• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witajcie - wreszcie nadrobilam.
KASIU - lez i wypoczywaj ile tylko trzeba
ROSZPUNKO - 3mam kciuki za szybki porod i zdrowiutkiego Maksia !!!!:-)
U mnie bez zmian nic sie nie dzieje nawet po calym dniu na nogach z syniem. Takze pewnie teraz pojde w slady Roszpunki i bede czekac na 27.08. wrrr

roszpunka napewno cie podłacze do oxy niebawem.......
karolina dzieci maja przewaznie roz głowki( obwód) po urodzeniu 35-38 ...... Jas mój miał 38 a Pawełek 35..... takze ta czapa 40-42 bedzie ok

Ostatnia edycja:
Karolciu ale ja nie narzekam kochana. Bo ja lubie te zadymki w domu a jak do tego jeszcze dochodzi zadymka z mężem to juz wogóle miodzio :-D:-D:-D

Gosiulek żeby wszystko było dobrze. I dawaj znac co i jak ? OK ?

Piję kawke i wcinam drożdzówke z serem :-p

Dzień dobry
nareszcie zwlekłam się z łóżka :crazy: obudziłam się o 3 na siku i nie spałam do 4,30:szok: a teraz wstać nie mogłam

Karolinko śliczny komplecik :tak:
Ilonko fajnie że chłopcy zdrowi:tak:
Roszpunko szybkiego porodu :-):tak:czekamy z niecierpliwością na Maksia

Piateczko Losiczko jak tam maluchy te duże i te małe ??

Kasiu es
będzie dobrze teraz tylko kolanka razem i trzymac dziewczynki jeszcze z 14 tygodni a to zleci zobaczysz nawet się nie obejrzysz i te tabletki które bierzesz (zapomniałam nazwy)na skurcze są bardzo dobre tak że dacie radę i gratuluje dziewczynek

Pozdrawiam wszystkich gorąco :*:*:*:*:*:*:*::*:*:*::**:*:*:*:

Marysia ale uparciuch następny .......:rofl2:
tak naprawde tylko Nadii sie spieszyło na ten zasrany swiat.........a chłopaki nasze cwaniaki siedziały w brzuszkach do bólu.......... :laugh2:
Karolina Jagódka chyba bedzie miec wstręt do Coli:laugh2: jak Ty taka od niej uzależniona :-p:-p:-p

mój murzynek własnie wylądował w piekarniku :laugh2: przyjdzie po 15 psiapsióła na ploty wiec do kawki bedzie jak ulał........choc i Ona ma jakiej smakołyki ze soba przytaszczyć :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Pawełek tak ślicznie sie zaczyna uśmiechać ze az sie serce raduje .................:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Karolinko :szok:czy ty chcesz mamusie o zawał przyprawić ????? biedna umrze nad tą paczką :-p:-p:-p albo jeszcze ją rozpakuje i powie że jej to życie uratowało :-D

Ilonko uśmiech dzieci jest najpiękniejszym podziękowaniem za trud :tak:

Aniu skarbie pięknie to napisałaś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Karolinko to się okażę w "praniu" jak to bedzie z tą Colą :laugh2::laugh2::laugh2: mąz chce być przy porodzie ?????????????????????????????? kobieto nie znęcaj sie tak tylko wstaw zdjęcie brzunia jakieś nowe....bo napewno masz juz spory :-p chwal sie i to szybko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
karola mamusia ma pewnie odpowiednie sprzęty do zaspokajania swojej ciekawości
rentgen.jpg

ilonka az Ci zazdroszczę, to sa najcudowniejsze momenty

aniab to spanie to Ci juz do końca nie minie????

marysia jeszcze jest troszkę czasu- może się uda

moim zatkałam dziopki cukierkami he he

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry