• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
podczytałam , mój m uśpił dzieci po kolei na kolanach. słodkie to jest

i widzę, że w ogóle dziś dzień troskliwego taty- tak trzymajmy

dobranoc - idę myju i się przytulić- dżast przytulić , żeby mi tu spekulacji nie było hi hi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Roszpunka kurcze ja chyba nie bede mogła spać z tego wszystkiego..........czekamy na wiadomość od Ciebie jutro jak juz bedziesz w szpitalu ...................POWODZENIA KOCHANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CZEKAMY NA MAKSIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cześć dziewczynki, ja na chwilkę, bo mój m przywiózł mi laptopa i mogę się trochę zresocjalizować ;-);-);-)
Kazali mi leżeć wczoraj i dziś, a jutro po badaniach podejmą decyzję, czy będą mi zakładać szew, czy obędzie się bez tego...
Póki co to faszerują mnie tabletkami (kilkanaście na dobę) w tym o północy i o 6 rano :eek:. Dają mi fenoterol (to pewnie będę łykać już do końca), dupka, no-spę i coś jeszcze, a na dodatek antybiotyk dowcipny ;-)... Dosłownie co 3 godziny przychodzi do mnie pielęgniarka z tabsami...
Massakra, ale jak mus to mus, ważne, że dziewczynki zdrowe i teraz to dla nich wszystko!
Najbardziej przeraża mnie perspektywa ewentualnego "leżenia plackiem" do końca ciąży, bo jeszcze zalecenie "dużo odpoczywać" jestem w stanie zaakceptować ;-). Cóż, przekonam się jutro...
Młodym nie bardzo pasi takie leżenie, bo wiercą się całymi dniami :-):-):-). Chyba czują, że mamusia też tego nie lubi ;-). Dziś doszliśmy w końcu do porozumienia w kwestii imion: Hania (wymyślona wcześniej) i Alicja (dzisiejsza). Bardzo duży dylemat mieliśmy z tym drugim.

Ściskam wszystkie bardzo mocno i dam znać co i jak jutro!

P.S. Z tego, co doczytałam: Gosiu, strasznie mi przykro, nie jestem w stanie ogarnąć tego, co teraz czujesz, ale łączę się z Tobą w bólu!!!

Kasia biedna jesteś z tymi tabletkami, ale tak jak napisałaś, dla dziewczynek wszystko :-):-):-)

Dziewczynki to jest mój pierwszy oficjalny zakup dla mojej gwiazdy :-)
Kombinezon dla dziewczynki,rozm.0-3m-ce +gratis (2549656096) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ja też już zmykam... Jeśli nie uda mi się jutro wpaść, to dajcie znać jak Maksiu pojawi się na świecie :-):-):-) Chociaż w tak ważnym dniu, to postaram się chociaż na chwilkę wpaść :-):-):-)

A tymczasem kolorowych snów Gwiazdy :-)

Piąteczka, Losiczka - ja za Was dzisiaj nadrobiłam... wreszcie po tylu miesiącach postu zaczynam nadrabiać. Już prawie zapomniałam jak to jest... a jest mniodzio.

Ilonka - ja przy każdym z dzieci miałam przebijany pęcherz płodowy, ale mnie nie bolało.

Karolka - wiesz z tymi biegunkami i odwiedzinami w wc, to różnie jest. Ja tego nie znam, tzn. korzystałam z toalety na "dwójeczkę" tak jak zawsze (2 razy dziennie), w nocy przeważnie raz na siusiu, ale pod koniec ciąży tylko czasami w nocy musiałam iść, często wytrzymywałam do rana.

Gosiulek - trzymaj się kochana i daj znać co i jak. Tulę.

Kasia es - u nas przy Alince braliśmy pod uwagę też opcję Alicja, ale znam jedną której sie buzia nie zamyka, więc została Alina (też jej się buzia nie zamyka).

Roszpunka - trzymam kciuki za szybki poród.

Resztę dziewczynek pozdrawiam, życzę spokojnej i dobrej nocki. Do jutra.

reklama
Witam z rańca:-)

Ja już w pracy....

Miłego dnia życzę i poczytam co tam od wczoraj:tak:

Kasia_es dziewczynki!!!!!:-D:-D ale super, a ty kochanie no musisz się teraz słuchać i grzecznie jeść tabletki:tak: kciuki za szybki powrót do domu i spokojnej ciąży:-):-)

Roszpunka powodzenia!!!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry