• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Lori super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-)

To teraz reszta dziewczynek :-):-):-)

JA wróciłam od gina i padłam... Taki upał,że ledwo żyję :-( A jak tam doszłam, to na dzień dobry pawia puściłam :-( Ale Bianka roztańczona ładnie pomachała rodzicom w ekran :-):-):-) Wszystko jest ok, tylko brzuch mam twardy i mam jeść dużo magnezu...

Idę odpocząć jeszcze po ledwo żyję :-(

reklama
Kasia jesteśmy z Tobą!!!!! Trzymajcie się dziewczynki!!!!!
Roszpunka Maksio do wycałowania!!!!!
Rozia I super że będzie Bianka :) mąż grzeczny? zdjęcia córy masz?
Karolina o żesz..zero prywatności:szok: normalnie do samych majtek bym się rozebrała i czekała, jakby babsztyl wszedł zobaczył to może by się pukać nauczył, a najlepiej spokój dał..wrrrrr aż mi ciśnienie skoczyło:angry:
a dla brata brawa za postawę :D :D :D

aaaaaaaaaaaaaaaa Lor GRATKI!!!!!!!!!!!!!!!!!! i będzie dobrze, nie ma bata!!!!

jejku jak ja bym chciała żebyście wszystkie były w drugiej tabelce...

Karola no żesz co za babsko, a jakby tak wparowała do waszego pokoju i PRZYPADKIEM nadziała się na jakiś kant... o jeeee
nie no, dobrze że mężulo działa na budowie, obyści szybko mogli opuścić to piekiełko...

Łosiczka
będę szukać tej wody..smaka mam, a do tego rumianek dobrze mi zrobi na brzuchol, bo różne wibracje tam się wyczyniają:baffled:

witam po dłuższej nieobecności, byliśmy na wakacjach, żeby nabrać trochę sił. Wchodzę na forum a tu takie cudowne wieści! Gratuluję Maluszków na świecie są piękne.
Lori ogromne gratulacje!!! spokojnej ciąży :))))
Ja jutro mam wizytę połówkową i mam nadzieję, że wszystko jest ok, że dowiem się kto siedzi pod moim serduchem.
Dziś padam na twarz, jest tak potwornie gorąco....

wszystkim bardzo dziękuję za gratulacje!!!:-):-):-):-) ... jutro juz nie mierze temperatury bo się boje :sorry2: .... ale za to mam jeszcze 4 testy ciążowe do zrobienia :-p:-p:-p

karolina - twoja teściowa mogła by grać główną rolę w oszukać przeznaczenie :rofl2:

agnes - mi na brodawki pomagał bepathen :tak:

rozia, ania - dobrze że na wizytach wszystko dobrze ... łapie wasze dziewczynkowe fluidki :tak::tak::tak:

losiczka
- a ja Ci powiem, że teraz patrzeć jak Ci idzie temperatura w górę bo my przecież w ciążę zachodzimy razem...test może nie wyszedł bo za wcześnie, wtedy też miałaś pozytywny dopiero w terminie albo nawet po.

opowiem wam moją poranną rozmowę z dzieckiem
lężę sobie w wannie i czytam gazetke a obok na wannie leżał test ciążowy zrobiony dopiero co. Kot siedział sobie w rogu i mnie pilnował. Nagle z nienacka wpadło do łazienki moje dziekco w poszukiwaniu kota i dostrzega test.

M: a co to? (wskazując paluchem na test)
Ja: to jest test ( nie wchodząć w większe szczegóły)
M: aha
Ja: ile widzisz kreseczek?
M: jedną
Ja: a nie ma tam może dwóch ?
M : no jasne, może trzy od razu
Ja: :szok::szok::szok: ... test wywaliłam do kosza

Lori wiesz co ??? Aż sie pobeczałam po Twoich pięknych słowach do mnie i tak sobie pomyślałam przez momencik że może masz rację ale to by było zbyt pięknę :-(:-(:-(

losiczko - wiesz ja wam nie pisałam, ale ja myślę że to był cud ... moja siostra była teraz tydzień w Jerozolimie i wczoraj wróciła , zadzwoniła do mnie żeby mi powiedzieć że włożyła do ściany płaczu karteczkę z modlitwą do Boga żeby mi pomógł i ma mi się teraz udać. Dzisiaj skoczyła mi temperatura do góry...może zbieg okoliczności,ale chce wierzyć że teraz Bóg czuwa i pomaga. Wszystko mamy tak samo to ja wierze że ta pomoc Boża przejdzie też na ciebie. W końcu razem przechodzimy szczęścia i nieszczęścia....jak to teraz pisałam to się sama popłakałam bo się wzruszyłam :sorry2:

na grupie wrzuciłam swoje dwa zdjęcia ;)

lece poczytać małemu przed snem

edit:
no i wróciłam ... Mati przekonał tatę że może chwilke pooglądać Walliego

Ostatnia edycja:
reklama
Lori to piekne co piszesz. I dziękujesz że wierzysz w ten cykl. Ale nie zawsze pragnienia sie spełniaja wtedy kiedy tego pragniemy .

Życzę Ci z całego serducha szczęsliwej ciąży a w przyszłości masę fluidków :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry