bobo, oprócz Maxia oczywiście, ale on przedbiegowy jest

Jak jest piękna pogoda, a Ty się dobrze czujesz można wyjść na dwór od razu:-)
Lori tak jak Rozia pisała, my sexi przez 3 dni (po ile razy przez skromność nie będę pisać ile:-)) non-stop, i albo owu była przed przyjazdem M i wtedy było by O+12, albo po wyjeździe M, wtedy było by 1,2 dni przed owu. Normalnie to miałam cykle 28 dni, ale ten cykl poprzedzający Adę, był 23 dni. Tak czy siak tak jak Rozia pisała, u nas sexiku było by do bólu, codziennie, a nawet kilka razy dziennie. Kacusia też tak robiliśmy, żadnych przerw:-) No ale mój M ma duracelki
Rozia Kochana Trzymam kciuki za super wyniki!!!!!!!!!!!
Kasia es Córeczki! Następnym razem synek będzie!!!! I nózki razem!!!!!!!
Dzama, a żebyś wiedziała, kazali kłaść się na 20 minut z pupą do góry, a mi 10 już było nie dobrze! Mój M się śmiał, że chyba nie wierzę, że Ada da się nabrać w 10 minut:-). Cóż, co ma być to będzie, mam nadzieję, że zrobią CC.
Katy&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& cały czas za Tatusia!
Ilonka, a coś mieli zmienić z tym becikowym dla wszystkich, że niby nie będzie można przekroczyć coś koło 80tys na rok? Słyszłaś, czy to nie weszło? Jak nie weszło, to może my też byśmy dostali
Piąteczko no zazdraszczam po maxie!!!! ja to już mam takie erotyczne sny z braku, że aż zawstydzona z rana jestem normalnie
Gosiulek bardzo mi przykro..................................
U nas dziś 33 stopnie.....