• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dzień dobry dziewczynki

roszpunka powodzenia kochana i szybciutko daj znac co i jak

kasiaes oj bidulko, no ale jak mus to mus- będziemy "leżały" jak coś razem z Tobą

u mnie poranek masakra- chyba pogoda źle wpływa na dzieci

reklama
Kasiu jak trzeba bedzie leżeć to nie ma bata......... teraz najważniejsza jest Hania i Alicja ( piękne imię im wybrałyście ) :tak: kurcze z tymi lekami to tez nieźle...wątroba może wysiąść ano ale.........:sorry: Daj znać jaka bedzie decyzja lekarzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rozia no w koncu jakiś pierwszy zakup dla Lenki(?) :-D super,,,,,,,,,,i za jaką cenę ...........:-) brawo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja tez muszę sie juz rozejrzeć za jakimś śpiworkiem na zimę....póki tansze jeszcze one są teraz ............... bede szukać czegoś takiego co Roszpunka kupiła :-D:tak: :-)
No własnie ja sobie zdałam sprawę ze mojej dziecie nie ma bardzo ubranek cieplejszych ....... tak na teraz jak jest takie chłodno :-( pełno bodziaków spodenki tez ale zadnej bluzeczki czy sweterka :baffled:

Roza miłego dnia kochana w pracy................:-) ;-)

ROSZPUNKA ALE ADRENALINA JAK SIE WIE ZE TO JUZ DZIŚ .................. :-D:-D:-D:-D JESZCZE RAZ POWODZENIA KOCHANIE........... MAM NADZIEJE ZE WSZYSTKO PÓJDZIE GŁADKO I SZYBKO..............:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D CZEKAMY NA INFO JAKIEŚ ..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MIŁEGO KOCHANIUTKIE
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A KTOŚ WIE CO U KATY I TATY ????????????????????????????

PIĄTECZKA
jak madzia????????????????

Dziendoberek :-):-):-)

Ale miałam sen.:sorry:Oczywiście sikałam juz w tym snie na test i wyszły 2 krechy.W praktyce to oznacza że dupa wyjdzie :-(

Kasia es zaciskaj nogi :-)Dziewczynki dopiero na półmetku :-) .

Roszpunko za Maksia żeby juz dzisiaj przy cycu siedział :-) I miejsce w tabelce się zwolni:-)

Piateczko jak mała??? Jeszcze nie sprawdzałam co z tych Twoich "tylko" przytulanek wyszło he he

Ilonko jak Twoje maluchy???

Brzuszek dzisiaj nie boli :-) nie wiem co to było.

Lori a jak Ty sie czujesz???

Kuba juz w domu wiec mała zadymka od rana he he :-)

Gosiulek daj znać jak sytuacja ???

Miłego dnia dziewczynki :-):-):-):-):-)

losiczko na szczęście z brzuszkiem już ok, bo stracha takie coś napędzic może- ja też w nocy miałam moment paniki w sensie- co jest grane z małym- ale jak widać potwierdza się teoria o kubusiach

a my z męzem jeszcze jak jechaliśmy zarejestrować Pawełka to zastanawialiśmy sie czy jednak nie dać mu Jakub Paweł...........:sorry: dobrze ze zostało tak jak jest hehe............:-D:-D:-D:-D
piąteczko a co sie porobiło Kubusiowi w nocy ??????????? czemu w taki szał wpadł ???????????????? ciesze sie ze z Madzią juz OK........ czyli juz biega mała dama ????????????????????????????
losiczka a co za pierdoły nam tu opowiadasz z tym snem.......... bedzie tak jak w nim za pare dni ........zobaczysz :-):-):-):-):-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :*:" :tak::tak::tak::tak:

chłopaki jak na razie w porządku :tak::tak::tak:. ... Pawełek bez katarku( odpukać) Jas od rana szaleje , kaszle ale kataru i gorączki nie ma........ wiec chyba na prostą wychodzimy :-D dziekuje ze pytasz kochana :-)

Dzis chyba bede miec m w domu.......... z tego co wczoraj mówił...... ciekawe czy w ogóle ten pajac da mu kasę ta zaległą albo za ten tydzien ...........:baffled:

U mnie w koncu słoneczko wyszło................ biore chłopaków i lece na zakupy do lidla ...................az chce sie zyc jak pogoda taka ładna .,,,,,,,,,,!!!!!!!!!!!!!!!!1 weekend zapowiadaja bardzo ciepły !!!!!!!!!!!:-D

reklama
Dzień dobry Dziewczynki :-) Mój kot też chyba się chcę przywitać, bo przyszła na kolanka :-) Ja tak na chwilę przed wyjazdem:-)

Roszpunko powodzenia i już nie mogę doczekać się zdjęć Maksia :-):-):-)

Piateczko to miałaś pobudkę ... :baffled:

Losiczko nie mów mi,że wierzysz w to,że sny się czyta na odwrót:baffled::rofl2::baffled: Czekamy jeszcze kilka dni i wszystko się okaże, a nie jakieś czarnowidztwo....

Ilonka dobrze,że chłopakom jednak lepiej :-):-):-)

Dobra ja zmykam, ale postaram się jeszcze w domu choć na chwilkę zerknąć, a tymczasem buziaki i spokojnego dnia, zwłaszcza Tobie piateczko po takim poranku :-);-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry